![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
1 Attachment(s)
Uite Cristi ....unu de pe aici a dat 250 ron toate 4 jante ... drepte, ...pe 15'. :D:D Deci spor la cautat.Ar trebui sa te axezi pe modelul asta spitat ca merge bine cu masina.
|
Quote:
@buga: nu prea am timp de TV daca toata ziua stau pe la munca prin frig si zapada, nu am nevoie sa ma uit la TV ca sa-mi dau seama ca situatia este groasa cu zapada asta:) @alex55: iti dau dreptate la faza cu gumele:) dar cu alea cu crampoane cam greu ca daca sa uscat pe jos cam farami articulatii si strici si cauciucu in sine:)solutie de scurta durata sunt lanturile anti-derapante:-P @popasan: scumpe rau gumele alea 1 la mana 2 la mana vezi sus restu de raspuns:-P @redman & tmkrf: mersi dar nu astea vor fi jantele pe viitor:-P o sa vedeti la momentul potrivit:) |
eu sunt de alta parere, pe masina alba merg foarte bine jante albe, iar pe alte culori nu prea merg cele albe depinde de caz.., daca ti-e nu iti place e problema ta dar nu ca ar fi tiganie, ca nu e chiar deloc
|
Cristi as vrea sa te intreb tu ai folosit cositor la gaura din aripa spate?
Prinde chitul peste el? Parerea mea este ca ar trebui ca cauti niste Ozuri. |
aripile au fost sudate cu autogenu si incarcat cu alama:) a fost polizat si pus chit de fibra si plasa de fibra pt rigidizare:) si pana acum nu a crapat:-P
|
jante albe pe masina alba nu e tiganie, tiganie e jante rosii pe masina alba. oricum totul tine de gustul omului, dar sa sti ca jantele alea spitate albe arata ft ft ft bine, dar ma intreb de ce ai vrea sa le schimbi pe ale tale care arata ft bine.
|
Quote:
|
foarte smechere snt jantele..:)
|
in pozele anterioare am vazut niste jante albe fffffffff frumoase ce super arata pe masina ...pe celelalte dece nu le faci tot albe?bafta prietene sarbatoriii fericite
|
ii sta super cu janta aia:D.fale aurii:D,daca nu iti place alb.
|
Quote:
|
deci omu nu vrea sa fie tigan.....asta e ideea nu ca nu ii plac jantele=)))
ps:mi-a zis mie cnv ca ......cristi e rasist ...face ura de rasa=))... bafta cu titiul tati:D hai cu dublucorpul ala |
Faci aluzie la mine Nightdevil? :))) Cristi sa-ti trimit 300g de vopsea roz ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
ar merge si roz:lol: Quote:
@lucian: da trimite-mi si mie niste roz sa-mi fac etrieri:D ca de mult vroiam sa-i fac roz:D p.s. maine poate fac 2 3 poze la noile achiziti:-P Sarbatori Fericite tuturor:):D!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning