![]() |
NightRider cand ne intalnim sa iti pun numaru ala?
|
dupa 25 ca intra la vopsit...si vreau sa vopssc si bandourile negre...deci locul unde va fii numarul...si tre sa se uste...multumesc de bunavointa...
|
4 Attachment(s)
Crystal Club Mamaia...club beeton....
|
1 Attachment(s)
Cu ce seamana???Ia ghiciti... :lol: :lol: :lol:
|
heheh plagiatorii!! :o :D
|
bai tata, najpa treaba :lol: :lol:
oare se da parnaie? :lol: :lol: eu nu stiam faza asta, p bune, au fost altii mai inspirati ca mine :lol: :lol: |
Asta este. Nici eu nu am stiut ca este facuta dupa asta. Multumim mult ca ne-ati aratat. Datorita voua stim care este treaba si cand o sa facem rebrandingul o sa venim cu o sigla care va fi unica si care va fi sigur mult mai frumoasa.
Inca o data multumiri si multa bafta acolo la Cluj la voi. Poate o sa ne intalnim si la o cursa, ca am inteles ca mai sunt ceva probleme care trebuie rezolvate. |
Si de asememenea ma bucur ca tot mai multa lume stie ca suntem si este interesata de activitatea noastra.
Deci clar incepem sa existam peste tot. |
:)) sunteti offtopic baieti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
|
Si DaNuTzU' este la fel.
|
imi cer scuze pt off topic!!!!
eu comentam poza!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P |
Si eu (tot pentru off-topic)
|
SV-05-YBG nu te supara, dar totusi te iai de un copil cu exact 10 ani mai mic. de un' sa stie el care-i vrajala pacilea.
|
1 Attachment(s)
sa se invarta mai usor :D OMV Super Racing 10W60
|
ma......bagamias-h da ce dracu???ma faceti sa postez atata nu vreau sa fiu considerat ca si dacia-wrc!!!
lasa-l piry sa se ia!! nu ne vinde tu noua povesti ca nu stiai de acest lucru!!!!!! is kinder da nu is prost :!: :!: :!: imi cer scuze pt off topic 8) :blahblah: lacer pe platou ala de sus de la partie ar merge!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning