![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
eu si la a doua oara m-am dus cu capul in pamant l-am ridicat a doua zi:)) ca ma durea capul:))=))
|
Daca ar fi sa spun cate as avea de povestit, fereasca Dumnezeu! CSC-ule, fugeai de mine sa nu dai cafeaua la Petrom sau te pregateai pentru examen la Tarom?:lol::lol::lol:
|
Alex gata sala de mese" de la hala pentru Revelion ? sau o pregatesti pentru Revelionu urmator :D
|
Quote:
|
am citit 5 pagini pline de porcarii :anger:
|
Da' ce vroiai,citate din Cioran?:lol:
|
Quote:
|
Am fost azi la service(fata'n fata cu vama) sa imi fac directia toate bune si frumoase ridica masina se uita "n-am ce sa-i fac e caseta de directie dusa trebuie caseta directie completa" plec ma duc la cascada la piese auto pret 2100 lei mi-a stat inima:|
|
ca solutie temporara ,o poti lua de la un dezmembrari . sfinteste masina aia mai rapid ! scoate demonul din ea !!!
|
Quote:
|
BANI LA GREU NOROC CU CARUL,LA MULTI ANI!!!! SI SUS PAHARUL,SI IN ANUL CARE VINE SA AUZIM NUMAI DE BINE...
la multi ani 2012 !!!!!!!!!! |
Daca zici tu Tibi.........:lol:
|
La multi ani!!!
|
Conducerea si membrii Crazy Team Racers Onesti va ureaza un 2012 sanatos si plin de fericire , in care sa aveti parte de tot ce va doriti si e mai bun in viata alaturi de cei dragi voua. LA MULTI ANI!!!
|
La multi ani !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning