Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 31-03-12 16:39

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

65 Attachment(s)
Aveti Pm cu totii !

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp una-alta :
- reconditionat proiector Clio si executat geam
- executat set geamuri Golf 3
- reconditionat far camion Volvo
- reconditionat si polish pe set proiectoare BMW
- executat geam stop scooter
- curatat interior far E-Classe
- reconditionat stop Jeep
- executat 2x seturi geamuri proiectoare Man
- executat 3x geamuri proiectoare Man
- executat 2x seturi geamuri far Golf 3
- curatat interior far T4
- executat set geamuri Passat B4
- executat geam si reconditionat far Niasan Terrano 2
- executat 3x geamuri Golaf 3
- executat geam far Utilaj
- executat geam proiector Man
- executat prelucrare stop Ford Granada
- executat finisaj faruri interior LandRover Freelander Sport (curatat, vopsit interiorul negru mat, afumate reflectorizantele si polish)
- executat geam utilaj
- Polish far Audi A6 si curatat interiorul
- executat geam far Golf 3
- reconditionat stop Dacia Sandero
- reconditionat stop Chevy Aveo

Stima
Hadobas Peter
074203263
plexiart.ro

catageo 17-04-12 09:32

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Cat costa reconditionarea a doua geamuri de far ptr bmw e46 fl si in ce consta procedeul. Multumesc

claudiugtt 17-04-12 23:28

pt supernova in pret e inclus si transportul?daca da ,poti sa-mi trimiti o pereche am nevoie .

hadpeter 18-04-12 16:18

Quote:

Originally Posted by catageo (Post 4984168)
Cat costa reconditionarea a doua geamuri de far ptr bmw e46 fl si in ce consta procedeul. Multumesc

Buna ziua,
nefiind din baia mare nu vad cum sa fie rentabila pentru dvs aceasta miscare in contextul care doar reconditionarea celor 2 geamuri e undeva intre 120-140 lei ... + transportul.
Rcomand o firma serioasa de detailing in jurul dvs.

Quote:

Originally Posted by claudiugtt (Post 4985674)
pt supernova in pret e inclus si transportul?daca da ,poti sa-mi trimiti o pereche am nevoie .

Salut,
banuiesc ca cu dvs am discutat telefonic, de nu atunci 150 setul de geamuri + transport (posta 15 lei sau curierat rapid 40-45 lei).

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

O_v_i 18-04-12 22:28

1 Attachment(s)
Buna ziua, am 2 faruri de opel tigra st,dr, dar nu mai au sticla deloc.A-ti putea sa le face-ti din plexiglas?Si un pret daca se poate.Multumesc!

hadpeter 28-04-12 14:30

54 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by O_v_i (Post 4987422)
Buna ziua, am 2 faruri de opel tigra st,dr, dar nu mai au sticla deloc.A-ti putea sa le face-ti din plexiglas?Si un pret daca se poate.Multumesc!

Salut,
imi pare rau dar nu va pot ajuta cu reconditionarea daca nu aveti geam deloc pe ele.

Stima

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- 2xset geamuri clare Golf3
- executat capace adaptoare pentru suport flori
- geam clar proiector autobus
- geam clar opel vectra
- geam clar Golf3
- executat Incinta pentru prelucrat cu aspiratie tehnica dentara (cutie folosita din polipropilena, instalatie electrica cu intrerupator pe fir, fata termoformata din Hips cu geam de sticla si suport de lemn cu nervuri pentru posibilitatea fixarii pe masa de lucru)
- curatat geam far E-Classe
- carcase Scoala si Examen cu instalatii electrice
- set geamuri clare tractoras
- geam stop scooter
- carcasa Scoala
- set geamuri clare SuperNova

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

BluBear 28-04-12 22:04

Salut!
Cat ma costa set geam plexi pt solenza faruri + semnale?

bogdan1991s 01-05-12 03:31

poti face si pentru golf 2? 2 faruri? pret?

hadpeter 02-05-12 19:27

Quote:

Originally Posted by BluBear (Post 5002012)
Salut!
Cat ma costa set geam plexi pt solenza faruri + semnale?

Salut,
150 lei setul de geamuri in schimb am nevoie de faruriile dvs sa pot executa lucrarea dvs.

Stima

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 5004637)
poti face si pentru golf 2? 2 faruri? pret?

Buna seara,
binenteles ca se pot executa (daca rasfoiti un pic topicul se pot vedea) si ies la 60 lei setul de geamuri cu transport inclus prin posta. Am nevoie doar de diametrul geamului original.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

O_v_i 04-05-12 22:51

Pai am si 2 faruri bune, as putea sa vi le trimit toate 4, 2 cu geam si 2 fara. Ma intereseaza cat m-ar costa ca as vrea sa pun 2 lupe in interior intai si sa vad cat ma ajunge investitia totala.Multumesc!

dRR-XWX 06-05-12 00:01

salut, 2 geamuri pentru faruri de cielo la ce pret ? ms

dRR-XWX 06-05-12 00:07

hadpeter 14-05-12 06:43

Aveti pm cu totii !

Quote:

Originally Posted by O_v_i (Post 5010066)
Pai am si 2 faruri bune, as putea sa vi le trimit toate 4, 2 cu geam si 2 fara. Ma intereseaza cat m-ar costa ca as vrea sa pun 2 lupe in interior intai si sa vad cat ma ajunge investitia totala.Multumesc!

Sa inteleg ca doriti 2 geamuri clare, pretul e de 200 lei perechea si da e nevoie de celalalte geamuri oem sa pot matrita.

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 5011302)

Buna ziua,
200 lei setul de geamuri.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

fazekasnfs 14-05-12 10:31

2 Attachment(s)
salut potsafaci capac pentru condensator ?
si un pret mersi

claudiugtt 14-05-12 22:59

imi puteti face si stopuri clare ...si un pret ...

All times are GMT +2. The time now is 03:12.

- Copyright 2026 4Tuning