![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Quote:
super amundoua ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
dary-E un amarat de fiat125 parca:-P
|
Quote:
|
Quote:
Danny, foarte frumoasa, pacat ca e cam low poly. Ma asteptam la comment la golf din partea ta, ca stiu ca iti place foarte mult modelu:twisted: Robicutz, cred ca trebuia sa ii dai o alta culoare. in rest imi place. R.Equinox. Frumos frumos:D Kryp imi place, da` trebuia sa aranjezi un pic mai bine roata de pe fata ca iese un pic cauciucu` |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salut am revenit si eu cu o japoneza numita 3... mazda 3 ca nu prea sa vazut pe aici !!! pareri critici :) si cu un sistem audio cam ceva puternic :)
|
5 Attachment(s)
hot bi*ch:-)
|
5 Attachment(s)
Frumoase All.
Super Multe Felicitari Pentru Craxy Cu O Masina Unica In Ultimele Zeci Sau Chiar Sute De Pagini. Bucurati-va ochii cu RX-7 al meu. |
6 Attachment(s)
Golf & Cayenne |
dms- destul de buna maxda 3, dar... pe viitor incearca sa nu mai dai aceeasi culoare la geamuri ca a masinii, iar grafica daca mai poti imbunatatest-o
craxy- ai facut acea masina de empoca. Toate bune si frumoase, dar acea e problema cu acel asorteu la roti, se presupune ca este o masina de epoca nu poti combina toate astea asa username- e buna, pacat ca e putin prea tunata, mergea mai stok la kit, dar repet, e buna bafta! |
draguta user ;)
super golfu kata nu prea mai ai timp de slrr nui asa? |
la masinile mai vechi arcurile sunt mai sus dai cu mouse-ul mai sus de amortizoare ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning