Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 28-06-06 14:40

Re: Comentarii lucrari!

*silva - vezi k eleronu nu are prelungire prin parbriz si luneta ...
*supra - arata bene ... bv ...

Kolegosu' 28-06-06 16:29

Silvia arata mai bine pe culoare Originala .. Portocaliul ala nu stiu ii da o nota de ireal + Carbon super. Supra arata bine ai nimerit bine kit-ul de Supra pe ea dar la roata spate buza cauciuculi de jos este putin mai mare ... si arata mai bine Verde.
P.S. Good Job Broo :D

pufy 28-06-06 16:36

la supra mi se pare k intercooleru e cam stramb,iar chiar deasupra lui ai decupat cam mult din buza

shantzu 28-06-06 16:47

ms ms ;)
la silvia nu se vede eleronul prin luneta ca nu l-am pus ;) era prea tarziu si eram obosit ;)
la supra asha era si pe masina de unde am luat spoilerul ;)

patriotu90 28-06-06 17:15

2 Attachment(s)
am si eu o masina ... comentati ...

vio[s] 28-06-06 17:59

2 Attachment(s)
Coment :arrow:

patriotu90 28-06-06 18:08

ai vopsit si sustinatorul de antena ... puteai sa o cobori un pic ...

PS ... poate te uiti si la masinia mea ...

vio[s] 28-06-06 18:36

Arata bine masina ta si imi place si backgroundu l ...da acolo la prag unde ai facut tu pare ca ireal si janta fata e mai mare ca cea din sparte :lol: asa mi se pare mie

Kolegosu' 28-06-06 19:34

Vio tu nu ai facut mare lucru C/P jantele au reflexii de parcare :P si paint job-ul nu da bine

t1grul 28-06-06 21:39

3 Attachment(s)
m`am jucat mai mult la culori....:arrow: :arrow: :arrow:

Reme 28-06-06 22:00

nu imi prea place cum te-ai jucat

Reme 28-06-06 22:29

2 Attachment(s)
am realizat ceva dar nu e gata! cine are un Spoiler fata si/ sau poate sa imi faca si mie unu ar putea sa incerce sa puna! tare as vrea un kitt complet pe ea! Sper sa va placa ce am facut pana acum la ea! Astept comentarii si ajutoare!

Ace Axel 28-06-06 23:20

reme dc nu incerci tu sa faci kitu...incercarea moarte n-re ;)

ra2 28-06-06 23:32

2 Attachment(s)
un nissan:rolleyes2

Yackone 29-06-06 02:58

2 Attachment(s)
comentati tot ce puteti...mai putin jantele;)

patriotu90 29-06-06 07:18

*ra2 - vezi k umbra masinii pe asfalt undeva se "indoaie" ...
*Yackone - jantele sunt ciopartite ... unde ai scos emblema pegeout pe capota ink se vad urme ... unde ai scos"bara" fata in anumite locuri se vede blurry ...

Lukian_XXX 29-06-06 07:28

2 Attachment(s)
astept comentari!:D
eu sper sa fie bine!

giubau_v8 29-06-06 08:17

eleronu ala nu isi are rostul...de ce ai facut-o intunecata asa?

pufy 29-06-06 09:26

tigrule,de ce ai pus sigla de la peugeot(daca nu ma insel) pe un ford?
oricum arata destul de ciudat culorile ,iar selectiile sunt facute cam grosolan.
Lukian:de ce ai facut-o asa intunecata?iar spoileru ala arata ciudat....si nici nu e tot...
Reme:vezi k janta aia spate e plata rau...de ce nu te chinui sa faci tu ceva?
Nu tre sa fie ceva prea extrem(daca te uiti cateva pag mai in spate o sa vezi prima mea incercare,tot pe un subaru)

Lukian_XXX 29-06-06 10:17

2 Attachment(s)
asa e mai bine?
am facut si o coperta de revista !!:lol:
a iesit bine?:rolleyes2

Gabi 29-06-06 14:39

2 Attachment(s)
Pentru prima data in "cariera" mea VT am facut un pseudobrush si vreau sa-mi spuneti parerile voastre despre produsul final.

Ford Focus ST

Reme 29-06-06 14:40

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
asa e mai bine?
am facut si o coperta de revista !!:lol:
a iesit bine?:rolleyes2

da da masina tot intunecata e! fara suparare mai bine o lasa-i ca luminozitate normala!

Quote:

Originally Posted by Gabi
Pentru prima data in "cariera" mea VT am facut un pseudobrush si vreau sa-mi spuneti parerile voastre despre produsul final.

Ford Focus ST

mie mi se pare un pic blurry la spoiler jos! in rest e misto!

Gabi 29-06-06 14:41

Quote:

Originally Posted by Reme
mie mi se pare un pic blurry la spoiler jos! in rest e misto!

Acolo am vrut sa fac eu o inventie :lol: da' nu mi-a iesit mare lucru. Oricum, o sa mai lucrez la ea, sa mai retusez pe ici, pe colo :wink:

Reme 29-06-06 14:43

Quote:

Acolo am vrut sa fac eu o inventie :lol: da' nu mi-a iesit mare lucru. Oricum, o sa mai lucrez la ea, sa mai retusez pe ici, pe colo :wink:

asteptam cu mare drag!

pufy 29-06-06 14:50

gabi: mie unu imi place focusul tau,dar nu inteleg exact ce ai vrut sa ii faci la spate.in rest mi se pare ok.buza pare putin blurry.

blowwind 29-06-06 15:01

Quote:

selecteaza masina...desaturate..si baga o culoare...si o sa dispara senzatia de blur ;)

L33L00 29-06-06 15:12

3 Attachment(s)
nj ce sa ii mai fac dar oricum nu ramne asa

comment pls si daca aveti pls (chiar daca aici nu se pun "materiale" ) va rog sa-mi dati o buza pt spoileru fata

totu le brush .. exceptiile le stiti voi
iar la a 3 poza sa-mi ziceti daca e bine sa o las asa

10x anticipat

Reme 29-06-06 15:38

2 Attachment(s)
Nu cred ca s-a gandit careva la ce am facut yo! va rog comentati! o sa ii fac si o reflexie mai incolo!

patriotu90 29-06-06 15:39

*Gabi - ai scos emblema si se vad urme ... janta spate e neclara ... prin janta spate ar ti trbuit sa se vada spatele spoilerului ... la tine se vede un gri deschis ... unde ai scos eleronu pe masina era o reflexie ... la tine e blurry ... sub masina ai vrut sa faci umbra sub masina si ti-a iesit fum :D ...
*L33L00 - jantele nu sunt cele mai potrivite pt golf ... gura mica de pe aripa ... zici k e un un abtiblid nike ... doar k e pus invers ... angel-eyes-urile pe stanga arata bine ... pe dreapta sunt plate si nu sunt puse exact un jurul becurillor ... janta spate e neclara ...
*Reme - nu ai facut cine stie c ... nu prea ai c sa cometezi ...

Reme 29-06-06 15:44

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*Gabi - ai scos emblema si se vad urme ... janta spate e neclara ... prin janta spate ar ti trbuit sa se vada spatele spoilerului ... la tine se vede un gri deschis ... unde ai scos eleronu pe masina era o reflexie ... la tine e blurry ... sub masina ai vrut sa faci umbra sub masina si ti-a iesit fum :D ...
*L33L00 - jantele nu sunt cele mai potrivite pt golf ... gura mica de pe aripa ... zici k e un un abtiblid nike ... doar k e pus invers ... angel-eyes-urile pe stanga arata bine ... pe dreapta sunt plate si nu sunt puse exact un jurul becurillor ... janta spate e neclara ...
*Reme - nu ai facut cine stie c ... nu prea ai c sa cometezi ...

ideea de tuning a unui Maybach! :D

ra2 29-06-06 16:13

Quote:

ideea de tuning a unui Maybach! :D

nu ai ce face...ce naiba sunt atatea masini care pot fii tunate;)

shantzu 29-06-06 17:17

Quote:

Nu cred ca s-a gandit careva la ce am facut yo!

sau gandit cei de la brabus ;)

pufy 29-06-06 18:34

leeloo: ce-i cu semnu ala nike pe aripa?janta spate mi se pare blurry(la poza 2)iar janta fata mi se pare k e pusa kam stramb.la poza 3 ai uitat sa termini in stanga jentii fata

Kolegosu' 29-06-06 18:57

leelo ... mosule vezi ca se vede cum ai coborat masina la roata din fata (nasol moment)

L33L00 29-06-06 19:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kolegu™
leelo ... mosule vezi ca se vede cum ai coborat masina la roata din fata (nasol moment)

man acolo doar am coborat-o si nu am retusat doar ca sa imi ziceti daca merita sa incerc sa o cobor asea

comment pls

HoricutzWSR 29-06-06 19:45

2 Attachment(s)
am facut si io ceva ... asa ca dupa examene :)

am vrut sa o pastrez cat mai simpla...ceva gen Factory Tuning...e un amestec de brush si C/P elementele trebuind Brush`uite ca sa se potriveasca...
Sper sa va placa...Many C&C plz :)

patriotu90 29-06-06 19:55

*L33L00 - eleronu nush dak are rost pe o astfel de masina ... vezi k prin parbriz si luneta ai facut tu prelungirea lui ... dar ai facut-o aiurea ... ai pus-o pe finalul capotei ... dak intelegi c vreau sa zik ....
*hori_cutz_tuning - simpla si de efect bv ... cam puternice reflexiile dp prag ...

L33L00 29-06-06 19:56

1 Attachment(s)
uite .. am inteles sa traiti !:D

Kolegosu' 29-06-06 20:27

3 Attachment(s)
Ola amigos comentati va rog :)

patriotu90 29-06-06 20:39

jante neclare ... putea fi coborata ... zici k e caruta ... si la ulima versiune ... frate cati ani ai ... nu mai pune dalea pe masina k te faci de ras ...

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2026 4Tuning