![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu aveau scutere/atv'uri si la goranu ? acolo unde faci dreapta sa intri pe strada cu targu ?
|
Quote:
|
sa discutati ce ? ca deja i-ai zis tot aici:)))
|
Quote:
|
MiTzA- la goranu unde zici tu au doar de vanzare :sad:
DemonS e prea departe, prea complicat, prea ca la tara :lol: daca nu gasesc de inchiriat in minunatul oras... de imprumutat oi gasi ? :))) |
Nu īmi vine să cred cāți guguștiuci pun botul la prostii de ricer și kitch tuning gen site de pietriș K&N.
Măcar unul din toți acei guguștiuci a verificat dacă e cu adevărat nevoie de sita de pietriș? Folosind un banal manometru montat pe carcasa filtrului de aer să vadă căderea de presiune datorată restricției acestuia? https://img126.imageshack.us/img126/5437/restrictjc5.png |
Multumesc tuturor pentru urari :hug::hug::hug:
|
1 Attachment(s)
Cine vrea sa mearga cu noi Duminica la Slatina ne intalnim la OMV Troianu la ora 7:00 ca sa plecam la 7:30.
Pana acuma: 1. VW Vento - Florin, Madalin, Laur, Bogdan TOP 2. VW Polo - Alex, Trafy 3. Ford Fiesta - PEE, Greu 4. ... Am pus aici harta...unde e galben se tine cursa si rosul este traseul pentru a ajunge acolo. Se tine tot pe aceeasi strada unde s-au tinut pana acuma numai ca dupa spatiul de franare mai jos putin. Multumesc Gabi pentru indicatii |
Re: wow noutati!
Quote:
|
La multi ani Andrey VMD, tot ce iti doresti, sa dea benga si norocu peste tine shucarule, bengosule, imparatule, sefu banilor:)))))))
|
mai are cineva un loc liber in masina pentru maine la slatina ?
|
cursa de la slatina s-a anulat.
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...ml#post4406649 |
|
Quote:
@trafy: acum ce am mai facut de se leaga de mine ? :| |
cine ma ? ca eu nu vad nimic
|