![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
7 Attachment(s)
bai george ai I ai facut dublu post ( nu ai voie sa faci asta ) pozele: in prima iti apare una cu mess-ul ei si ce ti-am zis eu de TAB, iar masina nu are bara:))
ce spuneti de bmw-ul meu? |
sincer.. pacat ca e breack. in rest arata bine... cat despre id ei.. poate sa-l ia toata lumea!
|
3 Attachment(s)
pacat ca nu e sport nu...bine fratica uite ceva pt tine cat de sport si de rapid se poate;)
P.S.- pt ceilalti este ceva ce am inceput acum cateva zile dar inca nu o terminasem nu ma hotarasem la culoare, la jante si celelalte apoi a intervenit renaultul 12 si o amanasem, dar am reusit sa o termin acum special pt george |
6 Attachment(s)
si pentru ca azi a fost zi buna am scos decapotaila:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Free donut 4 police :D
p.s. stiu. am uitat de tab :oops: dar dupa ce am facut poza, masina a avut un "mic" accident asa ca nu am mai putut face alta... |
nu spune nimeni nimic de masinile mele? ? ? ?
P.S. pagina cu numarul 500:D |
4 Attachment(s)
Ecuinox De Golfu Tau Nimik??
Mi-am Propus Sa Fac Si Eu Un Proiect Ca A lui Ecuinox.. GOLF III STOCK |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
dragut fordu .. puteai alege o culoare mai frumoasa ..
scuzati portbagaju dar loganu asta de il am eu are 3 portbagaje si toate 3 sunt la fel .. carbon X( Prima poza e cu overlock la placa video si celelalte doar cu totu la maxim AA etc |
Quote:
|
stiu ca este off topic, dar va rog frumos nu stiu cum sa fac sa-mi fac si eu niste stickere personale. cieva mi-a promis ca o sa-mi faca si nu s-a tinut de cuvant. explicati-mi si mie cum se face....
|
Quote:
|
photoshop am. in fine. multumesc pt raspuns
|
multumesc dms ;)
este simplu doar sa ai pozele cu stickerele .... le selectezi si dupa dai ca ce ai selectat sa nu fie acoperit ... dupa iei background eraser tool si dai pe ce nu e selectat .. dupa deselectezi le salvezi png si le bagi in catalog ;) |
am reusit, dar tot imi apar niste dungi in continuarea stickerului...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning