Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha_z 14-10-06 10:47

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

kiar crezi k e asa de usor????crezi k se poate uita o relatie doar cu o sticla de jack si cu iesiri cu prieteni.....never....;)

DolusD 14-10-06 12:20

Potzi sa uitzi o persoana usor dar depinde si de om , de ex yo ma combin repede si in 3 zile max am uitat de ea ,altu poate bea 2-3 zile si uita , acu depinde si de persoana ! respect !

bluey 14-10-06 12:28

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 585385)
kiar crezi k e asa de usor????crezi k se poate uita o relatie doar cu o sticla de jack si cu iesiri cu prieteni.....never....;)

Depinde cat ai tinut la persoana respectiva fata....
Daca nu ai iubit-o poti sta un an cu ea si dupa aia sa te gandesti la ea numai cand gasesti pe una najpa in pat (moaaamaa ce buna era cutareasca).
Sau poti sa o iubesti foarte mult si sa nu mearga din x motive si totusi sa nu uiti toata viata persoana respectiva.De ex. Carmen Electra :twisted:. E vreun baiat care crezi ca o va uita vreodata??:lol: :lol: :rolleyes2

DolusD 14-10-06 12:33

Cat ai iubii o femei tre` sa treci mai departe daca ceva nu merge si te gandesti doar la motivu despartzirii voastre si bla bla bla .......pai daca nu mai merge treci frate la alta nu sta sa suferi ampwlea ! E rau cand te despartzi de persoana iubita din cauza ta pt ca te gandesti ca esti un dobitoc si ai facut-o sa sufere .....etc...dar daca nu e sansa de impacar tot inainte mergi ca doar nu o sa ramai singur !? respect !

danutSZY 14-10-06 15:09

.............o femeie cand ti-a dat odata papuci aia nu mai vine inapoi in veci vecilor.............parerea mea e ca sunt in general mult mai hotarate fata de noi masculi.............si la urma urmei daca ti-a dat papuci ce rost mai e sa tot insisti cu fraze(de ce m-ai lasat.....hai inapoi......etc).....ca tot ce faci e sa pici de fraier si ea o sa zica la prietenele ei uite ca e mort dupa mine.......dragoste cu forta nu se poate.....asa si pe ea nu opoti tine linga tine cu forta.......si la urma daca insisti sa-ti dea explicati.......de ce.....?????.....cum.....?????.....cand.....?????......arata ca nu ai pic de demnitate barbateasca......o poti uita dar depinde de firea omului!!!!!!

Bmw_Rulllzzz 15-10-06 15:45

yo mi-am mai revenit :):):)

DolusD 15-10-06 16:25

Cu timpu` o sa-ti revii ,era o vb "timpul le videca pe toate" ! respect !

Bmw_Rulllzzz 15-10-06 16:39

dap, si bine zice vorba aia :)

Trixi 15-10-06 23:06

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 586457)
yo mi-am mai revenit :):):)

...really glad to hear that...;)

Bmw_Rulllzzz 15-10-06 23:17

esti o dragutza ca intotdeauna trixi :-x

aleks 18-10-06 08:58

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 585566)
.............o femeie cand ti-a dat odata papuci aia nu mai vine inapoi in veci vecilor.............parerea mea e ca sunt in general mult mai hotarate fata de noi masculi.............si la urma urmei daca ti-a dat papuci ce rost mai e sa tot insisti cu fraze(de ce m-ai lasat.....hai inapoi......etc).....ca tot ce faci e sa pici de fraier si ea o sa zica la prietenele ei uite ca e mort dupa mine.......dragoste cu forta nu se poate.....asa si pe ea nu opoti tine linga tine cu forta.......si la urma daca insisti sa-ti dea explicati.......de ce.....?????.....cum.....?????.....cand.....?????......arata ca nu ai pic de demnitate barbateasca......o poti uita dar depinde de firea omului!!!!!!

eu sunt deacord cu tine, in mare parte nu foloseste la nimic sa te umilesti pentru... ce? , dar te rog eu scrie cu caractere normale, ca pare ca "tzipi" la noi:lol: :lol: :lol:

Mustang 18-10-06 09:54

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 585566)

daca gagica ti-a dat deja papucu' care are numarul piciorului tau inseamna ca si-a facut bine tema si orice gest de a mai vorbi cu ea este asemanat cu faptul ca esti mort dupa ea ...
asa ca ... ia papucii, intoarce spatele ... si ... stiti voi ... Johnny Walker - Keep walkin' :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmw_Rulllzzz 18-10-06 13:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 589503)
, dar te rog eu scrie cu caractere normale, ca pare ca "tzipi" la noi:lol: :lol: :lol:

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ce tare e faza asta :D

DolusD 18-10-06 20:26

Pai are rost sa bei daca te lasa femeiea ??? yo zic ca NU ! mai bine te duci draq si te arunci in fatza trenului sau incerci sa zbori de pe un turn ! hehehe iar is sadic ! glumeam , lasa frate ca mai sunt femei pe lumea asta si "fiecare are perechea lui" ! repsect !

Bmw_Rulllzzz 19-10-06 10:08

am ajuns si yo la concluzia asta :d

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning