![]() |
Re: BH 04 ARO
ooo nu suna rau deloc :D
|
Quote:
pai pentru ca daca nu e turbo , il bate un 2.5 12 v turbo :))) si atunci te p..i pe el de m5!!! |
asta cam asa e :) cu banii care ai dai pe motorul de M5 faci lejer un 2,5 12 valve turbo
|
fiti amabili va rog, si aratati-mi si mie post-ul in care domy a spus ca pune turbo pe motorul M5... :rolleyes2
|
Quote:
|
daca proprietarul masinii nu a adus vorba de asa ceva, va rog deschideti topic separat , nu bazat pe zvonuri sau vorbe .. luate ca adevar !
nu discutii fara rost multumesc ! |
poate ca in viitor o sa pun pe el un turbo...cine stie ce duce viitorul.nu credeam anu trecut cand am terminat ursu ca exact peste un an o sa schimb motoru pe m5.era numa un vis.si dumnezeu a ajutat si eu nu am refuzat.ce e sigur ca anu asta vreau m5 sub capota cu sistem de evacuare speciala,cold air intake system si cu soft umflat.asta inseamna cam 40-45 in plus,cu care deja ajung la 360 cp.si pe asta vine un sistem de nitro cu setare de 140-150 hp.deci ajung peste 500.deocamdata ajunge.mai usurez masina.vreau sa fie sub 1200 kg cu m5 si nitro.acuma am 1190 kg
cu m5 si nitro o sa am vreo 1240.deci 40 kg tra sa scot de undeva.si atuncea deja stau destul de bine la kg/cp.vedem ce iese.maine scot motoru de la un prieten care a cumparat motorul meu.vin cu ceva poze. |
Am vazut o statie , un bas, un condesator in spate .... au vreo 20 kg
|
stiu.condensatoru are 2 kg ampliful 8kg,cablaj si bucata de pal pe care e prins toate prostiile are 4 kg si tubu are 34kg.dar tubu aia oricum scot cand ma duc la curse....
|
si aerodinamica ce zice ?
|
Dak se da spoiler-ul de pe fata jos masina nu are o aerodinamica mai proasta intrand o cantitate mai mare de aer sub ea si pierzand din aderenta? eu asa stiam.
|
si daca scoate portbagaju pierde din aerodinamica.. ;)
|
contraziceti sfaturile pushtiului de 13 ani?.....rusine !:lol:
|
Rusine mie, dar a fost un sfat pt pushtiu.
|
saluttt...scz de offtopic dar vreau sa stiu si eu cum se numeste melodia aia din clip cand te treagi cu cox?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning