![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
alb!!!!
|
9 Attachment(s)
Quote:
NEGRU - da, DAR: neagra mai ai, ori o faci la fel de tare sa ai 2, dar nu prea e mare haz, ori din punctul meu de vedere ai alte variante de culori OEM, gen DakarGelbII, EstorilBlau sau nuanta asta custom de NogaroSilver care nu e oem, dar arata foarte grav. |
Caiuse, te urasc pentru Hurricane-ul ala...si eu vreau :((:((
PS capacelele mele de AEZ? :D PS 2 - vezi ca lacul mat e al dracului de scump, si greu de intretinnut o masina mata, mai bina da-i o vopsea de baza si apoi trage folie pe ea...sau fa-o alba sa fie in contrast cu "black kitty" |
6 Attachment(s)
Sau completare la ce a zis skz Atlantis sau BRG dar brg e mult mai pretentios si nu toti stiu ce e cu culoarea aia asa. Daca vrei ceva sa se vanda repede incearca orice culoare din paleta avus, works fine..
|
Quote:
Ce culoare e totuşi de pe ce maşină provine ? Fă-o aşa Cauise, smecheră tare. |
Quote:
|
mersi de sfat skz & sprinter ...si de parerii baietii :D
nu vreau sa bag prea multi bani in ea .. pt. ca (nici nu mai am..) vreau sa o vand.. si in starea in care era, eu cel putin nu as fi dat banii pe masina, desi nu are rugina si are linie masina.. culoarea a dato peste cap rau de tot.. deci masina va fi stock, trantita, si scoasa la vanzare... o sa ma duc sa vad cat costa vopseaua aia.. dakargelb.. ca am ramas eu marcat :D s-ar putea sa o fac asa.. daca nu, alba sau rosie.. cu plafonu negru lucios... legat de masinuta mea ... deci packetul e cam complet interior/exterior :D ramane sa schimb volanu'... sa pun bordul cu airbag pasager, climatronicul.. si ma cam opresc... la estetic :lol: |
dakargelb votat si aici, va prinde bine mai ales ca vine vara acuma si o sa o vinzi rapid, dar scoate-i pragurile de m ca nu vin la linie cu barile stock, spor la treaba
|
Nu stiu la ce culoare te-ai hotarat, dar daca tot sare lumea cu pareri, o sa ti-o spun pe a mea.
Culoarea pe care o ador, de la BMW e DAYTONA VIOLET. Nu cred ca e necesar sa mai pun poze. Mi se pare dementiala, si da foarte bine pe coupe. Succes :p |
Ai o gama larga pt a alege o culoare potrivita!
Tu stii cel mai bine ce si cum. Oricum stiu ca nu o sa ne dezamagesti:)) Bft! |
Quote:
Gasisem la un moment dat ce culoare e. |
eu cred ca NagaroSilver ar fii frumoasa rau...mai ales ca nu e asa tipatoare si ar merge si un plafon negru lucios la ea!
Bafta cu ea in continuare si...oricum sunt sigur ca va iesi bine;) |
@ sprinter & Skillz, imi plac culorile puse de voi, dar mi se pare ca ar da ok pe un E36 cu pachet M, eu daca as fi in locul lui Caius as merge pe rosu aprins, gen HellRot sau ImolaRot.
|
ma nu conteaza ce culoare o faci.atata timp cat ai faci flacarile alea inapoi. :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning