![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nu am dc sa te inj .. da nuj ca sunt incepator in v t si ma chinui sa inv din tutoriale pe net , in enegleza etc etc atat reusesc sa fac si cand vad ca nu e bine ma apuca nervii ,, sorry poate lasi un id de mess sa vb...
|
2 Attachment(s)
Un golf R[botezat de mine]...sper sa va placa:P:P
|
2 Attachment(s)
e30 ..... stiu jante blury altele nu am gasit la ora asta :???: .... si mai multe ....
|
vio ce e ma cu tn te-ai hotarat sa mai faci si tu o masina ? deci...jantele cum ai zis si tu blur...asta pentru ca au fost la rezolutie mai mica decat masina...selectii strimbe la parbriz...uitate bn ca se vede...ai modificat contrastul la faruri si par cam ireale...si cam atat ;) bafta
|
3 Attachment(s)
am mai facut si eu un Opel Antara ....com pls...si poate ma sfatuiti si cu care dintre cele 2 sa raman...(acelea modificate).
|
ramai la aia fara BG ca nu se potriveste are culoarea dferita si sta si urat...
|
Quote:
poza cu backgroundul schimbat sa ramana... linia de p capota ..de ce nu continua si p plafon :weirdface? |
Quote:
|
vio[s] => Incearca sa CAUTI ! Si mie mi-a luat mult sa inteleg chestia asta ! Unghiul e banal ! Gasesti pe orice site donoare :wink:. Jantele blur si atat ... Frumoasa pleaopa ! Mai baieti, mai lasati stylingul ! Incercati sa faceti mai mult la masini ca oricare are greseli !
Quote:
|
sry nu mai stiu ce vroiam sa zic :lol:
|
2 Attachment(s)
Mercedes s550 - Chrome Edition 8) |
2 Attachment(s)
Un 350z brush :D comment pls
|
2 Attachment(s)
My Audi RS4. Cabrio. SoftTop. Comments ?
|
Tigrul : jantele is monocrom , plasa ireala
2fast4u_DK : selecti strambe , priza de aer e ireala , janta fatza parca e in ceata dai umpik de contrast Wlady : e nice audi-u bv .....;) da e cam tonny brush-u |
2 Attachment(s)
masina asta are 2 scopuri
1.battle-u cu wlady 2.dedicatie ptr un anumit anonim probabil unii stiti despre cine vb:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning