![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
cainele meu vroiam sa zic..ma luat valul si nu am citit ce am scris:D
|
voi fi acolo cu un pitbul crem...abia astept sa va cunosc
|
SALUTARE LA BAIETII DIN HSD.DA CE LOCATIE IN ZONA INDUSTRIALA?BAGATI SI VOI MAI MULTE DETALII.
|
Quote:
|
Si acu ceva detalii ,cursa accelerare 402m Vatra dornei https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...15-august.html
|
Quote:
@foffy: Intreaba-i pe baieti pe mess despre locatie ca pe forum nu vrem sa publicam detalii. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Prima sedinta foto cu noul meu aparat...;) BT 69 EDY :arrow:
Mai multe pe blog. |
3 Attachment(s)
LA MULTI ANI!!! Hutanu (LLZ) :-);) Sa fii sanatos si sa fii in continuare un lider exemplar pentru HSD.
Mai postez si cateva poze de la sedinta foto de ieri. Mitsubishi 3000GT :arrow: More on vyxxk.blogspot.com! |
Ms mult pt urari. Sper sa mearga clubuletul in continuare si sa fim cat mai uniti. Cum vi s-a parut distractia de aseara? :)))) Cu respect!!!!!
|
La multi ani capitane:D, culmea a fost ca ultimul loc in care am fost aseara a fost locul in care ne-am intalnit toti pentru prima oara pentru club,oricum chiar daca n-am baut a fost super tareee:twisted:(ACTION TO BE REPEATED) si a fost o placere sa conduc LLZ-ul:D sa ai grija de tine prietene si fie ca clubusorul nostru sa prospere!!!
|
Sambata dimineata se face plecarea catre Vatra Dornei la evenimentul de drag ce va avea loc acolo. Cine vrea sa mearga sa ma contacteze pana vineri seara pt detalii. Cu respect!!!!
|
caut si eu un loc la vatra dornei..pun si eu bani la benzina tot ce trebuie..are cineva un loc?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vreo doua poze si de la eveniment...
O sedinta foto cu 2 Subaru Impreza...niste drifturi de la profesionisti...linii la greu...si distractie nu mai zic. Botosaniul a fost reprezentat de patru ursi si o galerie foarte apreciata, iar singurul care a obtinut si o cupa este ursul "KEL", locul 2 la grupa D. Mai multe poze pe blog. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning