![]() |
Re: .:Semnaturile voastre facute de noi !!:.
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 203377 Attachment 203378 Attachment 203379 Attachment 203380 |
6 Attachment(s)
in primu rand va salut baieti... am si eu o rugaminte....daca poate cineva sami faca si mie o semnatura...raman dator
nush cum sa fie...sa apara nr masinii: TM 87 SOF intrun font mai fain,... si nicku meu Ovae....cu verde deschis poza cu me pe acolo...blitz la faruri...si sa scoata fum rotile fata...nush...voi alegeti cum sa fie...depinde de imaginatia voastra... ms mult, sper ca ma veti ajuta numai bine |
chiar nu mai intra nimeni pe threadu' asta..pacat...
|
ti-as face eu ceva man dar din lipsa de timp....nu pot..
|
pai nu e problema..timp gasim...doar sa faca cineva....pls...sper sa nu cer pre a mult..mersi de sprijin oricum...si daca ai vreodata timp...mersi anticipat ;)
|
1 Attachment(s)
salut ! am incercat eu ceva... :) sper sa iti placa ... sugestii sau ceva ... ( eu nu lucrez cu gifuri )
|
ms e dragutza :D
|
3 Attachment(s)
Va rog imi face si mie o semnatura(un scris misto sau orice) "White Angel" dupa ideea asta :!: :?: pls cand aveti timp raman dator.....
|
salutare...ma ajutati si pe mine? are cineva idee dc nu imi merge gifu' de la semnatura?
|
pai tu probabil ai pus linku de thumbnail ...si n`o sa iti mearga gif`u .... pune imaginea pe www.imageshack.us ...
|
Logo "crazy Drivers"
zal'tare oameni buni! Vin si eu cu o rugaminte la voi: puteti sa ne dati si noua nijte idei pt logo-ul clubului "Crazy Drivers". Lasam totul p mana voastra. Mersi anticipat!
|
am pus gifu din calculator...am incercat si pe imageshack da tot nu merge
|
uploadezi imaginea aici pe forum (e mai bine) si copiezi likul acela in semnatura. tre sa ai asa : [img] ..link.. [/img] ;)
|
lasa`l ca`i merge
|
1 Attachment(s)
imi face cineva si mie o semnatura, cum vreti voi, va rog:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning