Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

pasaree 25-12-11 21:57

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Am luat un caine.

r@dy 25-12-11 22:06

serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:))=))?

pasaree 25-12-11 22:10

Quote:

Originally Posted by r@dy (Post 4794778)
serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:smile:)=))?

La tara cand am ajuns era popa in curte slujea casa si a dat si pe csc cu apa sfintita :X am glumit cu cainele:))

r@dy 25-12-11 22:23

bravo sa vezi de-acuma cum scapi de gabori....(vin curcani):))=)) gata cu off ca ne bat ceilalti dupaia..

pasaree 26-12-11 01:17

Vorbesc foarte serios:P
Acum cand am parcat la roata stanga fata se auzea un fsssss am pana sigur am nevoie de o pompa sa ajung pana la vulcanizare cine ma poate ajuta?

valitataye 26-12-11 01:57

Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))

YOKO28 26-12-11 07:00

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4794904)
Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))

Sigur are: multe masini,multi stalpi,multe borduri,garduri,etc........e mai in siguranta pe camp pentru un incepator mai ales daca conduce in stil NFS :D dar nu sa nascut nimeni invatat !!

pasaree 26-12-11 11:01

Ceva necurat e la mijloc
Aseara cand am parcat fsssss roata:) am pus mana pe la roata si am gasit o mica gaurica pun mana nu mai iesea aer:-? (clar pana dimineata am pana)Dimineata ma gandeam ca trb sa pun rezerva pfff... ajung la masina :O roata era intacta :)) ori a venit mosu si mi-a umflat-o ori cv necurat e la mijloc

sageata 26-12-11 19:10

Scriu ca sa-i umplu mail-ul lui AnDrEiCa:lol::lol::lol:, sa vada ca mai suntem cativa care activam in Bacau. Chiar daca n-am mai postat demult, urmaresc in continuare forumul deci mai suntem useri activi. :twisted:

valitataye 26-12-11 19:22

Activi acolo in umbra:-)..E cafenea deci e discutie libera se poate vb despre orice in limita bunului simt normal:lol:

MON-u 26-12-11 19:25

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4794634)
Nu am nici o treaba,dar m-am saturat sa primesc notificare pe mail ca sa postat ceva pe sectiunea asta,si cand intru sa vad chat.....este messenger pentru asta

de aia topicul asta e cafenea!:D umbla la setarile adresei tale de mail ca sa nu mai primesti notificari de la acest topic dak te deranjeaza:lol:

sageata 26-12-11 19:27

Uite, spre exemplu pot sa pun si poze compromitatoare cu MON-ul aici doar e cafenea.:lol::lol::lol::lol::twisted:

r@dy 26-12-11 19:58

MONU MONU MONU!!:))=)) IL VREM PE MONU!!

sageata 26-12-11 20:06

Eu prefer fetele.:lol::lol:

pasaree 26-12-11 20:06

Sageata te-am vzt azi la MC

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning