![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Superba man, cred ca e detailata belea
Bafta la bac:!::!::!: |
astept s-o prezinti detaliat
bafta la bac |
Vad ca s-au inmultit smart-urile pe forum, dar era de asteptat datorita raportului calitate/pret foarte bun. Imi trebuie si mie modelul asta pe rosu ... :)
ps: bafta la BAC ! |
Fain de tot Smart-ul! Bafta la BAC!
|
Wow, da' ce achizitii ai facut in ultima vreme !!! Evo AutoArt, acum un Smart de la Kyosho, super :D Bafta la bac ! peste cativa ani o sa ma "confrunt" si eu cu asta
|
frumoase ultimele achizitii. Sunt tare curios de Evo VII cum este facut la scara aceasta.
Smart-ul l-am cumparat si eu recent. este foarte ok pentru banii acestia. succes |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Evo VII de la Autoart are la fel ca (aproape) orice model Aa la 1/43 suspensii, directie si detalii foarte bune:D Si continunand seria achizitiilor machetelor de calitate, azi mi-au mai venit 3 modele de la AUTOart, tot 1/43: Lotus Esprit turbo Mitsubishi Pajero Evo Subaru New Age Impreza WRX STi Sper sa va placa! |
Foarte tari astept prezentarea lor:!::!::!:
|
Lotus-u ala arata focos rau.Faina macheta, pacat ca nu-i 1/18, oricum cred ca e superba.La fel ca si 2010, astept si eu cu sufletul la gura sa ni le prezinti!
|
interesant ce ai tu acolo...mai ales lotus-ul...te asteptam cu prezentarile;)
|
Mai frate-miu, da' te-ai dat rau de tot pe Autoart-uri. Bravo. Felicitarile mele. Sunt foarte frumoase toate, bafta sa le inmultesti si asteptam ceva prezentari in natura.
|
Dupa cum zice si Calin, te-ai dat rau de tot pe AutoArt-uri, superbe ultimele 3 :D Intrebare: astea le tii in cutie, sau o sa le desfaci ?
|
Haahaaa :lol: haahaahaahaa :lol:. Tare de tot intrebarea lui Racer. Chiar sunt curios :confused2:confused:.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cum de ai ghicit ca vreau sa le fac poze in natura? Si mersi de aprecieri;) Quote:
Quote:
|
Si dupa joaca vin pozele, nu:?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning