![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Si care mai face off topic dau avertisemente!
|
pleaca vineva de sambata?... eu nu prea stiu drumu :)
|
Espi vorbeste cu Razvan!Stiam ceva de el ca merge !:-) !Da`i un telefon...sau pe YM!
|
KALISTO:: cine mai esti si ce masina ai. inteleg ca nubira?? eu nu te-am mai vazut, deci nu te cunosc, deci nu prea ai multe de spus, daramite de comentat. esti tare, se rezolva!!!
daca lumea nu vine in fundatie, in timpu' sapt asta nu inseamna ca nu e activ. da nici vinerea nu vine lumea cu gura mare(KALISTO). vinerea trecuta am fost 6 masini. unde erati voi cei care comentai aiurea?? Espinoza:: eu plec de sambata dimineata. la 6 am plecat din iasi. cine mai vrea, e binevenit sa ne insoteasca. |
Quote:
|
Las` bre ca pleci cu el! Iti rezolvi tu rapid problemele si pleci!
|
Quote:
|
mda..m-am calmat... vroiam sa zic si eu ceva dar..vad k nu are rost..
pacat k s-a ajuns aici.. totusi ..sunt cateva puncte pe care as dori sa le subliniez fara absolut nici o suparare pt nimeni ..si alea sunt in felul urmator : @Crys ... 1. cand ai avut nevoie...ti-am fost alaturi.. dar vad k .. nu ne mai cunosti.. imi pare rau k s-a ajuns aici.. kiar imi pare rau..dar sunt cu iinima impacata k am incercat cu toata inima sa te ajut impreuna cu radu...eu cel putin mi-am facut datoria de prieten..iar dak tu ai uitat toate astea.. atunci imi pare sincer rau sa iti spun k data viitoare cand o sa mai fie nevoie de noi.. noi nu o sa mai fim pt k nu ne mai cunosti... 2. evenimentele organizate... n-am ce sa mai... tu ai fost SINGURUL care le-a organizat ;) si sustinut.. .noi nu eram.. pana mea.. asa o fi fost.. desi iti pot da topicuri in care.. ne multumeai.. in fine.. 3. nu stiu care-i faza cu offtopicul.. k oricum e cafenea..discutii..alea alea.. 4. dak te apuci sa modifici ce am scris eu aici... dai dovada de imaturitate.. si pari un om care nu accepta adevarul.. si ma jur k nu mai am ce discuta cu tine.. 5. eram o comunitate in care ne salutam.. vorbeam.. nu stiu (sau poate stiu) ce te-a indepartat de noi.. dar vad k esti din ce in ce mai indiferent de intalniri.. fie ele si in fundatie..fie saptamanale.. nu asta conteaza.. conteaza k esti 4tuning.. reprezinti 4tuning.. sau cel putin asa zici .. nu iti conteast pozitia de moderator.. din lipsa de ocupatie.. dar... dak tot zici k esti 4tuning.. si noi suntem "restul" care a venit dupa tine..apoi tine-te de treaba tata... altfel.. incepe lumea sa se intrebe.. si acuma vb la modu cel mai serios.. 6.si ultima problema.. eu iti doresc toate cele bune... dar..ai grija ce alegi in viata ;) .. cireshele de pe varful tortului se strica ;) pe cand nucile uscate..nu.. @ razvan.. omuletz.. nu stiu care e problema ta.. vad k tot o dai in SF-uri.. cu masinutza ta.. asculta o treaba la mine.. k fapt divers.. si fara nici o suparare... banuiesc k are si crys calculator ...si poate raspunde si singur .. la posturi adresate lui.. tu ce zici? :| 2. tine cont k s-a tinut de tine..cat de cat..roveru ala mic si cu volan pe dreapta...de 103 cai... si care nu mai pleca o data d p loc.. din cauza caucioacelor uzate de femeia care merge la piata cu ea.. si in care. s-au bagat 5 mii de lei vechi ... si din cauza mea.. pentru k nu am nimerit a 3-a din prima.. ci din a treia incercare... asa k nu ai o super masina sau super stil de condus incat sa ii faci pe toti.. nu stiu dak am apucat sa te felicit pentru victorie.. dar.. dak nu am apucat iti zic acum.. felicitari.. m-ai ars.. la 2 masini.. sau cate erau.. nu asta conteaza.. k aveai un mm in fatza mea sau 10 masini... tot aia.. tot tu ai castigat.. 3. si ultima... nu are rost sa vorbim atat de mult problemele astea...mai ales pe forum.. dak vreti sa spuneti ceva.. spuneti in fatza.. ok? ;) eu va salut.. cu respect... slip... |
hai ma parca avetzi 10 ani sa mor eu ce`s astea .... credeam ca suntetzi o cominutate unita
|
a fost,este si va mai fi...daca v`or intelege copii unele motive pt care nu pot merge la bucuresti,pt care nu mai pot veni cateodata la micile si marile intalniri...si pt ca de multe ori am prea multe in cap ca sa ma gandesc si sa ma uit pe strada fulalau dupa masini sau dupa oameni!de felu meu nu ma uit pe strada,nici in stanga nici in dreapta,doar imi vad de drumu meu!nu`s cu nasu pe sus...dar hai Romaniaaaa!
|
pai voi de la ce va certatzi ca unu poate si altu nu sa se duca la bucuresti? vorbitzi serios? :)
|
Nuj Espi...vezi si tu! :( ...
|
Quote:
si nu e vb de plecatul la bucuresti.. e vb despre atitudine si prietenie... d aia am si decis sa mergem la bucuresti.. am mai zis asta... pentru mine cel putin conteaza faptul k mergem impreuna sa ne simtim bine..sa ne distram.. nu numai evenimentul in sine.. cate despre copii... pff... m-ai lasat cracanat... ce mai.. stiu k ai 2 ani in fatza mea..dar asta nu inseamna k eu sunt copil si tu esti matur ..sau c mai vrei tu sa pari.. diferenta nu tine de ani... tine de atitudine si respect.. iar tu dak nu ai asa ceva.. atunci nu mai am c comenta... cei care intra pe forum nu stiu despre ce e vb.. si tu profitzi de treaba asta.. hai sa fim seriosi ;) dak poti.. bafta |
Quote:
Si ca fapt divers nu te judeca nimeni ca nu poti sa vii mereu la intalniri sau ca nu mergi la Bucuresti...vorba aia....<problema e din bujii >.Si tocmai pt ca se merge pe principiul de prietenie si de solidaritate in grupul asta atitudinea ta a starnit ceea ce a starnit.Principiul interesul poarta fesul nu aduce prietenii ci ii indeparteaza. |
Mai oameni buni, stimati concetateni:
Desi nu prea comentez aici, asta nu inseamna ca nu citesc aproape zilnic. Incep prin a spune ca: 1. O sa va calmati oricum si o sa va impacati cu totii (pina la urmatoarea cearta cind o sa va scoateti ochii pentru tot ce v-ati improscat tura asta si cele trecute). Continui sa zic: Subiectul 1: 2. Oricite pretentii de unitate isi poate aroga o comunitate (de orice fel: automobilisti, brutari, filatelisti) nelucrativa, activitatea comuna este intersectia timpilor liberi a membrilor ei, iar coincidenta totala a timpilor liberi tinde spre 0. Acum dezvolt (putin): 3. Adica fiecare are treaba lui la servici, in familie, in pseudofamilie, odihna, creatie etc, iar timpul liber r a m a s il administreaza cum poate. 4. Intr-o oarecare saptamina, unii au timp luni dimineata, altii vineri seara etc. Intr-o alta saptamina, altii au timp liber joi dimineata, iar unii vineri seara. Adaug: Unii trec prin pase proaste, dar isi revin. Deci nu speculati, ca o sa va para rau mai tirziu. Concluzia 1: Vineri seara se intilnesc si unii si altii din serii diferite de timp liber, ceea ce nu exclude participarea unora si altora din seriile celelalte. Observatie: Mobilul intilnirilor exclude participarea fortata a cuiva, acesta din urma riscind afectarea integritatatii celorlalte activitati care NU sint FACULTATIVE. Nota: Lasatii in pace pe toti care nu pot veni. De unii poate sa nu va pese, dar de unii poate ca va pasa. O sa se intoarca, sau poate nu. Reintilnirea dupa o absenta mai indelungata este mai frumoasa. Nu transformati intilnirile intr-un loc tensionat (chiar daca se spune ca "qui s'aime, se taquine"... Deh, noi sintem romani, nu francezi). Schimb subiectul: Meritele pentru intilniri se stiu de citiva ani. Si intotdeauna au fost mai multi cu grade mai mari sau mai mici de implicare. De asemenea se stie ca intotdeauna exista cineva mai bun sau mai potrivit (in orice domeniu)... chestia-i ca s-ar putea ca acela sa nu fie interesat, sau sa n-aibe timp, sau (stupid, dar adevarat!) sa nu reuseasca sa se faca inteles, sau sa nu fi aparut inca. Asa ca, pina cind apare altul care spune "Hai sa facem chestia aia, pentru care am propunerile astea, planul asta, varianta aia, problemele alea, solutiile astealalte, am nevoie de ajutorul asta)", lasati-i pe cei care fac treaba sa-si faca treaba si, mai ales, nu-i demotivati; AJUTATI-I! Sfat (preluat si oferit gratuit): Nu mai analizati activitatea cuiva, atita timp cit nu va afecteaza cu adevarat viata. Ginditi-va ca ati putea sa fiti la un moment dat in locul lui. Daca deja ati fost, nu-i momentul sa va razbunati. Precizare: Atentie!!! Orice asemanare cu persoane cunoscute este pur intimplatoare. Nu speculati vreo coincidenta, oricit de ademenitor ar parea. Alt subiect: Cacaina este punctul pe i al intilnirilor si discutiilor si disputelor (poate sa nu fie Cacaina, poate sa fie oriunde, dar am vrut sa nominalizez ca expresie). Provocarile si rezultatele lor nu trebuie sa fie decit niste rampe de lansare pentru perfectionare, nu o ocazie de impaunare. (Intrati pe www.legalracing.ro si vedeti cum se discuta "intre masini" de peste 250, 350, 450, 550 CP sau ce fac si ce atitudine au baietii de la Legal Racing Constanta, de exemplu). INCHEI, desi as mai fi avut de comentat, dar chiar nu mai am timp: Imi place aici. N-as vrea sa ma plictisesc. Bafta pe toata linia! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning