![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
aviz amatorilor de comenturi aberante ! |
http://www.tocmai.ro/dacia-berlina-2001-9606982.html
si uite asa ajunge la vanzare!! spor la vanzare. |
Nu va inteleg deloc........... va plac daciile modificate sa le modificati sau sa le cumaprati gata modificate dar nu va asumati riscurile.
E simplu vrei masina sa ti-o modifici iti asumi niste riscuri,daca nu,nu te mai incurca,eu decind am masina mi-am asumat toate riscurile am avut certificatul luat,permisu retinu, am primit amenda de 12 milioane mi-am recuperat certificatul,am adus alte modificari si tot nu ma pling imi asum riscu. Nu-mi place deloc starea care sa creeat in privinta acestei daci,care a fost bine lucrata de catre ionut,el a fost singuru care a adus inbunatatiri acestei masini si care a scoso in relief . Varutzu daca tot te plingi ca ai probleme cu politia dece nu-ti schimbi toba pui una normala si cu-n tips dragutz,Stiu ca daciile sunt aspiratoare de amenzi,dar asta e nu ai ce face.De jante ce sa zic..nu esti singuru cu jante in 4 gauri late . Ce sa mai zicem de restul care au alte motoare pe ele jante poate mai mari,si mult mai spectaculoase. Totus sper din tot sufletul masina asta sa ajunga unde iai e locul,ma refer la un propietar care chiar sa aiba grija de ea,si sa nu se mai plinga atita. O seara buna si bafta la vinzare. |
o sa ajunga si asta cum a ajuns MRU.o coaja
|
Pacat. :sad:
Mai bine bag-o intr-un garaj, lucreaza la ea cand ai chef, bani, timp iar intr-o zi nu va mai fi cu e, o noua culoare, exterior, toba, iar politia si restu lumii va uita de ea si asa te vei plimba linistit seara cu muzica blana fara griji. asta pana iar esti luat la ochi sa nu uitam ca masina are numere de Bucuresti nu? Sfatul meu. :rolleyes2 |
imi place extraordinar de mult,si ma jur ca nu as dao pe nici un bmw.....:( dar il puteti intreba si pe ionut cel care a facut cele mai multe modificari la masina....care e treaba cu actele.......ca sa stiu atunci ca daca imi ia permisu ,talonu masini...si multe amenzi le fac la mn in buzau nu in buc. dar degeaba zic....si nu ma plang ca iau amenzi, nu ma deranjeaza, ca dupa ce am luat amenda ma urc in dacia mea ii dau o cheie plec si uit de suparare...in fine asta e...cine ma crede bn cn nu nu am ce sa mai zic.
|
Salut. zi-mi si mie modelul exact al oglinzi tale.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu masina este la mn
|
am zis chestia asta si in cazul fostului wrc, ingrijoratii pot face o cheta pt readucerea gloriei masinii :giggle:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ma baieti nu fiti rai , cu glorie se referea la o stare destul de diferita in bine lin care se afla masina. Eu intr-o seara chiar am recitit mare parte din paginile de aici si a fost depusa o cantitate de munca si finante destul de considerabile si masina chiar arata (la cel care a facut-o) al naibi de bine. Sa speram ca va fii totul ok pana la urma desi eu personal , deci este vorba de mine si cum gandesc eu nu m-as apuca de un asemenea proiect!
In rest bafta tuturor ! |
sall stie cnv daca se mai vinde masina ? cateva poze mai actuale daca se poate sa vedem cum mai arata
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am adus o schimbare la exterior si una la partea mecanica
|
ar arata mult mai bine fara toate abtibildele, si cu niste oglinzi de 1310....
|
se mai vinde ?
|
urate pasaje,frumoase roti :shock:
|
Totusi iar cam trebui o vopsea noua,jantele sunt frumoase,spor la treaba.
|
Quote:
|
o sa mai fie cateva schimbari la ea.... daca fac iar rost de bani.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o noua poza
|
Quote:
|
Frumoasa masina...
Toba aia m-a vrajit :twisted::D bafta in continuare ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
. cv oferte?? |
am gasit
|
10 Attachment(s)
cateva poze sa stie ca NUT-u nu a murit:)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning