![]() |
Re: My KYS !!
Chiar daca nu am postat, e printre putinele topicuri pe care le urmaresc de la inceput. Felicitari pentru "halul" in care poate arata masina :shock: ! Sa te bucuri de ea in continuare !
|
Felicitari! Tind sa cred ca masina asta va castiga multe premii. :D
|
cu placere :D ( am urmarit masina din umbra si am zis sa fac un video :P )
|
felicitari pt masina....Jock3r nu crezi ca ar vrea si niste scaune sport? sau macar o tapiterie...:lol: si o toba sport?aa?:-P
|
Quote:
Multumesc tuturor pentru parerile de bine si pot spune ca in curand voi reveni cu o mica modificare a oglinzilor... |
2 Attachment(s)
Stimabile, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de cat mai multe aprecieri pozitive si, de ce nu, cat mai multe premii anul asta. Respect!
|
6 Attachment(s)
Multumesc mult Jay-Jay !!! Hmm...cam mare diferenta intre pozele postate de tine, nu? :)
Azi , masina a primit si-un mic cadou : cateva poze 3 D :) |
Imi place mult cum a evoluat si cum a iesit masina ta,mai putin bara fata(insa important e sa iti placa tie) si faptul ca nu ai vopsit compartimentul motor in culoarea caroseriei(ai zis ca momentat nu te intereseaza si ca daca o sa il vopsesti il vei face negru mat dar tot mai bine ar fi dat in culoarea caroseriei).In interior tapiteria originala nu se potriveste deloc cu "tema" pt. care ai optat,cred ca ar da foarte bine o tapiterie negru cu rosu si bordul vopsit deasemenea tot negru.Stalpii de la usi nu ii faci negri?sau pui autocolant gen Prestige?
FELICITARI pt. ceea ce ai realizat cu masina asta si bafta pe viitor. |
Culoarea este bestiala nu este nici pe departe la nuanta ca si colantul cum ziceau unii.
Pe bara fata ar da bine un numar mic gen moto. Stropitorile le-ai montat? |
1 Attachment(s)
ce sa intanplat cu linia la usa????
|
Quote:
|
unde ca nu mi dau seama
....restul de linii pica bine.. |
Pozele erau facute la prima iesire la lumina a masinii. Mai sunt detalii minore ( gen reglari) care se vor remedia cat de curand.
Usa spate trebuie ridicata putin cu totul... |
Lasa nea` ca vine caldura8)ce logan urat ai:lol::lol:
|
A iesit foarte bine! Felicitari! :)
|
deci inca o data baietii de la ghetto s-au ridicat la nivelul asteptarilor... bravo baieti!!
|
domnu arata intr.un mare fel, felicitari pentru noua infatisare si felicitari baietilor care au avut grija sa iasa asa frumos;)
|
Quote:
Felicitari baietilor de la GheTTo ! :) |
Ai si pus prelata pe ea...sa nu cumva sa-i faca vre-unu vreo poza:lol:
|
Nu dureaza mult si ii fura si prelata asta=)))
|
6 Attachment(s)
haha,,,bata-te peste gura nasule :) sper ca asta sa reziste cat mai mult :)
cateva poze mai recente.. |
Magică !
|
A iesit foarte foarte :shock: masina, sa ai grija de ea si cati mai multi km fara incidente.
Nu te-ai gandit sa faci si "difuzorul" de la bara fata ca si cel de pe spate adica negru ? |
Unde e butonu' de Like ? :roll:
|
Este dementiala masina. Chiar este unicul logan cu adevarat frumos si unic in lume. Toate felicitarile si cele bune. Sa ai grija de ea si fara incidente in trafic.
|
A iesit super frumoasa masina, merita sa poarte stickerul GHETTO-TUNING cu cel mai mare drag ;) i-ar mai sta bine si cu cel GHETTO-CULT ;) bafta nenea Cosmin ;) La cat mai multe sa vi mereu cu ceva tare pentru noi !
|
Mama, mama, ce mai juriu!!! Care a fost "sentinta"? Cu siguranta unul favorabil!
Totodata felicitari GheTTo Tuning! |
A iesit super frumoasa masina, merita sa poarte stickerul GHETTO-TUNING cu cel mai mare drag ;) i-ar mai sta bine si cu cel GHETTO-CULT ;) bafta nenea Cosmin ;) La cat mai multe sa vi mereu cu ceva tare pentru noi !
|
absolut geniala! :shock:
|
Aici e de apreciat omu care detine aceasta masina , caci de la ideiile lui mirifice iese o opera de arta din partea altor genii .. .. FELICITARII !
|
Quote:
|
cel putin frumos...:shock:
|
ma pana la urma tot logan ramane :) , pana ii schimbi motorul 8)
|
lasa ca si aspiratorul tau bate niste masini la fundulet8)
|
Cu siguranta cel mai frumos si de bun gust Logan din Romania. Bafta la modificarile viitoare!
|
A iesit super,super,super bine!E frumoasa foc!Bafta si asfalt uscat!
|
Ce planuri ai pentru interior?
|
Nashule lumea te vrea langa noi!
|
Quote:
|
Quote: