Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

pasaree 26-12-11 21:13

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795814)
:)) eu nu deschid usa asa ca:))=))

Nu ajuti un biet pusti sa isi repare cazanul?

r@dy 26-12-11 21:20

lasa ca stiu eu ma uit pe vizor e unu ii deschid ma descanta pe-acolo dupaia hopa juma de oras nea nea nea nea!!:))

pasaree 26-12-11 21:51

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795820)
lasa ca stiu eu ma uit pe vizor e unu ii deschid ma descanta pe-acolo dupaia hopa juma de oras nea nea nea nea!!:))

Verdict:Zgarcit:))=))

valitataye 26-12-11 21:59

Pasare ma intreb ce verdict iti da mecanicul la partea de directie cand incepe sa faca lista.:)):))=))

pasaree 26-12-11 22:31

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4795867)
Pasare ma intreb ce verdict iti da mecanicul la partea de directie cand incepe sa faca lista.:)):))=))

Prima data cand m-am dus cu ea la mecanic :-? se uita el :-? "Masina asta e de raliu?":)) si a inceput sa rada mi-a zis ca trb schimbat aia aia aia:-J cine il baga in seama .Eu credeam ca imi iau masina pun motorina si ma plimb da de unde ca in primele zile am inceput cauciucuri montat+echilibrat ,rulment,fulie,reparat geam(nu se mai ridica),schimbat bec aia aia mi-am pus mainile in cap s-au dus toate economiile mele :))

r@dy 26-12-11 22:31

eu cred ca-l ia la palme:))=))

pasaree 26-12-11 22:34

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795906)
eu cred ca-l ia la palme:))=))

Am noroc ca nu platesc manopera de cum incepe sa dea soarele:)) ca altfel putrezea in fata la fitness:))

r@dy 26-12-11 22:46

da unde stai pasare?? prin ce zona?:))(parca ar fi asa mare bacaul ala:)))

CazyRoll 27-12-11 02:35

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4795903)
Prima data cand m-am dus cu ea la mecanic :-? se uita el :-? "Masina asta e de raliu?":)) si a inceput sa rada mi-a zis ca trb schimbat aia aia aia:-J cine il baga in seama .Eu credeam ca imi iau masina pun motorina si ma plimb da de unde ca in primele zile am inceput cauciucuri montat+echilibrat ,rulment,fulie,reparat geam(nu se mai ridica),schimbat bec aia aia mi-am pus mainile in cap s-au dus toate economiile mele :))

asta cu luatu masinii si doar plimbatu am crezuto si eu in primele saptamani la prima masina:)))
vrei masina vindeti sufletul, altfel nu faci fata la cate iti cere
incet incet, incepi so menajezi , o sa ajungi so tratezi ca pe o regina:))
rezolvati directia sa dorm bine noaptea( sa ma asigur ca nu ma trezesc cu un clio in mine)

pasaree 27-12-11 08:37

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4795918)
da unde stai pasare?? prin ce zona?:))(parca ar fi asa mare bacaul ala:)))

Zimbru

pasaree 27-12-11 11:41

Azi dimineata ma duc la csc ma uit pana:-< incep eu sa bodoganesc pe acolo ma duc la vulcanizare imi da roata jos se uita si imi zice "Iti trebuie 2 cauciucuri noi cu astea nu mai ai ce face"prin urmare acum nu mai am janta am tabla:-Q(roata de rezerva)

r@dy 27-12-11 14:00

acuma o dai si-n fite jante spoiler xenoane multumestete cu ce ai..:))

pasaree 27-12-11 22:48

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4796517)
acuma o dai si-n fite jante spoiler xenoane multumestete cu ce ai..:))

Csc-ul e nebun:)) azi nu am mai avut absolut nici o problema cu abs-ul daca si-ar revenii si directia ar fi excelent:X

r@dy 28-12-11 00:34

masina aia e cel mai mare mistocar din viata ta:)) maine poimaine mai vad ceva scris de tine:)) masina are personalitate imi place.(parca ar fii fostul audi a lu taicamiu:)) care in fiecare vineri sau sambata se strica :)))

CazyRoll 28-12-11 02:22

ai grija cu directia ! mai ales acum ca e polei seara !
Si masini naravase cred ca toata lumea a avut pe mana !

All times are GMT +2. The time now is 21:40.

- Copyright 2026 4Tuning