Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

bogo4all 04-08-09 21:29

Re: Discutii despre orice!

Unde sunt pe forum ceva poze cu masina ca parca erau pe undeva?

vacuul 04-08-09 21:29

Salut. Cunoasteti vre'un motor de dacie 1300cmc care se ofera drept cobai de experimente? Unde pot gasi asa ceva?

koffa 04-08-09 22:10

Quote:

Originally Posted by 2ddy (Post 2533710)
*cel mai destept cedeaza
*inferioritatea numerica
*fanatismul lor contra crestinilor,si mai ales,a celor bagati in hipoclorit:D
*risti sa patesti ceva intr-o tara straina pentru un idiot?

Corect

jozsi555 04-08-09 22:13

150-160 kilometri pana la mariapocs si va fi si seara

W35T 05-08-09 07:23

Quote:

Originally Posted by jozsi555 (Post 2534977)
150-160 kilometri pana la mariapocs si va fi si seara

de la granita sunt 85 km pana la mariapocs... ar fi frumos sa va opriti in sm sa ne intalnim si sa mergem impreuna...

ariciul 05-08-09 21:40

Cine are un BMW E46 MM--HAI ? Intreb pentru ca am vazut ca are suporti cu ,,4 TUNING,,:D

robbyxX23 05-08-09 23:57

E masina lui SpeeDBreaker ;)

norbi_bidi 06-08-09 00:23

E cabrio masina?

robbyxX23 06-08-09 00:26

Nu e cabrio, e sedan. :-)

norbi_bidi 06-08-09 00:40

Este un E46 cabrio. Negru perlat... Cred ca e 320... Stie cineva de el? Un pret?

norbi_bidi 11-08-09 23:16

http://www.emaramures.ro/Stiri/23224...-august-Suior-
Vine cineva?? :D

PS: Nu stie cineva vitrine frigorifice de vanzare (second hand)...???

Brabus 12-08-09 06:58

salut
stiu ca este un magazin de seconduri electro pe dobrogei linga blocul ala in constructie. cautam un tv si am vazut si vitrine frigorifice.

2ddy 12-08-09 09:09

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2551590)
http://www.emaramures.ro/Stiri/23224...-august-Suior-
Vine cineva?? :D

PS: Nu stie cineva vitrine frigorifice de vanzare (second hand)...???

am o lada frigorifica de vanzare...e pentru inghetata..:)

norbi_bidi 12-08-09 12:34

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 2551955)
salut
stiu ca este un magazin de seconduri electro pe dobrogei linga blocul ala in constructie. cautam un tv si am vazut si vitrine frigorifice.

Cand a fost asta? Oare mai e ceva?
Daca mai stiti ceva magazine, uitati-va la pozele de mai jos cam de ce am nevoie :)

Quote:

Originally Posted by 2ddy (Post 2552104)
am o lada frigorifica de vanzare...e pentru inghetata..:)

nu lada imi trebuie :P
imi trebuie pentru un magazin... Imi deschid un magazin si imi trebuie vitrine frigorifice... Pentru carne, etc...

Uite si poze cam ce:

Brabus 12-08-09 12:40

eu am fost acolo de max 2 saptamini. mai este un magazin pe traian, linga "ionut" sau cum ii zice la ala cu blugi, unde e zapp.
cei de pe dobrogei ziceau ca aduc tot timpul de dincolo, poate aduc ce vrei tu.
mai este un magazin cu second din astea la piata, chiar peste drum de parcarea din fata pietei.
bafta

adisoruc 12-08-09 12:44

mai este unul pe cosmonautilor

haky01 12-08-09 12:46

[QUOTE=norbi_bidi;2552605]Cand a fost asta? Oare mai e ceva?
Daca mai stiti ceva magazine, uitati-va la pozele de mai jos cam de ce am nevoie :)

nu lada imi trebuie :P
imi trebuie pentru un magazin... Imi deschid un magazin si imi trebuie vitrine frigorifice... Pentru carne
ai un pm pt vitrine

Dany.bilan628 12-08-09 13:12

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2552605)
imi trebuie pentru un magazin... Imi deschid un magazin si imi trebuie vitrine frigorifice... Pentru carne, etc...

pai inainte trebuie sa vi sa degustam si noi cate ceva din marfa.Scoti niste carne, faci un gratar... Sa analizam daca e buna sau nu:D (nu din alte motive:lol:) Si apoi cautam si vitrine:oops:

haky01 12-08-09 13:14

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 2552726)
pai inainte trebuie sa vi sa degustam si noi cate ceva din marfa.Scoti niste carne, faci un gratar... Sa analizam daca e buna sau nu:D (nu din alte motive:lol:) Si apoi cautam si vitrine:oops:

ai dreptate
trebuie sa facem CTC-ul:D

botdriver 13-08-09 15:16

ceva nou la politie :)) oare stiu sa-l conduca:)))
https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...i-rutiere.html

botdriver 13-08-09 15:17

ceva nou la politie :)) oare stiu sa-l conduca:)))
https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...i-rutiere.html

Norbertinio 15-08-09 17:30

LOOOOOL https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...-uri-inox.html

robbyxX23 15-08-09 18:09

Incearca si omu sa faca un ban cinstit.. :lol:

ballack 15-08-09 22:51

"costum made... inox de ce'a mai inalta calitate"
am crezut ca mor de ras :)) :))

huber_bm 16-08-09 11:54

" da fac pe orice dimensiune de la fi 12 la fi 45-50....

pret: 60-150 RON "

:)) tare

TRX 16-08-09 12:33

Excelent :)) Asta o sa faca ceva bani daca se baga pe`un forum de femei parasite :))

mihay_y 16-08-09 12:37

Quote:

Originally Posted by Norbertinio (Post 2560423)

criza dom'le criza :lol::lol::lol: ...

koffa 16-08-09 23:24

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1890597)
MIVEC nu am nimic cu tine dar esti cam rautacios si nu numai acuma in orice discutie de pe forum tu dai replici rautacioase.Chiar daca ar fi lovita masina nu e bine sa facem haz de asta ca nu se stie ce se poate intampla...si la oricare se poate intampla.

No cum ii MIVEC-ule ? .Nui tare placut asai ? .Acuma poate te astepti sa fiu si eu atata de imbecil {si aici sunt foarte cu bun simt } si sa intru la tine in ograda sa fac poze cu masina ta sparta si sa le pun pe forum dar riscand sa intru la parnaie pt. viol de domiciliu cum ai riscat tu dar ai scapat tot prin interventia mea insa nu o so fac din simplul motiv ca eu nu ma bucur de fel de ce sa intamplat cu masina ta si mai am in plus ceva ce tu nu poti avea nici pe bani :BUN SIMT .Sper sa se poata reface masina [ ea nu are nici o vina ] si poate sa fie o lectie de viata nu numai pt. tine pt. ca din pacate nu esti singular .Numai bine din frumoasa si insorita Africa unde un plin costa 8 euro...

haky01 17-08-09 01:07

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 2562948)
No cum ii MIVEC-ule ? .Nui tare placut asai ? .Acuma poate te astepti sa fiu si eu atata de imbecil {si aici sunt foarte cu bun simt } si sa intru la tine in ograda sa fac poze cu masina ta sparta si sa le pun pe forum dar riscand sa intru la parnaie pt. viol de domiciliu cum ai riscat tu dar ai scapat tot prin interventia mea insa nu o so fac din simplul motiv ca eu nu ma bucur de fel de ce sa intamplat cu masina ta si mai am in plus ceva ce tu nu poti avea nici pe bani :BUN SIMT .Sper sa se poata reface masina [ ea nu are nici o vina ] si poate sa fie o lectie de viata nu numai pt. tine pt. ca din pacate nu esti singular .Numai bine din frumoasa si insorita Africa unde un plin costa 8 euro...

mai bine de atat nu puteai da replik bafta koffa

adriano9 17-08-09 12:24

cam scump combustibilul in africa =))

ariciul 17-08-09 14:57

nu stiti cine imbraca volanul in piele la noi in oras? un numar de telefon ar fi foarte bun:D

TRX 17-08-09 17:30

Quote:

Originally Posted by ariciul (Post 2564285)
nu stiti cine imbraca volanul in piele la noi in oras? un numar de telefon ar fi foarte bun:D

PM: Dany Bikeru

M I V E C 18-08-09 12:34

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 2562948)

avand in vedere ca tu ai studii mai putine,, eventual gradinitza si ceva carti de colorat ai mai pictat, am sa incerc sa fiu mai explicit si sa vorbesc pe intelesul tau.

1.daca ne intoarcem la faza de acu 1 an cand te-am intrebat cum este masina si daca o repari (stiind ca este lovita) tu ai luat una si buna ca ai vandut-o.
am vrut numai sa iti arat ca masina este lovita nu este vanduta, asa cum sustineai tu,
si eu nu am negat ca am lovit-o , mai mult de atat la cine mi-a cerut poze le-am trimis, inclusiv la DANI.
2. violul de domiciliu apare atunci cand intri intr-o incinta fara acordul nimanui,,, dar in cazul de care vorbim stim care este situatzia.si mai sti cine m-a deschis si cine m-a ajutat sa ridic prelata.
3. daca tot este asa ieftina viata acolo incat un plin de benzina costa 8 euro poate faci si tu o investitie si iti pui ceva faianta :Din gura, sa poti zambii.

P.s nu m-am putut abtine sa nu iti scriu si eu cateva randuri frumoase

TRX 18-08-09 16:37

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2566415)
si eu nu am negat ca am lovit-o , mai mult de atat la cine mi-a cerut poze le-am trimis, inclusiv la DANI.

Ce`ar fi sa ne uimesti cu niste poze si`o poveste , daca tot bravezi ca n`ai nimic de ascuns ? :)

Claudiumxg 18-08-09 17:11

nu inteleg de ce se tot cearta oamenii in satu asta, pe langa cai mic ii si agitat,

cu evo, subaru, nissan, m3......mai devreme sau mai tarziu, inevitabil ai eveniment cu ele, e exact ca pe 2 roti nu se pune problema :daca pici ? ci: cand pici!
macar bogdan a avut curajul sa calce pe gaz si pe viraje(spre deosebire de multi povestitori de 400m pe aeroport), acuma ca a derapat, asta e ,mai lipseau 1,5-2m de asfalt (fara denivelari si urme de tir iesit din camp -tipic pt tara noastra minunata) si in loc de crash iesea un drift de nota 11, pacata ca a plouat si era putin umed si el un pic neacomodat cu reactia motorului dupa ce l-am pus la punct impreuna cu o zi inainte.
iar la masina tre cateva cacaturi de table schimbate si o janta pt siguranta, poate o sa puna el poze , ca oricum nu cred ca se ascunde de nimeni
cu ocazia asta invit doritorii luni la track day session la Hungaroring luni 24 august

haky01 18-08-09 19:44

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2567210)
cu ocazia asta invit doritorii luni la track day session la Hungaroring luni 24 august

mama ce as venii si eu doar k eu o sa trec pe langa pt k luni sunt pe drum spre franta :sad:
poate la anul

koffa 18-08-09 19:44

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2567210)
nu inteleg de ce se tot cearta oamenii in satu asta, pe langa cai mic ii si agitat,

cu evo, subaru, nissan, m3......mai devreme sau mai tarziu, inevitabil ai eveniment cu ele, e exact ca pe 2 roti nu se pune problema :daca pici ? ci: cand pici!
macar bogdan a avut curajul sa calce pe gaz si pe viraje(spre deosebire de multi povestitori de 400m pe aeroport), acuma ca a derapat, asta e ,mai lipseau 1,5-2m de asfalt (fara denivelari si urme de tir iesit din camp -tipic pt tara noastra minunata) si in loc de crash iesea un drift de nota 11, pacata ca a plouat si era putin umed si el un pic neacomodat cu reactia motorului dupa ce l-am pus la punct impreuna cu o zi inainte.
iar la masina tre cateva cacaturi de table schimbate si o janta pt siguranta, poate o sa puna el poze , ca oricum nu cred ca se ascunde de nimeni

Te inteleg perfect de ce esti asa partinitor ,e foarte cavaleresc sa aperi fetele ,mai ales ca ele se mai scapa stim cum sunt mai slobode la gura pe la radio sau pe net dar undercover cei drept insa toti iam recunoscut vocea suava .Asta e ,dragostea e oarba chiar si cand se afla la volanul unui evo ...Drive safe ,drive slow ...kids

Claudiumxg 18-08-09 22:57

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 2567587)
Te inteleg perfect de ce esti asa partinitor ,e foarte cavaleresc sa aperi fetele ,mai ales ca ele se mai scapa stim cum sunt mai slobode la gura pe la radio sau pe net dar undercover cei drept insa toti iam recunoscut vocea suava .Asta e ,dragostea e oarba chiar si cand se afla la volanul unui evo ...Drive safe ,drive slow ...kids

si eu miam auzit povesti ,iar eu il cunosc mai putin pe rotar decat tine, nu ii iau apararea si nu ma bag in ce discutii ati avut voi, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza, doar ca ma plictisesc conversatiile astea distructive, in loc sa ne adunam toti seara intr-un loc si sa stam la o poveste si sa vedem cum ne putem ajuta sa facem niste jucarii mai aspre.
Masinile care is blanalite inevitabil se indoaie si nu se compara cu indoiturle care apar in parcari sau in trafic prin imbecilitatea si incompetenta piesei dintre scaun si volan. de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.
bine zici Drive safe ,drive slow - ca amu's 15-20 cand m-am apucat de condus nici io n-aveam tare mut creer

haky01 18-08-09 23:34

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2568107)
si eu miam auzit povesti ,iar eu il cunosc mai putin pe rotar decat tine, nu ii iau apararea si nu ma bag in ce discutii ati avut voi, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza, doar ca ma plictisesc conversatiile astea distructive, in loc sa ne adunam toti seara intr-un loc si sa stam la o poveste si sa vedem cum ne putem ajuta sa facem niste jucarii mai aspre.
Masinile care is blanalite inevitabil se indoaie si nu se compara cu indoiturle care apar in parcari sau in trafic prin imbecilitatea si incompetenta piesei dintre scaun si volan. de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.
bine zici Drive safe ,drive slow - ca amu's 15-20 cand m-am apucat de condus nici io n-aveam tare mut creer

pai hai sa facem cumva sa ne intalnim si sa mai vb putin cum spui despre cum ne putem face masinile mai aspre
k eu luni plec si oricum nu am apucat sa cunosc decat vreo 5 de pe forum din baia mare
:sad:

teen.ager 19-08-09 19:31

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

Imi pare rau pentru offtopic dar vreau sa va intreb daca stiti daca se tine editia a 2-a a evenimentului ala de anu trecut din 31 august unde au venit drifterii de la Radir din Ungaria si acei cascadori pe motociclete...

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning