![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
super misto...
abia astept sa o vad...:-) |
Prin ceea ce scriu acum am sa incerc sa dau raspuns la toate intrebarile..:-)
Inca de cand am dat jos tampoanele mi-a placut ff mult asa cu bara "clean"8)..inainte de a da gaurile am masurat si iar am masurat fata de multe repere ca sa fie cat mai bine centrate iar daca le apropiam mai mult ieseam din zona acoperita de tampoane si nu am vrut asta;)..oricum pozitia aleasa mi se pare super;) Stickere nu pun,eu urmez varianta stradala:-) Am sa incerc zilele asta sa dau jos si tampoanele spate sa vad cum imi place..iar daca va da zapada sau polei nu o mai scot de la garaj ca nu vreau sa-mi stric sarbatorile.. Noile difuzoare vor fi montate in portierele fata in locul unor Boschman deja existente si vor fi acompaniate de un MP3 Panasonic,care de fapt apare in pozele cu interiorul;) Cand le-am luat am facut comparatie auditiva cu alte vreo 5 modele,de firme diferite, si chiar si pe 16" si aceste Alpine pe 13" au iesit triumfatoare:-)..daca aveau tot Alpine pe 16" luam d-alea asa ma multumesc cu astea pe 13" ca eu vreau calitate nu zgomot;) Urmeaza tot Alpine ovale pentru spate. Sorin,difuzoarele sunt admise in masina,ca mai ascult si eu muzica ce naiba..:-)..si daca arata bine nu am motiv sa nu fie la vedere. Azi am mai facut mici finisaje si reglaje la proiectoare si acum sunt pe deplin multumit de cum stau si de cum bat pe sosea8) Si nu in ultmul rand, tin sa va multumesc tuturor pentru aprecieri:-) |
o adevarata gordina supe tare dacia spor la treaba si felicitari din partea mea !!!!
|
Bogdane originalitatea:idea: acestei masini cat si a componentelor sale cu greu facute rost, a pus incodata amprenta ca este o masina frumoasa :D,simpla si cu gust.E greu sa gasesti lucruri rare si totodata bugetul sa fie marisor pt.a le putea achizitiona.Bravooo incodata;)
|
4 Attachment(s)
Ai mare dreptate BTL..unele lucruri sunt tare greu de gasit si nu tocmai ieftine insa satisfactia ca ai facut rost de ele si placerea de a le avea pe masina compenseaza totul;):-)
Multam pentru aprecieri BTL si Preparatul:-) Ieri mi-am comandat doua grozavii d-astea..:rolleyes2..saptamana viitoare la sfarsit ar trebui sa ajunga:D Va las pe voi sa va dati cu parerea in legatura cu, culoarea aleasa:-) Si in plus,cateva poze la lumina8) |
oooo mai trebuie sa pui bordul cu 5 butoane si ai un interior complet :D Felicitari.
|
Va las pe voi sa va dati cu parerea in legatura cu, culoarea aleasa:-)
Normal ar fi pe bleu. Felicitari! |
Va multumesc:-)
Da,scaunele le-am ales pe albastru(mai mergea si negru) si urmeaza si centurile cu prindere in 3 puncte,care vor fi negre:-) Acum sa le achit sanatos, noroc ca le pot lua prin firma si le platesc in rate:rolleyes2 Si ca o observatie pentru JA RULE: ai procedat f bine,in acest fel nu vor mai aparea discutii ca de ce aia nu e sticky,ca aia merita mai mult, bla bla bla.. Totusi,ai omis Dacia lui Canny;) |
Quote:
scaunele or să dea foarte frumos .. mai ales albastre ;) |
10 Attachment(s)
Si inca ceva frumos pentru Gordina mea:-)..o pereche de becuri galbene,d-ala batranesti, achizitionate indirect de la un batranel,ca numai la astia mai gasesti chestii de genul asta:rolleyes2
Becul pozat ca model este cel pe care il mai am de rezerva:-) Imi place la nebunie cum se vad si chiar si cum lumineaza:D8) |
din cate stiu eu , astea se numesc "becuri de ceata" pentru ca sunt foarte folositoare atunci , si ofera o vizibilitate mai buna decat becurile normale
|
dap asa stiam si eu ca de ceata sunt..
bogdan zi-mi si mie dimensiunea la jantele tale si dimensiunea la cauciucuri:D:D: te rog frumos ms mult |
Quote:
|
Quote:
Cauciucuri fata-spate 185/55 R14 jantele au J-ul 5 sau 5.5 |
Salut Bogdan,
Vreau si eu sa te intreb ceva si nu stiu cum sa caut daca ai mai explicat undeva, dar vad o suta si ceva de pagini asa ca ai mila de mine si spune-mi: Cand ai timp sa lucrezi la ea? Masina este o bijuterie si te felicit ca o poti intretine, dar ma intreb cum de ai timp sa o tii in starea asta? Eu tocmai am schimbat podele, pus petice etc, sa zicem ca am reusit sa scap temporar de rugina, dar nu cred ca voi ajunge vreodata in stagiul in care esti tu acum. Daca as sta sa ma gandesc mai bine, cu serviciul asta nu voi reusi niciodata :sad: P.S - nu este Dacie. |
ai mare dreptate in privinta becurilor se gasesc foarte greu, de obicei se mai gasesc prin rafturile prafuite ale batranilor care in tinerete aveau aceiasi patima ca si noi acum:D:D
|
Quote:
Eu,inainte de a baga masina in lucru am strans piesele necesare(si table si pentru partea mecanica) cred ca in decursul unui an,iar cand ne-am apucat de treaba aproape 3 luni eram musafir pe acasa..8.30 pana la 18.30 eram la servici,dupa care imi luam pachet de la Fast-Food si stateam la garaj pana in jurul orei 22, chiar si 23 si a doua zi o luam de la capat:rolleyes2 Inutil sa spun ca sotia mea,cat m-ar fi inteles ea,era f suparata pe situatie si pe mine. Apoi,in al doilea rand, cu toate aceste repere originale achizitionate iar am avut rabdare si le-am luat cand am putut,cum am putut, dar pot sa spun ca am si avut noroc,ca multe m-au asteptat si au ajuns tot la mine si cam tot ce am vazut si mi-a placut mai devreme sau mai tarziu am reusit sa procur:-) Cu timpul liber nici acum nu e mai bine..tot acelasi program solicitant am si multa raspundere pe cap,dar norocul meu si al masinii mele e ca mereu am lucrat numai in Service-uri auto si cand prind momene libere in zi am toate la indemana si mai fac cate ceva la masina:D Multa bafta si tie cu proiectul si tine minte..nu te grabii;) |
Quote:
Daca cei care supravegheaza pe aici considera ca masina mea se confunda cu restul, au dreptul la ideile lor, eu oricum dorm foarte bine noaptea Cat despre scaune sper sa te bucuri de ele, pt mine sunt printre cele mai nasoale scoici, ca aspect arata f bine dar ai sa vezi cum scartaie arcurile alea de la sezut si nu sunt confortabile, dar felicitari pt achizitie si pt faptul ca ai dus o banala dacie la a doua tinerete |
Canny,sunt constient ca scaunele alese de mine nu sunt printre cele mai bune,insa celelalte modele care mi-ar fi placut mai mult decat acestea plecau de la 60+ Euroi mai mult/bucata..asa ca tinand cont de pretul lor, de cat timp stau eu in masina si de faptul ca imi plac ff mult cum arata le consider o alegere buna:-)
Cat despre partea cealalta ce sa zic..masinile le lucram in primul rand pentru noi,proprietarii lor,si trebuie sa ne placa noua si sa fim mandrii de rezultatul muncii noastre;) Cu totii cunoastem masina ta si ceea ce ai facut tu la ea si aprecierile colegilor de forum si a celor care o vad sunt cele mai importante;):-) Multam pentru aprecieri si multa bafta si tie in continuare:-) |
Arata bine cu becurile galbene. Pica in ton cu proiectoarele !
Cat ai dat pe scaune ? 100 E amandoua sau bucata ? M-ai zapacit cand ai zis "insa celelalte modele care mi-ar fi placut mai mult decat acestea plecau de la 60+ Euroi mai mult/bucata.." . Adica ale tale sunt 100 E bucata iar altele care iti mai plac erau 160 E ? Scaunele sunt de efect, pe langa faptul ca arata bine cand deschizi portiera ai avantajul unei pozitii la volan mult mai "racing", stai cu fundul mai aproape de podea . Voiam sa adaug ca pentru a completa interiorul ai nevoie si de centuri, dar vad ca deja te-ai gandit la asta ;) . Te-ai gandit cum sa prinzi centurile ? Ai mai multe variante, cea mai interesanta mi se pare cea in care le poti scoate in caz ca vrei sa iei pe cineva in spate :) iar cea mai "racing" este cea in care iti trebuie si un roll-cage. |
Da Silviu,scaunele mele sunt 100 E fara TVA/buc iar urmatorul model care mi-ar fi placut sunt peste 160 E fara TVA/buc si nu arata asa race;)
Am sa pun si poze comparative de pe respectivul catalog. Deocamdata nu am mai comandat si centurile,astept sa-mi vina scaunele si apoi ma mai orientez poate gasesc ceva la mana a doua ca sunt si alea 60 Euro/buc..:shock: |
Cu prima ocazie tre' sa bagi o sedinta foto cu dacia 1100 "XIG" replica ren. 8 gordini. Ar da f bine zic eu :)
|
te-ai gandit bine cu becurile ,arata bestiala, niste colante cu ELF pe aripi ar completa si mai mult;) parerea mea ,bafta !
|
arata bine becurile alea dar mai bine aprinzi o bricheta in far decat ele :!:
|
160 E fara TVA/buc!:D:D:D
|
Quote:
Iulica,nu am inteles..:???: |
Felicitarile mele, Bogdane!!!. O masinuta cu adevarat speciala si care arata din plin efortul depus de tine. Inca o data, felicitari! Iti plang ochii uitandu-te ....
|
Quote:
|
Nu vreau sa te demoralizez dar am avut ocazia sa stau in acele scaune si sunt foarte inconfortabile mai ales sezutul nu are nici un fel de burete. Poate te mai gandesti la achizitia lor!!!
Arata foarte bine cu becurile galbene. |
din cate am inteles deja sunt achizitonate doar trebuie sa vina. ce nu e achizitonat sunt centrurile de siguranta.
|
9 Attachment(s)
Si satozele montate impreuna cu difurile Alpine8)..se aud mult mai fin decat precedentele,in special pe inalte.
Cateva poze si pe zi cu becurile si cum iluminaza noaptea..eu zic ca nu sunt deloc slabe;) P.S: erau pe faza scurta,amplificat putin de faptul ca era ud pe jos:idea: Baieti, stati linistiti ca nu regret nici-un moment alegerea facuta in privinta scaunelor..nici nu-mi doresc f mult confort de la aceasta masina,eu nici presuri nu mai am pe podea:rolleyes2 Scaunele au fost comandate si trebuie sa ajunga maine sau maxim luni,iar cu centurile mai astept. |
chiar nu sunt slabe...eu cand am avut mi s-au parut porcarii....;) ai avut drept !
|
ai putea sa pui si tu firele alea de la boxe trase frumos prin usa si prin stalpi sa nu se vada......cum spuneai si intr-un post anterior ca nu iti place sa stii ca sunt fire multe sau atarnate prin masina de exemplu cand era vorba de IC+Alarma!aici nu ai mai dat dovada de asa ceva.....sper sa remediezi probl asta ca nu e greu!;)
|
frumos. boxele sunt pe 13 cm ? nu ?
|
Quote:
Brosko,nu sunt adeptul gauririi stalpilor si a interioarelor portierelor de aceea nu am procedat la asa ceva..;)..si in plus de asta, 2 fire la vedere pe o distanta de 10 cm tocmai jos la praguri nu mi se pare ceva de nesuportat..:rolleyes2 Am si eu fixurile mele..:-) Oricum,nu ai sa vezi niciodata la mine mate atarnand pe sub bord sau pe sub carcase..alea sunt toate bine prinse cu coliere de plastic;) |
Dar vezi ca trebuie sa ai gauri in usa si in stalpul cu balamalele usilor fata.
|
Quote:
si pe acolo tragi cablul inauntru si de acolo il pui pe unde vrei fara sa se vada. |
Am urmarit modificarile aduse NIG-ul si sunt f.bune:D,scaunele arata f.bine si sa rezolvi cu pozitionarea lor in masina.Eu sincer nu puneam difuzoarele in usi,la fel ca si tine le am si eu,dar m-am gandit ca e mai bine doar pe spate si in usi nimic ca sa ramana aspectul lor retro;),oricum u stii cum iti place.Becurile cele galbene m-au uimit cu lumina lor:lol:,si eu am un bec galben la fel ca ale tale,nou.Originalitetea isi pune amprenta pe NIG:idea:,Incetul cu incetul antingem apogeul acestor masini:D
|
o dacie care imi place si la exterior si la interior....dungile le-ai vopsit sau sunt cu colant??..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning