![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
4 Attachment(s)
Gangstah
...nu imi place ideea cu plase pe masina ....sorry :sad: ...nu prea ma pricep la desen ,dar eu as incerca sa vin cu linia de pe spate in fata ...vezi poza ....eu unu asa as face,dar gusturile difera de la om la om ... daca tie iti place cu plase ...go for it ;) ...daca mai ai intrebari ,astept PM ,sa nu incarcam topicul aiurea Bafta |
Jock sa pui o poza din fata cu masina dar mai la distanta. Sa vedem cum da la ochi .:shock:
|
yg.alex ... sunt in dilema ..nu stiu ce sa fac , .....in mare si pe scurt,nu am bani pentru vopsit usi :cry:
Decodat ...da sheriff , sa o termin si pun ....(pentru numar) am vorbit azi cu un gabor" si...amenda 5 mil ,talonu luat si placuta confiscata :cry: ...dar trebuie intrebat la mai multi ... poate asta e lovit la cap 8) |
oho vad ca ai mai avansat bv :):D
|
3 Attachment(s)
........
|
Ce cuminte pare cu fata asta noua:lol:Parca si-a pierdut din lookul agresiv, dar arata foarte bine!
|
...nu ma ajuta nici bad-u....trebuia mai jos :cry:
|
Quote:
|
vi la cluj? vreau sa-ti vad minunatia:)
|
Asa da!;) Lasa bad-ul asa ca vine in linie cu prelungirea.
|
...momentan asa ramane ..si grila ,si bad-u
..am facut comanda de reglabila 8) ....sa nu va asteptati acum sa o las foarte jos...reamintesc ,este masina de zi cu zi ;) Quote:
@Decodat , cum am pus suspensia sus ,arcurile(daca le vrei ) vin la tine ;) |
ai inceput treaba la faruri:)?:lol:
|
@Decodat , cum am pus suspensia sus ,arcurile(daca le vrei ) vin la tine ;)[/QUOTE]
Esti o bomboana!:lol::lol::lol: |
Quote:
inca nu ....tot la grila am ramas...incaaaa mai lucrez la ea :rolleyes2 |
Urmaresc topicul tau inca de la inceput si acum am tras o linie si trei lucruri am de zis:
In primul rand felicitari pentru fetita ta.E super frumoasa ! In al doilea rand felicitari pentru masina,e superba!Spor la modificari in continuare. In al treilea rand cred ca pentru golf cele mai frumoase sunt astea: http://i.imagehost.org/0036/900100ldd0ng0.gif |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning