![]() |
|
Re: Diverse discutii
la multi ani sefule de trib ...sa traesti ca ne trebuiesti ...si felicitari celor care au colaborat la intalnirea NSL de ieri ...am auzit ca a fost un succes !!
|
La multi ani Bonule ! :drunk:
|
Multzumesc mah! Suntetzi nishte grei totzi! 'ti-ai draq de betzivi! :lol:
|
La Multi Ani Donule!!! P.S.:Care trece azi prin intersectia aia de la Kaufland si il vede p un aurolac care cica nu poate sa mearga sa ii dea cu cv peste picioare...fac cinste ;)
|
cum pot afla si eu ce diametru are pastila de gheatza(asa am impresia ca se numeste) fara sa desfac motorul.am cautat pe 23 august la aproape toate magazinele si mi`au spus sa vin cu diametrul pastilei ca talonul nu e de folos.maine desfac motorul sa ii inlocuiesc dracia aia si nu vreu sa mai astept inca o zi pana alu diametrul ei si pe urma sa o cumpar.asa de dim dau fuga si am cumparato
|
Ti-am zis si aseara la 12 ... iti zic si acum DONule
LA MULTI ANI !!! |
ce scoruri au avut shoferii ieri cand au plekt la intalnire....ma refer la scoru` de al tichetu magic:D
|
Un Fleac... ne-au ciuruit :P
|
18 lei :)
m-a intrebat baiatul ala daca eu am venit primul...ca am dat cel mai mult :) dar presupun ca vlad e campion ca el a mai si plecat de cateva ori |
wow....scoruri mari` ...:) ..si in afara de aceste scoruri`...iese cineva pe strazi` ?:)
|
15 ron.....o nimica toata...........
arzaiar catranu......:)):)) |
Quote:
|
asteptam o viitoare intalnire... ;)
|
acolo e cam problema cu soarele....nu stiu cum o sa fie vara.......
|
dak e sa mai mergem tot acolo ...ne mutam cu un nivel mai jos ...ne ascundem putin de soare:) ...si data viitoare..facem cu filmare k`lumea...!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning