Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Originally Posted by franz34sm
(Post 5665991)
Poate ca benzinara ta cu gpl consuma mai putin decit un diesel, dar cind ai de carat cu ea ceva ( exemplul de mai sus ), atunci nu mai razi, haa ? Sau vrei sa-mi spui ca tu cu masina ( benzina + gpl-ul ), mergi de la servici si pina acasa ? Atit ? Pai atunci ati luai mai bine un scuter. Pffaaaiiii si cind ma gindesc ca, ai bagat ditamai rezervoru ala in portbagaj :D Apoi fiecare cu cit il duce capu.
|
1. Majoritatea magazinelor de constructii ofera si oportunitatea de transport cu una dintre masinile lor (si atunci mi se cam rupe daca lor le trag masinile sau nu).
2. Eu am un Peugeot 206 si din cate imi amintesc tu ai un Golf. Nu stiu unde bagi tu 9 saci de ciment, dar as fi curios sa vad.
3. Am un apartament propriu si personal in care locuiesc deci nu inteleg ce as putea sa fac cu 9 saci de ciment. Esti traficant de d-astea?
4. Initial am luat masina ca sa merg pana la serviciU si inapoi, dar apoi am descoperit ca mai sunt si alte drumuri de facut. Cu scuterul poti sa mergi tu, eventual iarna, cand sunt -20*C. Dar pentru linistea ta sufleteasca sa stii ca am si d-ala.
5. Ditamai rezervorul ala nu e chiar atat de mare, dar ghici ce! Am si un subwoofer si o pereche de role cu mine in permanenta. Practic portbagajul meu e plin. Nu stiu ce m-as face daca as fi nevoit sa car 9 saci de ciment...
Quote:
Originally Posted by franz34sm
(Post 5666115)
Placutele ti le schimba gratis, daca le cumperi de la magazinul lor de piese, aia nu costa nimica. Da cele mai ieftine bujii costa 5 euro bucata. 4 bujii 20 de euro, si te tin 2 ani max 3, asta daca ai noroc. Sau tu ai crezut ca o sa tina cit bujiile incandescente ? Apropo, eu am si abonament de autobuz, pt ca circul cu metrou la servici, si masina o am asa de fite. De ma enervez ami iau si o motocicleta.
|
Eu am facut ~60.000 km cu aceleasi bujii si inca nu dau semne ca s-ar duce. SOC!
Golf 3 = masina de fite? Serios, in ce comuna stai??
P.S.: Vezi ca motocicletele consuma mult si au piese scumpe. In fiecare an trebuie pregatita pentru sezon, cheltuieli multe. Mai bine iti iei un cal. Practic nu consuma nimic, daca i se face foame tragi pe dreapta si il lasi sa se alimenteze de pe marginea santului. De apa nu e problema, la tara sunt fantani multe, slava domnului...
|