![]() |
Re: Diverse discutii
Gata! Le am! Merci mult!
(le punem si pe forum?) |
Pe mine nu ma deranjeaza, atata timp cat comentariile facute pe baza pozelor nu sunt nelalocul lor.
PS: cu placere! :wink: |
ce poze..? puneti-le si aici.
|
5 Attachment(s)
Astea :)
Etc. |
pai marfa, dar trebuia sa scrii si care e prietena ta... si cine mai e in poza in afar de DON? acela esti tu?
|
nu ala's yo! :twisted:
|
Quote:
|
foarte bine..si cea din mijloc...ma face sa fac un drum pana la Craiova? ca as vrea sa vin sa iau o suspensie de la cineva. si as combina nutilul cu placutul..
|
|
Quote:
|
aha.
bun atunci. bine ca stiu. merci ca stiu. oricum nu merita... :D :D |
:lol:
Lasa ma Bogdane ca venim noi cu tine... E ca si cum ai fi singur :lol: Daca se ia de tine cineva sa-mi spui mie ca fugim amandoi ;) Asa e, tipa din mijloc are un prieten mare rau ca si mie mi-a povestit ;) |
gata mai, trecem mai departe..ma uit deja pe topicul cu fetele de la tuning show de la prizma... am idei ...
|
Ataaaaaaaaat !:lol:
|
Re: Noi si masinile noastre
si in timp.
DON..sunt foarte aproape de achizitia unei suspensii si a chipului. asa ca sa imi tii pumnii ca ma duc spre RAI. |
unde atat..ca d-abia acum incepem... :D :P
|
bai vedetzi ca era la sectiunea bazar arcuri sport rosi pt kadett , Astra - se potrivesc si la cielo 1 mil neg le scoteatzi in 6-700 d emii
|
Quote:
Droopy, arcurile alea sport nu cumva erau si la mana a doua la banii aia? Ca eu asa cred... si nu prea m-ar bate gandul asa... |
pai mai tre sa iau jante...si astept ceva oferte. am de ales intre ceva de fabrica -care mie personal imi plac, si am auzit ca sunt mai rezistente decat alea aftermarket- de la un G4 sau Leon CupraR..sau unele OZ. sa vad ca inca ma pun pe picioare cu $.
dar oferte cam rare.. :D |
traiasca bossu'! ce faci bro'?
te-ai gandit sa mai dai si pe la noi? |
Quote:
|
am si eu o intrebare ... a gasit cineva prin oras revista 4tuningRO nr 2??? ... dak da UNDE???
|
donule..cam liniste prin oras..in acest uichend..
|
trebuia sa dai ieri mai pe seara pe la sala.....!!!!!!!!!!
|
dezvolta subiectul, pls
|
deci.. a dat aseara niste cerculete.unu cu un cielo....la sala dupa ploaie si s-a mai bagat unu cu un opel da nu i-a iesit k nu ai tinea frana de mana.ok.
|
Auzi la el, "unu cu un Cielo"!
Bai Ecscite, bai, se spune "un domn cu un Cielo". Vezi ca-ti rup urechile! :lol: Este vorba de mine Bogdane. M-am jucat nitel cu masina aseara pe la sala ca era ud pe jos si era pustiu pe-acolo asa ca nu deranjam nici lumea nici autoritatile ca nu mazgaleam asfaltul ;) Am fost ocupat uichendul asta si nu prea am iesit in oras. Nuntaaa! (nu eu m-am insurat :lol:) |
Quote:
|
:D ma gandeam eu ca daca e vb de cineva cu cielo..re sa fii tu in imagine..dar am zis sa nu ma grabesc in concluzii, ca poate citesc ai tai parinti forumul.. :P
bv |
Nu-i problema ca ai mei stiu ce fac cu masina ;)
Am fost o data sa-i iau dintr-o vizita intr-o iarna si au iesit inainte cu 20 de secunde sa apar eu si cand am ajuns in fata lor stiam ca trebuie sa mergem in partea opusa si m-am intors in fata lor cu frana de mana :lol: Le-a placut, mai ales ca masina pe zapada nu pateste nimic (ma refer la planetare, pivoti, amortizoare si bucsharaie in general, ca daca e vorba de tabla... Doamne Fereste) |
Bah Ce Ar Fii Sa Ne Strangem Maine Pe Colt Sa Facem Niste Poze K Pica Marti Si E Si 06.06.2006 Sa Avem Amintire
|
cica ziua asta nu e cu noroc .........poate in loc de poze o dam in alt ceva
|
bha p`ala cu bmw`u dc nu l`ati trekut?....k nu era cu noi??...nu se face asha...bogdane...s-a mai dat si 1 cu un bmw...a incercat..i`a reushit si lui kte ceva!!
|
Quote:
|
Quote:
Garda isi face aparitia la 15 minute deci nu ne putem strange cu masinile pe-acolo... Ca sa nu mai zic ca daca facem poze fara masini n-are nici un rost; ca doar nu si-o pune vreun fatalau wallpaper cu vreunul din noi :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E secret frate, nu pot sa spun unde e "coltul" ca daca afla toata lumea ne-am nenorocit cu garda! Glumesc! La sala este cel mai bine sa ne intalnim cu totii! Pe bune! In centru bate la ochi! |
Quote:
Intalnirile pe coltz le fac doar cei care locuiesc in acea zona. Atat! Eu unul n-am chef de poze astazi asa ca fa-ti singur daca vrei! |
sau mai bine faci o programare pt week-end :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning