![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Am luat un caine.
|
serios pasare ti-ai dus csc la slujba?? sau la misto?:))=))?
|
Quote:
|
bravo sa vezi de-acuma cum scapi de gabori....(vin curcani):))=)) gata cu off ca ne bat ceilalti dupaia..
|
Vorbesc foarte serios:P
Acum cand am parcat la roata stanga fata se auzea un fsssss am pana sigur am nevoie de o pompa sa ajung pana la vulcanizare cine ma poate ajuta? |
Pasare orasul ala are sigur ceva cu tine,daca spui ca in afara lui nu ai avut probleme :))):))):))):)))=)))
|
Quote:
|
Ceva necurat e la mijloc
Aseara cand am parcat fsssss roata:) am pus mana pe la roata si am gasit o mica gaurica pun mana nu mai iesea aer:-? (clar pana dimineata am pana)Dimineata ma gandeam ca trb sa pun rezerva pfff... ajung la masina :O roata era intacta :)) ori a venit mosu si mi-a umflat-o ori cv necurat e la mijloc |
Scriu ca sa-i umplu mail-ul lui AnDrEiCa:lol::lol::lol:, sa vada ca mai suntem cativa care activam in Bacau. Chiar daca n-am mai postat demult, urmaresc in continuare forumul deci mai suntem useri activi. :twisted:
|
Activi acolo in umbra:-)..E cafenea deci e discutie libera se poate vb despre orice in limita bunului simt normal:lol:
|
Quote:
|
Uite, spre exemplu pot sa pun si poze compromitatoare cu MON-ul aici doar e cafenea.:lol::lol::lol::lol::twisted:
|
MONU MONU MONU!!:))=)) IL VREM PE MONU!!
|
Eu prefer fetele.:lol::lol:
|
Sageata te-am vzt azi la MC
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning