![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
6 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1695512Attachment 1695513Attachment 1695514Attachment 1695515Attachment 1695516Attachment 1695517 Multumesc autoritatilor ca asfalteaza sa nu-mi mai rup si eu pantalonii-n c..:censored: :tenisclap:dance: |
foarte foarte tari arata farurile acum ...:D:D bravo syd ...
|
1 Attachment(s)
De cand ma rodeau si nu gaseam momentul sa ma apuc de ele...:D Mersi colegu'!;)
Aici era ultrajegoasa dupa ploi, inainte sa ma apuc de treaba. Eu zic ca e mult mai bine acum. (iti place garda la sol? :lol: ) Attachment 1695577 |
sunt invidios ...:???:
|
Quote:
|
frumos sydule , taci si faci :lol:
@ btw, ar fi frumos sa lasati loc de buna ziua unii, se stiu ei care, e greu cu saluturile astea ;) |
Alex, fitz`ar CRICU sa`ti fie :)) stii tu de ce.
|
gata sefu, am vorbit cu syd, trece in juma de ora sa il dau :D
|
Quote:
VREAU TEASERRRR |
4 Attachment(s)
Iancu Jianu si calu la o bere in timpul luptelor cu turcii:))
|
:))))) Iancu Jianu auzi la el :))) nu esti sanatos ba baiatule :)
|
Quote:
|
Quote:
|
poi fi atent:) KUKU made: Iancu Jianu si Kalu sau stateau la o bere in timp ce veneau turcii dupa ei si Iancu zice: Ba Kalule hai sa fugim ca ne prins astia. Kalu: stai u linistit ce naiba te urci pe mine imi dai un pinten si am fugit ca fulgeru
mai beau un rand Iancu: hai ma Calule ca sunt turcii la un deal distanta si ne prind Kalu: ma te-am lasat eu vreodata la greu nu e problema te urci pe mine imi dai un pinten si fugim ca fulgeru hai sa mai bem una Iancu Jianu : kalule sunt astia la poalele dealului hai sa plecam Kalu: stai u linistit cand sunt la un metru de noi imi dai un pinten si disparem ca fulgeru au ajuns turcii la un metru de ei Iancu se urca pe kal ii date pinteni si Kalu les, Se trezesc ei in temnita turcilor si ii zice Iancu: bine ma Kalule ce ai zis ca alergam ca fulgeru Kalu: deh ma Iancule daca mi-ai dat la operatie |
hahaha :))))
|
Quote:
Ha Ha n`am operatie :)) alta varianta fii atent: Kuku si Suzi sau stateau la o bere in timp ce veneau turcii dupa ei si Kuku zice: Ba Suzi hai sa fugim ca ne prins astia. Suzi: stai u linistit ce naiba te urci pe mine imi dai un 3500rpm si am fugit ca fulgeru mai beau un rand Kuku: hai ma Suzi ca sunt turcii la un deal distanta si ne prind Suzi: ma te-am lasat eu vreodata la greu nu e problema te urci pe mine imi dai un spritz si fugim ca fulgeru hai sa mai bem una Kuku : Suzi sunt astia la poalele dealului hai sa plecam Suzi: stai u linistit cand sunt la un metru de noi imi dai o plecare d`aia cum stii tu si disparem ca fulgeru au ajuns turcii la un metru de ei Kuku se urca in Suzi ii date om plecare Ca pe Bucovatz si Suzi les, Se trezesc ei in serviceu turcilor si ii zice Kuku: bine ma Suzi ce ai zis ca alergam ca fulgeru Suzi: deh ma Kukule daca mi-ai dat la operatie |
Kalu si KuKu invitati la sedinta oficiala Midnight Racers din Bucuresti.
Ajung ei acolo, si inainte de sedinta se face un mic dineu. Acolo se pun lingurite de aur la masa. Kalu cand le vede...zice..ba cucule....eu fac una sa dispara, poi sa mor yo...vreau si eu din asta acasa. KuKu ii zice... -Ba Kalule daca ne vad astia ne facem dracu de ras, ne inchid astia filiera la valcea si in plus ne mananca rusinea la toate cursele la care ne ducem de acum! Plm...si eu vreau una..dar nu ma risc! -Taci mah KuKule...ai incredere in mine, o fac eu frumos ca la mine in valcea. -Treaba ta coaie! Sta Kalu ce sta.....si cand prinde un moment cand nu se uita nimeni...pac ..ia lingurita si o baga in buzunar. Acum KuKu, vroia si el....Kalu deja facuse miscarea, avea, cauta momentul oportun. Sta ce sta si la un moment data se ridica in picioare si zice: - Buna seara dragi colegi, va retin si eu putin atentia! -Spune KuKu! exclama ceilalti colegi de club. -Inainte de sedinta, m-am gandit sa va descretesc putin fruntile, si am sa fac un numar de magie pt voi. -Sa vedem! -Vedeti lingurita asta de aur? -Da! - O iau...o bag la mine in buzunar, si o scot de la Kalu! |
Quote:
|
Quote:
RAD DE 20 DE MIN!!! Cucule de unde le scoti frate?! E foaaarte tare!!!!!!! ;) =)):))) Restu e CanCan! :paper: |
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol: e 1:03 nu am somn ....dar de vreo 10 minute rad incontinuuuu.....bv cucule ultima a fost bomba :lol::lol::lol::lol:
|
Era o data o gasca de cucuvele, si toate aveau geci de piele. :rolleyes2
Revin mai in colo cu ceva mai complex acu nu pot ca e cineva pe la mine :) bring it cucule :))) |
Kuku face 18 ani si dupa o viata numai in casa ii zice lu taicaso:
- Ma tata, uite am facut si eu 18 ani si vreau sa ma duc si eu la discoteca deseara cu baietzii, ca na pana acuma nu m`ai lasat ai zis ca sunt minor. - Da ma Kukule, du`te ca te inteleg. - Pai bun, da o sa beau si eu ca in 18 ani de zile, nu m`ai lasat sa beau sa ma distrez si eu si nu vreau sa ma bati cand ajung acasa. - Nu ma Kukule, ca acum esti mare esti barbat in toata firea si e normal sa bei si sa te distrezi ca BAIETZII :) Se duce Kuku la enigma, scapa ca vaca in lucerna si cand se trezeste a doua zi, tot umflat de bataie, rupt in gura. Ii daduse tacso ca pe targu ocna. Se duce el suparat si ii zice: - Pai bine ma tata ai zis ca pot sa ma duc sa ma distrez sa beau si a zis ca nu ma bati, e frumos asa? - Ma Kukule, cand ai venit acasa rupt de beat n`am zis nimik, cand ai spart usa n`am zis nimik, cand ai batut`o pe maica`ta n`am zis nimik, da cand te`ai cacat in mijlocu sufrageriei, ai infipt scobitori in el si ai zis ca in seara asta ariciu doarme cu noi, n`am mai suportat. |
merge Kuku prin padure cu un psihopat, sociopat si toate astea care se termina in PAT :)) si era intuneric si foarte aiurea si Kuku zice:
- Mama ce intuneric si urat e in padurea asta, mi`e cam tarseala.... La care psihopatu... - Da eu, gandeste`te ca ma intorc singur... |
Iubitei lui Kalu ii placea sa cante, dar de cate ori se apuca de canta..Kalu fugea repede pe balcon. 1 zi,2 ..3...1 luna, dupa care il intreaba iubita lui:
-Kalule tu dc te duci mereu pe balcon cand eu incep sa cant? -Sa vada lumea ca nu te bat! ---------------------------------------------------------------------------------- Intr-o dimineata obisnuita se intalneste Kuku cu Kalu la o cafea. Kalu era cu ochiu negru, Kucu il intreaba : -Ce ai patit ba Kalule? Dc ai ochiu negru? -I-am vb cu tu lu' nevasta-mea ba Kukule! -Poi cum plm vine asta? Si pt asta ti-a invinetit ochiu'? I-a explica! -Era aseara la cina, si imi zice....Kalule eu n-am mai facut dragoste de 2 luni! si eu i-am zis: Poate TU!! ------------------------------------------------------------------------------ Intr o zi se strang membrii Midnight Racers Valcea in fata geamului lui Kalu si incep sa strige: -Kalule!! Kalule!! Kalule! Intr un final iese mama lui si le zice: -Mai baieti...nu sti ca a murit acum 1 saptaman? La care ei toti in cor: -Poi atunci...ne da-ti si noua cheile de la Corrado??? |
Quote:
|
bai fratiilor nu sunteti sanatosi
|
|
Quote:
|
baa nu esti normal :)))
https://www.youtube.com/watch?v=o45Af2KPycQ branconieri , i-am prins eu la capreoare , da da :))) https://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4 |
aaahahaha daca ai reusit sa il sperii pe cucu asa rau sa ti minte ca io nu ma urc cu tine la volan =))))
|
si ce om pasnic pare sydu :no:
|
va luat paranoia pe toti :shock:
|
pana una-alta ajunserati si pe cocalari.com
http://cocalari.com/2010/10/pele-la-mine-in-cartier/ |
oare banuia cineva ca asa o sa iasa ? :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Am observat ca unii (nu spun cine) dau mai bine inainte daca ii ambitionezi.Pana una-alta pregateste-te pentru Bucovatul cu celule de pe 31. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-Unde te duci Mitza? -Jos, mai mai dau, poate scot timp mai bun. -Iar??????:weirdface:mrhappy: Quote:
Quote:
|
salut am si eu o intrebare.
in valcea unde se face autocolantul cu banneru de l.ati lipit pe parbriz? si cat costa? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning