![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
chiar ma miram cum de nu a intrebat nimeni pana acum:)))
secret:D atat zic.. e un amortizor:P |
Pentru?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nike 6.0
cam o vara jumate folositi , fara frane :) inca tin bine , desi arata ca naiba :( + inca o poza cu iubirea vietii mele :lol: |
Jink - ai aceleasi pedale ca ale mele :)) . te-am mai intrebat o data . de unde ti-ai luat decalurile? ca mi se par interesante unele :)
|
din cartea sticker bomb 2 :d, am gasit-o pe net 100 ron
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uitati . asta are frana pe butuc .
|
si dc mai are si frana la mana? tot pe spate?:-/
|
(!8Y_M - ups. nu ala e modelu :)) :oops: . il caut prin pc ca stiu ca e aici :))
|
1 Attachment(s)
Asa ceva va intereseaza ???
Este inca in lucru , all hand made :D |
Quote:
|
florynez - suporta greutatea ta ? sau a altei persoane ?? Cati metri de lant iti trebuiesc ?:)) furca nu este prea scurta?:S abia astept sa o vad gata. tine-o tot asa:)
|
Maaaamiii cata` mai disproportia intre cadru si marimea rotii spate:???:
|
5 Attachment(s)
Cadru: S&M L.T.F | NS Suburban 24''
Amortizor spate: Weight : 8.87 kg | 10.7 kg Furca: Odyssey Director S2 | RockShox Argyle 302 Cuvete Kink Internal | CaneCreek Pipa/ghidon Fly Montana 8.75 ○ Shadow Attack | Dartmoor Funky ○ NS District Sa Federal Slim SL | Shadow Slim SL Angrenaj FlyBike's ○ Shadows Crank & Bones | Salt AM ○ Salt Pro Pedale Odyssey Twisted | Fly Ruben Lant/pinioane Dartmoor Core ○ Shadow 9T | Dartmoor Core ○ NS Rotary 10T Butuci Shadow Rant V2 ○ FlyBike's | NS Rotary Pro Jante Gsport Ribcage | NS Trailmaster Cauciucuri Maxxis DTH 2.20 ○ Premium Khe Mac Dirt 2.25 | Schwalbe TableTop Price 1300 euro | 1300 euro |
Deci practic m-am indragostit de mtb, e beton... spor la vanzare
|
Dar ture lungi cu bicicleta face cineva? Ceva de genu' :
http://ciclist.wordpress.com/2011/09...area-neagra-i/ |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stie cineva cat m-ar costa o janta second...?:D
|
cat mi-ai da mie pe o janta din aluminiu ? putin ruginita la nipluri ( la toate ) daca vrei si cu cauciuc+camera?:)
|
Ai pm CraZzy_K1D, dar intrebarea ramane aceeasi. Cat m-ar costa? :D
|
Despre asa ceva are cineva vreo idee? Merita aia 130 euro?:lol:
Nota moderator : Te rog sa urci pozele pe serverul 4Tuning. Link`urile / Reclamele catre alte site`uri sunt strict interzise. |
2 Attachment(s)
Quote:
pe viitor urmeaza un set de schimbatoare shimano si niste pedale noi! :) sper sa va placa!: D |
8 Attachment(s)
[QUOTE=Gaby Underworld;4954773]azi i-am montat un stop clar [ATTACH]Attachment 2379921[/ATTACH]
pe viitor urmeaza un set de schimbatoare shimano si niste pedale noi! :) sper sa va placa!: D Au venit si manetele de schimbatoare si franele dar o data cu ele a mai aparut o problema cu vopseaua Attachment 2399693 Attachment 2399694 Attachment 2399695 Attachment 2399696 Attachment 2399697 Attachment 2399698 Attachment 2399699 Attachment 2399700 Attachment 2399698 Attachment 2399699 Attachment 2399700[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
Salutari
Am si eu un DHS Matrix, cred ca de vreo 2 ani...acum dupa cateva cazaturi mai urate pe un traseu "forestier" am nevoie de cateva site'uri de unde sa comand niste piese "de calitate", sau macar sa imi fac o idee despre preturi etc. |
playbike.ro . de acolo mi-am luat eu unele piese
|
Quote:
mai bine iti cauti ceva secondhand pe dirtbike sau pe alte forumuri :-? |
pai si eu la fel am zis la inceput, sa cumpar una noua, doar ca dupa m'am gandit ca ar fi mult mai tare daca as incerca sa fac asta pe bicicleta mea chiar daca la final nu ar mai ramane decat cadrul si ghidonul neatinse...
|
[QUOTE=Gaby Underworld;4981004]
Quote:
merci mult:D |
Salut,
Am nevoie de ajutor in alegerea unei biciclete SH, pret pana in 600 Lei. Am avut bicicleta cand eram mai mic dar am avut si atat, fara sa cunosc mai multe despre ea. Vreau sa stiu spre ce firme sa ma orientez si la ce anume sa ma uit la ea, ce componente trebuie sa aiba pt a o face o bicicleta buna, ce fel de frane, suspensie sau nu chestii de-astea etc. O vreau pt oras, si probabil pt drumuri cu prietenii ceva mai lungi. Multumesc anticipat ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
De ex. am vazut urmatoare bicicleta dar cum e pt femei mi-am cam luat gandul insa daca asta nu e un impediment prea mare si sunt destule cazuri in care nu se tine cont de asta as poate oricand sa ma reorientez spre ea. Ce parere aveti despre ea ? Cyco City, am gasit-o intr-un magazin SH import Germania. |
Am cercetat destul de mult piata astazi dar cum sunt novice m-am uitat ca mata la masini straine. O gramada de firme care nu-mi spuneau nimic asa ca m-am gandit ca mai important e ca in banii astia, in jur de 600 lei sa stiu la ce anume sa ma uit la o bicicleta.
Schimbatoare Shimano notat, frane pe disc cred ca asta am auzit mai des si mai astept pareri. |
Franele pe disc costa mai mult, un tip imi zicea ca franeaza mai bine dar eu cat am mers pe a lui cu frane pe disc nu am simtit nici o diferenta....doar platesti in plus...
Daca eram din Rm Valcea poate iti spuneam si unde ar trebui sa cauti bicicleta, da asa....intreaba si tu cunoscutii.. |
Quote:
Pentru plimbari si oras ti-as recomanda cadru rigid si furca cu amortizor :-) Anul trecut mi-am luat un DHS cu 500 RON noua, cu echipament putin mai performant si in momentul de fata sunt foarte multumit de prestatia ei, decet ca mi s-a tocit un sabot de frana. Daca vrei ceva mai de calitate ia-ti un SH strain8) |
Quote:
|
Quote:
Despre acel Cyco City SH nemteasca din cate mi s-a spus atasata mai sus ce parere ai ? PS. Promit ca va voi tine la curent cu alegerea facuta, dar deocamdata trebuie sa invat dupa ce anume sa ma uit, de-aia va cer ajutorul.;) |
[QUOTE=bowwow97;4986395]
Quote:
Velomax Cycles Pitesti str. Constantin Brancoveanu, bl. B1/parter, |
1 Attachment(s)
Despre aceasta bicicleta Cyco City ce parere aveti ? Arata asa pt ca e de femei sau pt ca e de oras ? Sau pt ca e de femei si oras :))))
Intreb pt ca asta arata cel mai bine dintre toate pe care le-am vazut astazi. |
Pai din spusele tale reiese ca vrei o bicicleta oarecum sportiva :???:
Cea din poza ta este pentru dame si pentru mers decent prin oras ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning