![]() |
Re: Constanta - Accidente
Holly shit...mare pacat de BMW-ul ala...imi placea la nebunie :sad:
Iar despre accidentul cu Cayenne-ul...n-am cuvinte :shock: :shock: :shock: imi fac sperante sa nu parchez vreodata masina in drumul unui(unei) astfel de inconstient(e) :rolleyes2 PS: chiar radeam azi cu cineva (o fata) si spuneam ca 90% din femeile-sofer sunt un dezastru si un pericol public...daca mai era nevoie, inca o data mi s-a demonstrat ca am dreptate. PS2: asta deja nu mai tine de misoginism! este un adevar notoriu si oricine se poate convinge de el facand o plimbare de 30 minute prin minunatul nostru municipiu :rolleyes2 |
Cred ca a mai fost azi un accident pe eliberari. De la un timp a inceput sa ma sperii strada aia bine ca nu mai stau in zona aia :))
|
si inca un accident despre ca nu am vazut sa se fii scris ceva un tir a calcat o femeie pe trecerea de pietoni (tot in inel 2 la camp)
|
Quote:
|
Quote:
|
da sigur nu e acelashi ... asta a trecut cu vreo 3 roti pe aia ... tot la camp
|
Acum 10 minute am vazut un BMW rechin (sau ursulet, nu mai stiu sigur) de culoare alba, pe linia lui 102 intre galeriile Soveja si semaforul cu b-dul Tomis. BMW-ul era lovit in fata destul de tare...
|
acum vreo 2 ore un accident in mamaia la pescarie ... era militie si tot tacamu ... cred ca era destul de urat .... eu eram cu prietena si ea nu vrea sa ne oprim cand vede asa ceva ... ce sa fac ? eu sunt cocosu cand nu e ea acasa :)
|
pe la 23 am intrat in casa si stau in zona aia, n-am vazut nimic :|
|
Quote:
|
asta e figura de 2 lei .si femeia mea vroia sa faca la fel pana cand a patit si ea un accident si atunci imi spune sa oprim ,poate sa acordam primul ajutor cand vedem ceva grav.repet ,figura de 2 lei;)
|
ieri seara...la primo in fata, l-a lovit tramvaiu pe unu cu masina care vroia sa intoarca. I-a smuls aripa fata stanga cu tot cu far. am ras cu lacrimi, tramvaiu nici n-a mai oprit :)))
|
Quote:
pai noi cand am trecut pe acolo deja era militia cu toate organele aferenta .. adica salvare , protv-ul si curiosi de restu ... deci chiar nu aveam la ce sa dam o mana de ajutor ... poate doar sa incurcam si noi putin :lol: |
Quote:
|
zona aia e denumita "la camp " deci cu asta cred ca am spus absolut tot :P:P:P
|
Accident in seara asta pe la ora 20 in intersectia de la intrarea in real exact in peco sau ce e ala acolo o Dacie super nova si un Renault Megane au venit pompieri descarcerare si salvarea.... nu stiu cum sa produs dar ori cum era multa politzie si foarte mult curiosi
|
si inca una pe la galeriile soveja ... o nova alba cu un mertz negru
|
Quote:
accidente sunt peste tot ... ia si tu topicu asta de la inceput si vezi in cate locuri se fac accidente ... si ai sa vezi ca peste tot ... a si inca ceva ... cred ca doar la tara sunt zone unde nu se fac accidemte .. tu de unde esti ?? |
scuze dar trebuia sa fiu rau ... eu stau in inel2
|
in noaptea asta 15 dec. pe pod la agigea....cica ar fi fost vreo 6 masini cand am ajuns eu am mai vzt 2 ...cica grav stie careva?
|
In urma cu aproximativ o ora accident zona casa de cultura, in fatza la universitatea Saguna..un taximetrist idiot a iesit de pe Nicolae Iorga fara sa se mai asigure iar un baiat cu un BMW nu a mai putut sa il evite si a intrat in plin dupa care a ricosat intr'un HUMMER parcat langa trotuar pe care la aruncat pe trotuar si peste un indicator cu semne de circulatie....pacat de BMW si de HUMMER ca erau noi BMW'ul avea nr rosii si HUMMER'u era de doar 2 zile..toate din cauza unui dobitoc de taximetrist care vede numai inainte nu se mai uita stanga dreapta
|
si aseara la galeriile soveja un mercedes cu o supernova
|
Taximetristul ala era clar idiot dar si soferul bmw-ului...praf!Am dat-o cu el 2 semafoare si culmea ca in masina mea conducea gagica care l-a lasat de doua ori in ceatza.Noi am vazut taximetristul iesit si am franat dar el probabil cu gandul ca acum ne face l-a vazut prea tarziu si a avut o manevra de evitare de te bufneste rasul...In rest m..e lu' ala cu taxiul si atentie cu incepatorii!!!
|
clar taximetristul era vinovat ,bmw-ul era lovit klumea ,pe la 3 venise o masina sa-l ridice
nu mai are rost sa vb ce s-ar fi putut evita daca bmw ar fi condus civilizat dar asta e ,neacordarea de prioritate si bautura ar trebuii arse klumea |
3 Attachment(s)
accident la iesirea de la TRITON (scule beton:lol:): soferul daciei destul de sifonat.:-?
|
aa l-am vazut si eu..acuma vro ora a fost :)
|
kinderu` cu bmw-u e de la mine din cart,a luat masina lui frasu (doar ce-o adusese) sa se dea cu ea ... si s-a dat in alte masini
ca taximetristii sunt o categorie "aparte" de soferi se stie ... dar si cand ii dai aiurea la masina... trebuie sa te gandesti si la consecinte |
Pai si ala cu bmw`ul cu ce masina se intrecea de l`a facut si o femeie? :lol:
Nu sunt rautacios,da` bmw,masina noua,tractiune spate,putere,lipsa de experientza ce altceva poate aduce?Plus ca unii dintre taximetristii astia zici ca au kestii din`alea la oki ca la cai...vad numai in fata!zici ca pt ei exista "prioritate de taxi"!am trecut si eu p`akolo da` nu stiam cum s`a intamplat.pacat de frumusetea aia de masina,ce`o sa mai faca din ea?la cat era de varza poate ii da rca`ul taximetristului banii pe ea,dar nu pre cred!voi ce ziceti? |
Quote:
puteai sa taci si tu...trebuie sa afle toata lumea daca te dai sau daca se fac sau nu curse ? bine k nu te-ai dus la politie sa zici :rolleyes2. Vezi k ai depasit si tu viteza...zi-i lu Garcea ..domnu domnu da-mi si mie o amenda ca am depasit limita de viteaza...ups sau mai bine ia carnetu ca e peste limita legala :rolleyes2 ... neacordare de prioritate ...asta a fost...:cry: ...pacat de bmw acuma... |
Quote:
Eu postam pentru ca eram cat de cat in cunostinta de cauza pentru ca am trecut pe la locu' accidentului si am vazut cam ce s`a intamplat.Tu care n-ai vazut nimic zic sa o lasi mai moale! |
eu nu m-am luat de tine turcule...asa k las-o mai moale..postu meu n-are leg cu al tau...si tu n-ai cea mai mica idee despre condus...eu zik ca ti-am raspuns politicos...nu intru in detalii...asa k subiect inchis...si nu conteaza cate posturi ai...:rolleyes2 ...ar trebui sa stii mai bine;) k nu posturile il fac pe om
|
da...am fost cam pe langa subiect...acum am observat,da` oricum o las asa ca nu stii tu cate idei am eu despre "tinut covrigu' in mana"!
Consider ca taximetristii astia kiar sunt "miezu' " multor accidente provocate de neacordare de prioritate! Numai bine! |
Easy up....nu incinge-ti atmosfera de sarbatori..:)
|
Foloseste p.m. sau orice alta metoda de comunicare - ERY
|
bla bla bla, de ce nu va duceti voi frumos pe sectiune de divergente, nimeni n-are chef sa va vada voua mizerile de certuri.
|
3 Attachment(s)
imi cer scuze...si hai sa pun niste poze:D ..postasem la accidente :oops:
|
Quote:
in accident au fost implicate 2 dacii si un reno megane parca.... uite asa intrii la puscarie nevinovat....sa gaseste un *** k asta sa se arunce in fata ta si u il faci praf... |
Quote:
|
my bad ...sorry...dar totusi...nu trebuia sa dai atatea ''detalii'' despre accident;)
|
pe pod la agigea iar accident ...multe masini ..sau defapt mai bine zis mai multe acidente unul dupa altu.......majoritatea usoare....dar am vzt si o dacie cu botu varza si ambulanta ...cauza ....ninsoarea banuiesc ...neadaptarea vitezei la condiitile de drum
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning