![]() |
da aleksu, daca nu iti da nr cardului pana pe 13-14, da`mi un semn sa ti`l dau eu ;)
|
lasa k vb p messenger, vedem noi cum facem
eventual iau eu tot c e pt bacau si le dau eu aici |
sal
1 Attachment(s)
am facut stickerele 16/6 dau mai bine si nu sunt mari pret 35.000 lei vechi/buc
si am vb si de parasolare 200.000 lei vechi/buc (parasolar+sigla mare) Rog presedintii filialelor sa stranga banii pentru cine vrea ca sa nu fac cu taraita... urmeaza sa vorbesc de tricouri zilele astea! |
SHI YO VREAU sticker 16/6 shi parasolar rog pe ALEKS sa faca o lista cu cei din bacau sa strangem banii shi sa fie totul organizat..voi decideti..
|
va rog pana pe data de 13 cel tarziu sa fie listele facute si desemnati pe cineva sa-mi trimita banii pentru ca eu plec la iasi pe data de 15 ...
am vorbit cu aleks cei din bacau sa vb cu el.. |
dak la un moment dat va fii posesorul `celui mai tare oltcit din tara` ... il sfatuiesc sa nu se astepte sa ramana mult timp in top! Cineva mai jmeker decat el va iesii la suprafata :!: Oare cine :?: :wink:
|
doar4u, eu iti acord credit chiar si dupa tot scandalul asta.
da submit inapoi, k nu conteaza c probleme au fost :wink: |
Sustinere si din partea mea pt Doar4U ......te asteptam inapoi ...;) ....
|
Te sustin si eu. Come back! ;)
|
mda trecem cu vederea:) :shock:
|
IMPORTANT ! ! ! Anunt catre toti membrii clubului: AVEM STICKERE! Din acest moment, pana cel tarziu duminica seara ( asta daca nu vreti sa asteptati si mai mult pana va vin stickerele) va rog sa postati aici , cate un membru pe oras ( va vorbiti intre voi si scrieti numarul de stickere care sa vi-l trimitem), sa ne anunte cate stickere vrea pt orasul respectiv. Deja noi pe Suceava am dat comanda, si in cursul saptamanii viitoare o sa le avem deja. Alte nelamuriri le postati tot aici si va raspundem.
R3SP3KT! |
La botosani se vor 6 stickere!
|
La galati se vor 2 stickere
|
la bacau vreau 10, si banii sunt trimisi de vineri.... :wink:
|
Revin cu cateva modificari la ceea ce s-a scris mai sus.
Conform discutiilor avute in ultima perioada cu membrii fondatori, se iau urmatoarele decizii: 1. Poate fi membru Crazy Drivers acea persoana care are 18 ani impliniti, permis de conducere si masina personala sau posibilitatea de a avea masina la dispozitie. 2. Pentru cei care nu indeplinesc aceste conditii, exista varianta de simpatizant Crazy Drivers, care ii ofera posibilitatea de a participa la intalniri, dar fara drept de vot. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning