![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
am auzit zilele trecute o vb in troleul 96 de la un nene.. care mai avea putin si termina si ultima lui varsta.... "care-o fi sa fie a ta.. nici dracu n-o ia..." asa ca nu va mai stresati cu pareri si sugestii... inima face ce vrea.. nu-i comanzi u pe cine sa iubeasca... chit ca-i mai mare sau mai mica...
|
...stii care e schema?a trecut ceva timp,de cind nenea a fost tanar...si de atunci s-au schimbat multe.
nici una nu mai este a TA...te lasa de nu te vezi, daca te lasi pe spate cu asa ginduri ;) |
[QUOTE=Trixi;1522669 daca te lasi pe spate cu asa ginduri ;)[/QUOTE]
Sau pe burta.....sau...depinde ce preferinte are fiecare.... Acum revenind la treburi mai serioase pot spune cu sinceritate ca sunt fericit....am aceeasi femeie de 8 ani,femeie care-mi intelege si accepta multitudinea de vicii din dotare si tot ceea ce trebuie sa fac in schimb este sa mai spun din cand in cand..."da...ai dreptate"....si asta bineinteles atunci cand chiar are dreptate. |
sa poti sa accepti un om,cu toate cele...este un mic miracol,sa stii!iar daca se mai intimpla ca si omul respectiv sa fie in stare sa te accepte te poti considera norocos.al naibii de norocos....;) ai grija de ea!
|
am avut relatii cu fete si mai mici dar si mai mari...
problema la cele "mici" (18 - 19 ani) este ca inca le place sa copilareasca, sa fie alintate in momente in care chiar nu le poti satisface placerea asta, trebuie sa le spui domne' ca le iubesti de 15mii de ori pe zi si alte chestii d-astea.... problema la cele mari este ca gandesc prea matur :rolleyes2 in fine, fata mea e cu 3 ani mai mare decat mine si ne intelegem super... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
este visul meu sa am o relatie cu o femeie, matura, vreo 15 ani deasupra mea :D :D
daca mai are sot si copil, e perfect ;))) |
Quote:
|
Quote:
abia astept sa ajung la bucuresti din toamna la facultate, poate dau peste cineva, doritoare de adrenalina si de carne proaspata :))) |
Quote:
|
Quote:
ce frumos ar fi... le luam la o tura cu masina, o liniuta, o nebunie, un club, si poate pun botu, le vine si lor chefu de viata... of of, sper sa apuc zilele astea la care tot visez :> |
Gaina batrana si morcovu' tanar fac ciorba buna ...
Da' cu sotii si copiii, zic sa va mai ganditi putin. Nu cred ca ar fi etic sa distrugeti o familie. ;) |
...sa ne mai povestiti,din cind in cind cum decurge operatiunea "udatul florilor" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning