![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Din cate am discutat si cu voi pe mess, am vorbit pentru un stand de cateva masini la expo la 4Tuning.
Masinile care sunt pe lista ar fi: E30 M3 Turbo - Bobby MOM Vectra A - Iuli Focus - Sufletzel Audi TT - Adi ADR Kostas - PUG 206 RC T E30 Turbo - DON (dar inca nu sunt sigur fiindca nu stiu daca reusesc sa-l termin pana atunci) E vorba de cateva masini mai speciale ale Ploiesti-ului care ar putea reprezenta clubul RED ZONE Motorsport la aceasta expozitie. Detalii despre expo voi mai aduce atunci cand voi mai afla si eu cate ceva. Bafta! |
Nu e treaba daca nu e si Corsa pe lista aia ...
|
Mda... Corsa de drift...
Am vrut s-o bagam si pe ea, dar mi-am datseama ca n-are cum sa intre la expo ca deja e inscrisa in Campionatul de Drift si mi-ar fi greu sa o scot din expozitie la cata lume e acolo... Oricum la drifturi nu o sa va dezamageasca. Am comandat anvelope care dau fum colorat pentru burnout, toate bucshele din poliuretan si bare stabilizatoare din carbon, bielete de directie si caseta speciala de directie... O sa fie bahaos exact cum a fost in Japonia cand am luat Marele Premiu. :peace: Si am trecut de la sistemul 4x4 AWD 50% - 50% la 100% RWD. :lol: |
Kumho Colored Tyres-gume dastea ai comandat?Daca da inseamna ca o sa iasa cu bahos mare!!!!Daca nu sunt prea indiscret ce modificari aduci ursului?
|
Nu vorbesc de urs ci de Corsa.
Am pus un 3000 V6 cu 6 carburatoare si masina o facusem 4x4. Acum va fi tractiune spate, are punte de urs cu discuri, blocant sudat si o sa particip cu ea la drifturi. Exact Kumho Colored Tyres. 300 Euro/buc. ;) Scaune sport si rollcage si suspensia de la KW reglabila pe inaltime si duritate. Va fi grav!!! :peace: |
De mine se pare ca ai uitat Donu-le:D
|
Doamneee! Mii de scuze Aditza!!!
Chiar am uitat, sa inebuneeesc! Adi Viteza este si el pe lista expozantilor RED ZONE cu un E30 2.5 24 valve exceptional! Fostul COX gri de la Cluj. Sorry inca o data omule!!! |
Inca doua masini isi fac loc in clubul RED ZONE Motorsport Ploiesti!
Este vorba de: Oltcit-ul Turbo al lui Julaikos si Golf-ul III LOW al lui BENGY Balosu E treaba frumoasa aici! :peace: |
merci de primire,momentan sunt pe hold cu progresul la masina,fiindca trec la alta,si deci feonu sta si se odihneste,dar cum se incalzeste putin incep treaba la masina "noua" :D
|
oooo , bravo baieti ,bine ati venit
The force is strong in us :lol: |
mai sunt locuri? :)
|
Masini de curse, drift, sound sau design.
|
Ai filmat ceva azi ?
|
Da boss.
E treaba buna. Am fost cu dihania de Mondeo. Problema este ca se cam batzaie suportul si tremura un pic camera, insa cred ca o sa reziste pana aproape de 300 km/h cu BMW-ul. Oricum atunci va trebui ancorata mult mai bine. :D Iti arat filmarea cand vii acasa. Se poate folosi foarte misto atunci cand se fac coloane si se pleaca la evenimete. Treci pe banda doi si ii filmezi pe bagabontzi in coloana. E o investitie cu folos dupa parerea mea. :D |
pai cu sound nu merge....design inca nu....drift....nu prea....deci curse...dar acum depinde ce se cere....si cat se cere....ma refer nici sa va fac de ras.....nici sa nu ma incadrez la ele...de la cati cai in sus...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning