![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Am vorbit deja :P se face :D |
Quote:
:)))) foarte tare =)))) si care am crezut ca le-am citit pe toate =)))) |
Quote:
|
Quote:
fraza cu totu .... ai inceput tare cu fraza ``nr cu suprataxa`` si dupaia ``biblioteca ambulanta`` .... lucru cu care m-ai amuzat maxim .... :))) sper ca nu te-am suparat si ce om norocos poate fi pake ca lumea are o asa buna parere despre el !!! .... scuze dee offf... |
La aragazuri se pricepe ? il sun imediat daca da:D:D
|
E grele cu ET-urile astea, nu stie toti :))))))))
|
daca mai vrei distantiere am eu 4 de 20 de mm si prezoane lungi pentru ele.
|
Quote:
|
N-a mai scris de mult pe aici ... pregateste el ceva :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Deocamdată am schimbat fuzeta si strâng bani pentru flanșe si roluit aripii sper să rezolv asta în luna August cu toate că bugetul nu este așa optimist ca mine :)) |
usor usor ca nu e nici o graba. usor si bine..
|
Quote:
Ms Provenzano. Astăzi sa ales praful de munca mea de 8 luni de zile :)) atât a trecut de când am vopsit mașina si nu am pus cârpa pe ea.. am spălat-o doar cu jet-spuma-jet... până când a fost tata la o spălătorie si a uitat să îi spună meșterului să nu dea cu cârpa ,:(( zgârieturile sunt minore chiar insesizabile dar chiar și așa știu că sunt acolo si mă stresează :???: Mâine dau fața de ușă jos că tot se aude un zornăit când o închid si la denivelări, are cineva idee unde ar trebuii să mă uit prima dată ? |
La clemele laterale si mai ales la cea din mijloc sa fie bine fixata . Sa ai cateva de rezerva cand desfaci .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning