![]() |
Re: A.C.S. Inferno MotorSport Constanta - RO
Quote:
tot din dulapu` lu borza inseamna ca au parasolarele :)):)):)):)) daca zici ca sunt prieteni:)):)):)):)) |
1 Attachment(s)
Cel mai probabil..:D:D:D.oricum tot respectu pentru borza..uite si cele 2 masini despre care vorbeam
|
Quote:
da stiu masinile dupa ce mi-ai zis de ele mi-am adus aminte oricum ms de poza ;) |
Npc:D
|
http://www.reporterntv.ro/stire/sofe...-carburantilor
Ce se mai auzea bertonelu pe fundal.Pacat ca nu a dat partea cu flacarile.Ce-i mai sarise camera lu ala de la neptun din mana.Si inca nu este in mintile ei.Bafta in continuare cu proiectul tau si o asteptam pe sorsa Rara cu nerabdare. |
ms frate pt sustinere......astept cu nerabdare momentul cand imi duc spre finalizare proiectul asa cum am facut-o si cu solenza.....multumesc tuturor membrilor pt sustinere si sper sa nu ii dezamagesc cum nu au facut-o nici ei.....si cat de curand ,,RATC-ul'' ni se alatura cu o ,,bomba'',un proiect ambitios,ca de sa nu uitam ca majoritatea am inceput de jos,succes si fratelui rara 8)
|
Quote:
|
Gluma-i gluma dar omu` asta merita tot respectul pentru cum s-a dedicat clubului si dedica si in continuare:D:D
|
@Rapid : sa-mi dai si mie un telefon cand ai timp. merci !
|
da-mi PM cu nr tau ca am ceva dar cred ca e vechi :D
|
Quote:
u esti nascut pe 28 mai ma? |
dap :)) dc ? vrei s-o punem de-o colaborare la un gratar?:D vezi ca baietii de la inferno sunt cam tragatori .. nu de alta dar vezi ca tre sa pui cam de pe acum deoparte
|
Ma scuzi bani deoparte am vrut sa zic... si poate ne respecta borza cu cateva femei ca el are :D
|
Quote:
|
N-ar fi rau un gratar impreuna candva:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning