Re: Diverse poze/filme
Quote:
Originally Posted by jakal
(Post 4411332)
DONU stie ma bine, el mai are aventuri d-astea....:D
bine ca nu i se intampla la paralele...
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
(Post 4411345)
Exact asta am vrut sa zic io,video asta se potriveste la fix cu ce povestea DONU' cu suruburile de la volan :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Fortzaaa!
Bine, tipului asta i s-a intamplat la viteza foarte mare. D-aia s-a si panicat nitel.
Eu am patit-o de cateva ori in drum spre Braila pe un drum mai nasol pe la vreo 100 km/h, o data cand ma alergam la misto cu Bobby MOM pe Cantacuzino si aproape de intersectia de la Paltinis i-am aratat volanul, si am mai patit de curand, luna trecuta, cand duceam masina la tinichigerie la shufa in spatele dubei lui Blondu' cand a luat viraj dinspre stadionul Astra inspre Gara de Vest pe Domnisori. Atunci ramasese in doua suruburi, am luat virajul, am indreptat volanul si atunci am ramas cu el in mana ca au picat si alea doua suruburi ramase si masina a inceput sa duca inspre bordura si ala tragea de mine inainte si masina spre bordura si ala tot asa si pana la urma am franat brusc si a vazut ca eu eram cu masina proiectata spre bordura. Am blocat vreo 5 minute circulatia sa-mi infiletez doua suruburi la volan cu mana ca n-aveam nicio cheie la noi si am plecat spre tinichigiu mai departe. Pe centura am ramas cu volanul in mana iar dar n-a fost niciun fel de panica si l-am pus la loc dar la Brazi cand am luat viraj sa intru pe strada la tinichigiu am ramas iar cu el in mana, mi-am bagat p#&@ si l-am aruncat in spate si am virat si indreptat masina direct din butuc.
Pai ce mama Dracu' !?! :twisted:
Acum am rezolvat problema complet. Suruburi mai lungi. E chiar safe acum!
|