![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Stanceworks miata 8)
|
Quote:
Doar sa nu exagarezi cu bari pana in pamant:lol: Ceva modificat subtil ca sa iti atraga atentia. Daca o tunezi subtil si cu niste jante care ar arata bine de ce nu ar da bine? |
1 Attachment(s)
@dary asta e stilul care imi place mie. Bari cat mai mari si cu cat mai multe detalii. :D
Recunosc, golful nu era tocmai stilul meu. Imi plac jantele negre nu galbene. Mai lucrez la el sa il fac exact pe stilul meu si o sa pun poze. Quote:
Uite alta care o am eu in 2.2.1 si merge. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
New Skyline
|
3 Attachment(s)
Vin si eu cu prima generatie de Miata care dupa mine e cea mai frumoasa
ILLEST Attachment 2157327 Attachment 2157328 Attachment 2157329 @dary762 - chiar nu cred ca era necesar sa faci o clasificare cu cine face masini frumoase si cine nu , isi dau ei seama cand vad ca nu sunt criticate masinile lor sau sunt prea criticate...Dupa mine si @Ebone face masini frumoase , unele imi plac foarte mult de exemplu cum a fost Beetle-ul cu cateva pagini in urma arata bestial ;) @Radu A.K.A. G.R.M. - foarte tare golful ... as da un rinichi sa il am in realitate :lol: @ReMMyThEDeMoN - Acum pe bune degeaba te tot scoti ca nici jantele nu sunt pe placul tau si etc. tuningul de genul asta se numeste Rice , si era (si inca este mai putin cei drept) foarte popular la noi chiar cand a aparut moda tuningului , toata lumea punea spoilere pe masini nu conta ce masina nu conta ce spoiler daca arata bine , dadea dupa liniile masini nu era important , important era ca "mi-am tunat masina bha" sau pe romaneste stilul nefese cu ghilimelele de rigoare ;) acum fara suparare dar arata penal ;) @R.Equinox - arata foarte bine acel bimmer ;) @Robicutz - cam mari jantele pe skyline-ul vechi:-P merge ceva mai mic si cu cauciucuri intinse , in rest frumos @Calinutz13 - frumoasa :-) |
frumoase amundoua :)
|
Am eu vederea prosta sau pe pagina asta sunt numai masini frumoase?
Vedeti ca se poate? Bravo tuturor! Quick_silver-hai pe la mine am facut rost de o vodca=) |
@Robicutz skyline ala e pt 2.2.1?
Eu am unu pt 2.3.0 si desi am 2.2.1 MWM LE tot imi da eroare daca il bag... Doar in 2.3.0 merge. @danny inca sunt incepator in ale tuningului. Experimentez si eu ca sa invat :-) Dar stilul tot nu-l schimb :D |
@danny125 si a ta e frumoasa imi plac farurile in special
@KrYpToN ms puteam sa indrept rotile din spate dar cv pur si simplu nu ma lasat :D |
cine are mazda rx-7 pentru 2.2.1 mwm?un link pe pm sau o arhiva aici va rog:-)
|
3 Attachment(s)
asta inseamna ca aveai masina prea low ;) o ridici putin cate putin pana cand se mai indreapta
|
3 Attachment(s)
Kryp ce zici de doamna asta?
|
3 Attachment(s)
Frumoase amandoua
Dar de Baba mea ce ziceti? |
Quote:
La fel si a lui krypton white&pink nebune:> EDIT:Raducule ce masina e?e super:>>>>> |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning