Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Alex.incepator 02-07-07 18:22

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 977795)
geanta fata stramba...culoare ireala

man janta fata e luata de pe un dodge viper(cea din attachment)...cu tot cu pneuri...deci nu e stramba ;)si culoarea nu mi se pare ireala...

Cobra2007 02-07-07 18:24

man ganta fata e inclinata in spate...si daca u zici k aia nu e culoare ireala eu ma impusc....sa vdm ce zic si colegii...

Alex.incepator 02-07-07 18:35

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 977844)
man ganta fata e inclinata in spate...si daca u zici k aia nu e culoare ireala eu ma impusc....sa vdm ce zic si colegii...

OFF-TOPIC
man vezi ca incurci borcanele... --- GEANTA, genti, s.f. Obiect din piele, din panza, din material plastic etc. de forma dreptunghiulara, avand în interior una sau mai multe despartituri, care serveste la transportarea cu mana a unor acte, carti, caiete etc.; servieta --------- iar pentru cea ce te tot chinui tu sa spui .... JANTA, jante, s.f. Partea exterioara periferica a unei roti de autovehicul, de bicicleta etc., construita astfel încat sa permita montarea pe roată a unui pneu. scrie in DEX ;)

keemo 02-07-07 18:37

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 977844)

cred k o sa iti simtim lipsa aici p forum......
culoarea se numeste "lime" si nu e deloc ireala
EX:

vlad_VSV 02-07-07 18:40

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 977856)

serios? bah da ce mari va credeti voi.......:D

Cobra2007 02-07-07 18:40

Quote:

EX:

bine man ...daca u zici asa o fi...dar daca eu faceam culoarea asta imi ziceau toti k e ireala...oricum e bn ca le sti u pe toate ...;-)

keemo 02-07-07 18:42

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 977860)
bine man ...daca u zici asa o fi...dar daca eu faceam culoarea asta imi ziceau toti k e ireala...oricum e bn ca le sti u pe toate ...;-)

nu le stiu p toate... dar unii spuneau k, culoarea e ireala ptr k nu aveau ce sa spuna si ptr k li se parea ciudata ...

Alex.incepator 02-07-07 18:45

Quote:

EX:

man la selectii aiurea...te referi la cele de pe spoiler nu ?

keemo 02-07-07 18:47

Quote:

Originally Posted by Alex.incepator (Post 977867)
man la selectii aiurea...te referi la cele de pe spoiler nu ?

la spoiler ..si putin la prag

Alex.incepator 02-07-07 18:52

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 977871)
la spoiler ..si putin la prag

pragul e brush 100%...or mai fii gresli nu spun ca nu...dar la spoiler fata stiu sigur ca sunt selctii aiurea (dar mi-a fost lene sa refac)

t1grul 02-07-07 18:56

nu am inteles niciodata de ce nu`i lasati pe cei care au experienta in materie de VT sa comenteze!?

AdY9005 02-07-07 19:15

Alex.incepator : culoare foarte ireala
P.S. nu va mai dati mari virtual tuneri ........:evil:

frost_dani 02-07-07 19:29

GATA!!! AJUNGE CU OFF-TOPICUL
cei care mai continua aceasta discutie contadictorie va fi sanctionat.

bo$$u 02-07-07 20:24

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 977780)
man...habar ai ce vb si mai sari cu gura p-aici...ala e un carbon ireal...acum pe bune ai vazut vreodata o capote de carbon ? uite facut de mine...in graba..ca sa vezi...:twisted:
deci cum ai ziso chiar tu...dak e ireal te lasi de VT...ce urmeaza acum ? apropos...eu m-am lasat demult...:twisted: :twisted: :twisted:

da ma si ce va sta in gat ca fac io vt e trb mea , daca vreau sa fac o masina praf cum o face un copil de 2 ani asa fac ca daia se numeste comenatrii lucrari:evil:

69WRX 02-07-07 20:52

ma io ti-am vorbit frumos...vad ca tu esti cu nasu pe sus si te crezi virtual tuner..in loc sa pui mana sa inveti ceva din VT incpi si zici "dom'le ala nu e carbon ireal....aia nu e culoare ireala...s.a.m.d" cum am vazut ca faci....nu esti obligat sa posetezi fiecare masina aici...dak nu iti convine nu e nicio problema, poti sa imi dai un PM sa ma injuri....de ce crezi ca majoritatea baietilor care faceau vt adevarat nu mai intra pe sectunea asta a forumului sau, s-au lasat de vt ? din cauza celor ca tn care cred ca sunt "meseriasi"

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning