![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutare din nou :) Vreau si eu un VT la dacia logan ! Va fii o posibila achizitie :) Deci :) Vreau sa fie culoarea masini ce este cu negru(bandouri,bari,grila radiator )Next: stopurile din imagine si cu farurile ! Next:Jantele pe 17 sau 18"din imagine !Next:Geamuri Fumuri nu foarte tare :) Multumesc mult,astept razultatul:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1831740 |
Ms frumos:D
|
Imi face si mie cineva VT-ul sau cer prea mult :sad:
|
dar pe baiatul cu dacie break nu-l ajuta nimeni?e printre putinii care dau dovada ca vor sa miste ceva la masina nu vor doar wallpaper....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
buna. rugaminte cu 100-le meu. lasat odata ca in a treia poza si/sau a patra poza (dif pozitii). jantele as vrea sa fie rosii ca in ultima poza (aceiasi nuanta, dar total, nu ca in poza), eventual daca se poate as vrea si capace cromate.
va multumesc ffff mult de abia astept rezultatul |
6 Attachment(s)
buna. rugaminte cu 100-le meu. lasat odata ca in a treia poza si/sau a patra poza (dif pozitii). jantele as vrea sa fie rosii ca in ultimele 2 poze (aceiasi nuanta, dar vopsita total, nu ca in poza), eventual daca se poate as vrea si capace cromate mici pe centru.
va multumesc ffff mult de abia astept rezultatul |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1834573 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un help mic !! as dori daca se poate jantele albe , geamuri fumuri toate , lasata jos si gri mat !!? multumesc si sper sa reuseasca cineva toate astea sa imi fac o idee cum o sa arate dupa vara aceasta :)) !
|
1 Attachment(s)
Quote:
eventual si alta cu banda alba la cauciucuri daca nu sunt nesimtit si cer prea mult multumesc tare mult |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning