![]() |
Trebe o linie cu SFW si Jabbster sa vedem cine e miezu :)
|
Re:
Quote:
pai depinde .... sigur sunt eu miezul daca ii pui o ancora lui jabbster :lol: :D |
Re:
Quote:
|
am sa incerc sa-l aduc la intalnire pe JABBSTER
_____________________________ SFW ====================== WINNER :wink: JABBSTER _____________________________ |
Stai ma linistit ca am vb eu cu Jabbster ca e in Anonymous ;)
Si nu ajunge ca pleaca omu... |
Nu va mai agitati cu chestia asta jabbster si eu ... andrei spune in gluma, si e curios poate doar ca diferenta intre mine si el. O sa zica omul ca eu chiar cred ca il pot bate.
E logic eu ... suta-n 7.1 secunde .... el suta in 5.9 Eu tractiune 4x4 ..... el traciune 4x4 ...... E cam logic cine o sa castige ... nu? |
depinde............... de ancora :lol:
|
mai da noi stim ca esti un sofer f bun si ca ai facut ravagii pe la LEGALE asa caaa :lol:
nu se stie niciodata :lol: |
Lasa SFW, vine vine.... cine trebuie! Incepe cu S si se termina cu 4 :lol: :lol: :lol: Sau nu?
|
apropo... pana la urma care e melodia aia din filmu sfw vs. porsche ????? :?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ba daca tot se face VREU FILMATA sa-mi pot TERMINA SI EU FILMU... macar intre sfw si Cristi :)
|
Re:
Quote:
eh ... vise vise ... oricum .... daca castig la loto tot imi iau rs4 ... dar as vrea sa se intample asta cat mai repede pt ca chiar nu mai ai rabdare de acum si vreau sa fiu primul din romania cu asa ceva :shock: :lol: |
Tie iti trebuie Bugatti-ul ala de 1001CP ca sa te saturi! :workout:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning