![]() |
Re: [VĀND] piese din dezmembrari vw golf4
jantele santa monica-850ron
|
Salut.Un modul comfort pentru un G4 1.4 16V akq cu 2 mufe ai cumva??Si la ce pret??
|
150ron
de pe variantul argintiu s-au dat interior piele volan piele+airbag 3 spite plafoniera cutia viteze far dr restul valabil |
motorul e 2300 v5?
|
da,pe variantul argintiu este 2.3 v5
|
Quote:
|
v5-15ron
grila cu totul-150ron discuri fata ..am 2 set-uri suna-ma azi si ma uit la ambele si vb |
salu,m-ar interesa un pret la un alternator de golf 4,de 120ah,eu vreau sa il pun pe golf 3,acum nu stiu daca mi-ar trebui si suportul,zimi te rog un pret si la un suport,o sa imi intreb electricianul,sa vad daca trebuie,mersi
|
0765480675
|
Salut, m-ar interesa haionul de la golf-ul cel variant la ce pret ar fi, daca te rog ii poti face o poza din spate sa vad mai exact cum arata este lovit, rugina are? Mersi
|
nu este lovit,rugina are cam 5mm in stanga langa geam-700ron haion+luneta
|
4 Attachment(s)
Salut. Zimi te rog daca ma poti ajuta cu:
- spalator far stanga (cu tot cu capac) - stropitor luneta (dak se poate separat doar capatul ala negru sau trebuie tot ansamblul..nu stiu exact, dar ai sa intelegi din poza ce as avea nevoie;) Attachment 2329903 - nu stiu cum le zice dar stiu k le folosesti pt fata de portiera, vin prinse in fata de portiera si portiera ( celelalte poze...). de astea as avea nevoie de cateva :) peste 20 ;;) Attachment 2329900 Attachment 2329901 Attachment 2329902 |
spalator stanga nu mai am
duza spate-o dau cu tot cu motoras cleme fete usi am si 20 |
un pret te rog la volan 3 spite?
mutumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning