![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
eu nu zic ca trebuia sa iau locul cuiva sau premiul cuiva....am zis doar ca puteam sa iau si eu o cupa macar pt unicul M5 e39 HAMANN din tara. atat.
|
Parerea mea este ca discutiile astea nu-si mai au rostul....Dragos chestiile astea ar trebui sa te determine sa faci mai mult si mai bine si creca si asta se intampla....lasa ca vii la Tulcea si o sa ai destule premii :P
|
DJSeba: ai dreptate. oricum am vazut ce place romanilor:))
|
e pacat de chestia asta ....romanii nu stiu sa aprecieze originalitatea si nici firmele de tuning cu renume dar asta din cauza lipsei de fonduri....Important e faptu ca tu sa ramai acelasi si sa-ti urmezi drumu indiferent daca mai sunt persoane care-ti pupa partea economica sau nu...:)
|
DJSeba: k.o
|
Quote:
|
eu cred ca nicio cupa nu-ti ofera satisfactia pe care ai pe 402 m ,aia e cea mai mare Satisfactie ,sa il auzi cum toarce :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
singurul m5 Hamann din tara merita un premiu,dar cine sa-l vada?peste tot numai fibra si vopsele smechere si atat,doar traim in Romania ...:twisted: |
asa e baieti:)
|
13 Attachment(s)
uite si pozele de la mine, ne-editate, ne-nimic...cum au iesit din aparat asa ti le dau....
vezi la semnatura id meu...da add ca sunt cateva poze care nu au ce cauta aici o zi buna, daffy |
dragos ce faceai in ultima poza ?:)))))))))))) cu ce te pacali daffy asta?
|
O masina cu adevarat speciala.Am admirat-o destul la eveniment. Felicitari
|
daffy duck™: thx
trafy-vr6: nu stiu:)) Eugen_TL: thx |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning