Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-64-KTL 12-02-08 12:01

Re: Club Cielo

BGD mersi for help. Mai pune si tu poze cu frana apasata, cu semnalizarile aprinse ca sa imi fac si eu o parerea despre ele...nu ca ar conta mult ca oricum luna viitoare apelez la tine. Si pun si eu aceeasi intrebare ca Dacia_WRC. Si inca ceva:mi se pare mie sau nu mai ai ceata pe astea?

RD-Woo 12-02-08 12:09

BA DA, luminile pt ceata sunt cercurile mari, sub cercul pt semnalizatoare!!

B-64-KTL 12-02-08 12:33

Bun atunci care este frana sau pozitia? Eu unu am crezut ca acele leduri aprinse sunt pozitiile si cercurile alea sunt franele. Asteptam o lamurire de la BGD.

RD-Woo 12-02-08 12:46

Este foarte simplu!! Ledurile sunt pt pozitie si frana, caz in care lumineaza mai intens!! Cercurile mari, care sunt pe aceeasi linie cu luminile pt marsarier si sub semnalizatoare sunt luminile de ceata! cel putin asta este parerea mea...daca gresesc cu ceva BGD te rog sa ma corectezi!

B-64-KTL 12-02-08 12:49

Acum nu stiu daca luminea mai intens sau nu (este prea mare sclifoseala sa le fi facut asa....gen BMW ca ei aveau pe intensitate). Mai repede cred autnci cand calci frana se aprind toate, iar cand este doar pe pozitii sunt aprinse doar cateva....dasta trebuie sa asteptam raspunsul de la BGD.

BGD_NNE 12-02-08 13:21

1 Attachment(s)
Deci...becul mare de sub semnalizare este doar pentru frana. Ledurile sunt pentru pozitie si ceata. Pun o poza un pik modificata ca sa va dati seama.
- knd nu am aprinsa ceata pe spate lumineaza toate ledurile
- knd aprind ceata pe spate ce e incercuit cu alb isi mareste intensitatea..(si pe stanga si pe dreapta)
Si chiar daca nu avea ceata pe spate va spun sigur ca nu era nevoie..intensitatea luminii ledurilor este foarte buna

EDIT : La care garnituri va referiti ? Alea din spatele stopurilor sau care ?? Daca sutn alea din spatele stopurilor nu .le luatzi voi de la stopurile vechi ...in rest nu am mai vazut nici o garnitura ....

RD-Woo 12-02-08 13:24

WOW!! super incantator!! multumim pt lamuriri !!

B-64-KTL 12-02-08 13:27

Ok....multumim pentru lamurire....nu era ca nici unu.....am ghicit cate putin fiecare....BGD la garnituri ma refer la cele negre late.

LE: Cine vrea placa de la butoane cu leduri schimbate (rosii) dar va spun din start ca nu lumineaza foarte puternic? Nu vreau bani pe ea, vreau placa originala.Motiv: Nu mai vrea sa ma apuc sa dezlipesc ledurile de pe a mea pt ca imi este mai usor sa pun altele in locul becurilor de acolo. Doar pentru cei din Bucuresti pt ca nu se merita sa mai dam bani pe transport.

BGD_NNE 12-02-08 13:44

Garniturile late de pe margine sunt din plastic , de ala mai maleabil , si sunt incoporate in carcasa . Vin perfect pe caroserie si din ce am vazut izoleaza la fel de perfect.
Care vreti imi trimitetzi mail,.eu va dau un cont in care sa viratzi banii si va iau . Momentan nu am net acasa ...din nush ce motive ...asa ca doar in cursul saptamanii putem vb knd sunt la munca .

BGD_NNE 12-02-08 13:55

Si ink ceva .Am gasit la un magazin de tuning din Galati filtru de aer KN La 85 euro ..de ala care incape in carcasa originala . Se merita ??

B-64-KTL 12-02-08 14:10

Pai o sa ti-l cer eu dar ti-am zis...luna viitoare pe 5...nu stiu daca se merita sa dai atata pe un filtru de aer...eu unu nu as da...i-as investi in altceva.....eu daca o sa-mi pun filtru de aer imi iau dala din vitan si o sa-l tin doar pe perioada verii...iarna o sa trec la cel stock.

Soryn_No2 12-02-08 14:24

Gata, merge, tks

Adytza_Ady 12-02-08 16:09

nu mai stiu cine vroia sa vada "pielea"--am impresia ca mam exprimat gresit:( scz am vrut sa zic ca husele sunt din piele nu tapiteria .Ma duc sa fac niste poze este ea cam jegoasa dar merge si asa :P

XoRRo 12-02-08 16:30

Quote:

Originally Posted by Adytza_Ady (Post 1350586)
niste detali despre "femeia mea" inca nu am facut nil mai special la ea ma refer la motor ca la interior am piele , geamuri ionizate . Tre sami pun intro luna max evacuare borla sport si un sunet deocamdata in rest masina e din 99

mda... eu am vrut sa iti vad pielea...

Adytza_Ady 12-02-08 16:44

7 Attachment(s)
sincer abia azi miam dat seama ca am scris gresit:( oricum ar fi fost superb :D dar e timp sper ca intro zz sa ami pun si piele:) am facut ceva poze dar frigu de afara ma doborat si in plus de asta masina era cam murdara :((( acu am niste probl si tre sa stau o luna fara sa conduc :| si e super nasol

Snapy_xxl 12-02-08 16:44

BGD, unde mai exact tii masina? :lol: Vreau sa iti fac o "vizita" :lol: Vezi ca sapt viitoare sunt liber. Poate imi faci vreo vizita ca vreau sa vb ceva cu tine ;)

DACIA-Wrc 12-02-08 18:06

eu il vreau pe ala din stanga daca vrei sa`i dai un tun :)

D o n n 12-02-08 18:47

dacia tu la ce te referi?

DACIA-Wrc 12-02-08 20:08

la stopul stanga spate

AlexXx1986 12-02-08 20:29

SAl esti din Ploiesti? Poate vii pe la sala sa iti vad masina.

AlexXx1986 12-02-08 20:31

DE unde ai luat husele alea? sunt misto!

Snapy_xxl 12-02-08 20:34

Doar ce m-am intors de la o mica intalnire cu BGD_NNE. Super misto stopurile!!! Le recomand ;) Doar daca as avea banii.. :( :(

judele 12-02-08 21:45

ba mie numi mai da atentionari pe mail cand zice cineva ceva....:((( poi prasurile super schumpe frate 250 de mii din targ de la vitan :)))

kamikaze69 12-02-08 22:30

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1351947)
Deci...becul mare de sub semnalizare este doar pentru frana. Ledurile sunt pentru pozitie si ceata. Pun o poza un pik modificata ca sa va dati seama.
- knd nu am aprinsa ceata pe spate lumineaza toate ledurile
- knd aprind ceata pe spate ce e incercuit cu alb isi mareste intensitatea..(si pe stanga si pe dreapta)
Si chiar daca nu avea ceata pe spate va spun sigur ca nu era nevoie..intensitatea luminii ledurilor este foarte buna

EDIT : La care garnituri va referiti ? Alea din spatele stopurilor sau care ?? Daca sutn alea din spatele stopurilor nu .le luatzi voi de la stopurile vechi ...in rest nu am mai vazut nici o garnitura ....

super stopurile :)

BGD_NNE 13-02-08 09:23

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1352829)
Doar ce m-am intors de la o mica intalnire cu BGD_NNE. Super misto stopurile!!! Le recomand ;) Doar daca as avea banii.. :( :(

Strange si tu din buci :D !!!

BOGY26 13-02-08 09:58

7 Attachment(s)
Cateva poze cu masinuta mea:

BGD_NNE 13-02-08 10:01

Dragutza masina !! Ce-i cu bagheta aia cu leduri din fata farului ? e pt pozitie ??

BOGY26 13-02-08 10:09

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1353802)
Dragutza masina !! Ce-i cu bagheta aia cu leduri din fata farului ? e pt pozitie ??

merge pe pozitie, DAP :D

DACIA-Wrc 13-02-08 10:28

parca`i r8 :)

BOGY26 13-02-08 10:40

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1353866)
parca`i r8 :)

o sa le bag in far, dar dupa ce iau far cu lupa :D

DACIA-Wrc 13-02-08 10:48

de unde iei farul?

BOGY26 13-02-08 10:52

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1353936)
de unde iei farul?

am inteles k in Bulgaria sunt la 270 euro..deci clar mai astept sa aduca cineva in Romania direct de la furnizor..am facut mail lao firma si mi-au trimis raspuns ca in China este Festivalul Primaverii pana pe 12 si sunt in concediu..deci astept raspuns de azi...

BGD_NNE 13-02-08 11:06

Quote:

Originally Posted by BOGY26 (Post 1353947)
am inteles k in Bulgaria sunt la 270 euro..deci clar mai astept sa aduca cineva in Romania direct de la furnizor..am facut mail lao firma si mi-au trimis raspuns ca in China este Festivalul Primaverii pana pe 12 si sunt in concediu..deci astept raspuns de azi...

Cu firma aia au discutat si baietii de pe aci ..dar trebe sa faci comanda de cel putin 100 de seturi

BOGY26 13-02-08 11:13

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1353984)
Cu firma aia au discutat si baietii de pe aci ..dar trebe sa faci comanda de cel putin 100 de seturi

sa vedem ce putem face..:idea:

PetricaCBD 13-02-08 11:32

cei care inca nu si-au facut cont pe www.cielorunners.com,sunt rugati sa isi faca;)....sa ne mutam acolo

BOGY26 13-02-08 11:38

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1354033)
cei care inca nu si-au facut cont pe www.cielorunners.com,sunt rugati sa isi faca;)....sa ne mutam acolo

done..WBW :!:

D o n n 13-02-08 12:01

ma si cu faza cu buylgaria...daca se duce unu si ia de akolo?k nu e prea departe bulgaria.....?asa cu china sia alea...o sa asteptati voi pana o sa va saturati..

Geo_ZGA 13-02-08 12:37

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1353984)

200!!! cu mine nici nu au discutat sub cantitatea asta.... am incercat sa le explic ca nu vreau sa fac import-export... ci doar sa avem si noi lumini pe masinile noastre :lol:

D o n n 13-02-08 12:40

sunt kiar curios kare o sa fie rezultatul....acestui "vis"....k pana akm doar vorbe:D daca iau permisu ma duc eu in bulgaria primu sa am primu faruri:P

B-64-KTL 13-02-08 13:17

Sincer si eu sunt de aceeasi parere cu tine Donn....pana la urma tot cred ca trecem podul si le luam de acolo....dar nu se stie, stopurile au ajuns de exemplu'.

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning