![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
man ganta fata e inclinata in spate...si daca u zici k aia nu e culoare ireala eu ma impusc....sa vdm ce zic si colegii...
|
Quote:
man vezi ca incurci borcanele... --- GEANTA, genti, s.f. Obiect din piele, din panza, din material plastic etc. de forma dreptunghiulara, avand în interior una sau mai multe despartituri, care serveste la transportarea cu mana a unor acte, carti, caiete etc.; servieta --------- iar pentru cea ce te tot chinui tu sa spui .... JANTA, jante, s.f. Partea exterioara periferica a unei roti de autovehicul, de bicicleta etc., construita astfel încat sa permita montarea pe roată a unui pneu. scrie in DEX ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
culoarea se numeste "lime" si nu e deloc ireala EX: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am inteles niciodata de ce nu`i lasati pe cei care au experienta in materie de VT sa comenteze!?
|
Alex.incepator : culoare foarte ireala
P.S. nu va mai dati mari virtual tuneri ........:evil: |
GATA!!! AJUNGE CU OFF-TOPICUL
cei care mai continua aceasta discutie contadictorie va fi sanctionat. |
Quote:
|
ma io ti-am vorbit frumos...vad ca tu esti cu nasu pe sus si te crezi virtual tuner..in loc sa pui mana sa inveti ceva din VT incpi si zici "dom'le ala nu e carbon ireal....aia nu e culoare ireala...s.a.m.d" cum am vazut ca faci....nu esti obligat sa posetezi fiecare masina aici...dak nu iti convine nu e nicio problema, poti sa imi dai un PM sa ma injuri....de ce crezi ca majoritatea baietilor care faceau vt adevarat nu mai intra pe sectunea asta a forumului sau, s-au lasat de vt ? din cauza celor ca tn care cred ca sunt "meseriasi"
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning