![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
hai ma ce voi il credeti pe blondu si basmele lui ca are masina doar cipuita nu il credeti ma si nu va lasati intimidati de chestia aia din fatza care e alba si scrie kamikaze este un racitor de bere ptr copilot.
|
Quote:
concentreaza-te mirica....numai tu ai zis "ciupit" |
sunt curios ce iese intre renault clio rs dorel si mk4 edition il capo???pareri ceva....
|
Un ecler strivit =))))))) cu tot respectul pentru patiserii de la Reno si pentru o masina de circuit nu de liniute.
|
Quote:
|
felicitari lui 450yfz pt ce a facut din diesel-ul ala. fara sa insire zeci de posturi pe aici, a linistit multe masini cu pretentii, tinand cont mai ales de puterea de baza a motorului.
bafta, astept sa termini toate reglajele si sa te revansezi, sigur merge si mai tare!! |
Quote:
|
Da l-a batut dar nu cu mult.
|
Quote:
|
provoc si eu golful 4 gti a lu capu......
|
frectie.....provoaca si tu masini de caii care pretinzi ca ii are masina.......sau te dai si tu ca altii numa cu aia care ii bati???
|
Quote:
|
Eh... Mi-a soptit o pasarica...
|
din cate stiu eu golful 4 gti edition 20 are 180 de cai nu????eu am 110 ca am mai lucrat eu ceva la el asta e alta poveste eu doar am provocat acum trebuie sa si accepte....dak stie cineva vreun mk5 gti (nu lwt)sa fie stock vreau sa vad cum stau si cu ala....
|
stai linistit blondu k mam dat si cu mirica cu megane rs si cu dorin cu clio rs si cu astra bertone rs si cu calibra trubo de 300 de cai si cu honda civic vti si proaspat cu audi tt 3.2 nu mam dat cu masini de 150 de cai sau ceva mai mic...cred k astea enumerate sunt cat de cat masini tari nu???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning