![]() |
Re: Bancuri / Glume / Intamplari haioase
Intr-un bar intra un tip foarte aratos si bine imbracat, care se asaza la bar, langa o tipa sexy. Ii arunca o privire scurta tipei, apoi se uita la ceas foarte atent si concentrat. Tipa a observat privirea si il intreaba:
- Ti-a ramas ceasul in urma? - Nu cred. Tocmai mi-am cumparat o capodopera de ceas, care m-a costat o groaza de bani si acum vroiam sa-l testez... - Si ce are atat de special ceasul tau de te-a costat atatia bani? - Pai, de exemplu, el acum imi spune ca tu nu porti chiloti in momentul asta. Tipa incepe sa rada si spune: - Ceasul tau minte, pentru ca acum port chiloti! - Hmm... Se pare ca iar a inaintat cu o ora! ************************************************** ************* Un barbat la un bordel, dupa ce s-a folosit de serviciile sexuale ale unei prostituate, inainte de plecare ii marturiseste: - Stii, te-am platit cu bani falsi. - Nu-i nimic, raspunde ea, tu sa fii sanatos... |
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune:
-Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie: "Sub aceasta pietrisoara Doarme-a noastra Marioara. S-a nascut fecioara, A trait fecioara, Si-a murit fecioara." Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce: "E Maria dedesubt; Nu are sigiliul rupt." |
Bula vroia sa se urce in avion cu un pui de gaina, mic, galben si
piuitor, ca sa il aduca cadou lui Bulisor. - Domnule, zise stewardesa, nu e voie cu animale in avion! Se intoarse Bula in aeroport, se duse la WC, puse puisorul in chiloti si urca liber in avion. Locul lui era langa o calugarita tanara si frumoasa. La un moment dat, Bula adoarme si, in timp ce visa, puisorul iese din chilotii lui, scoate capul prin slitul pantalonilor si incepu sa piuie. Calugarita, speriata, incepu sa-l zgaltaie pe Bula: - Scoala, domnule, scoala repede!! Speriat, Bula tresarii, uitandu-se in toate directiile: - Ce e, unde, ce... ce s-a-ntamplat!!???? Zise calugarita: - Domule, nu am deloc experienta in problemele astea, dar am impresia ca vi s-a spart un ou... ************************************************** ******* Numele dumneavoastra? - Abdallah Hamid. - Sex? - De 4 ori be sabtamana... - Nu, domnule, barbat sau femeie? - Barbat, femeie, cateodata si una camila ------------------------------------------------------------------------ La scoala, doamna invatatoare ii intreaba pe copii ce stiu ei despre camila. Ionel raspunde: - Pai, camila este foarte rezistenta la sete! Alt elev din prima banca raspunde: - Eu stiu ca ea e foarte rezistenta la carat greutati! Bula agitat din ultima banca statea cu mana ridicata de ceva timp; vroia si el sa raspunda la intrebare. - Doamna invatatoare eu stiu despre camile ca sunt vagaboante! - Bula, zice invatatoarea, nu ti-e rusine! Cum poti sa spui asa ceva de fata cu toti copiii! Ce inseamna asta? Cum adica camilele sunt vagaboante?Cine ti-a spus tie asa ceva? - Pai cum, doamna invatatoare, nu umbla ele cu arabii? ------------------------------------------------------------------------ Stiti de ce a castigat Bin Laden partida de sah cu Bush? Pentru ca arabul i-a luat doua turnuri. ------------------------------------------------------------------------ Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs si iese pe hol, unde se intalneste cu presedintele Bush. Isi strang mainile si irakianul zice: - Stiti, am si eu o intrebare apropo de cultura Americii. - Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush. - Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sunt si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi. La care presedintele Bush rade, se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste: - Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor... ************************************************** ***** - Iti place sa fii mangaiata? Sa fii atinsa ? Sa fii pipaita? Sa fii incinsa? - Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta? Sau poate pe gat ori pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata? RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate. Incearca-ne! ... 30 de zile alaturi de noi... la un pret ce sfideaza concurenta ************************************************** ******* Culmea limbii franceze: Sa-ti otravesti profesoara de franceza cu verde de Paris . Culmea croitoriei: Sa cosi o pereche de chiloti pentru fundul marii. Sa intorci pe dos costumul lui Adam. Culmea sovaielii: Sa ezit, sa nu ezit... Culmea cruzimii: Sa-ti omori timpul. Culmea melancoliei: Sa cazi pe ganduri si sa-ti spargi capul. Culmea inotului: Cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare. Culmea unui cutit de bucatarie: Sa taie pofta de mancare mesenilor Culmea lacomiei: Sa mananci bataie si sa nu te saturi! Culmea orei exacte: Sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo. Culmea justitiei: Sa condamni o prostituata sa-si execute pedeapsa la locul de munca. Culmea tehnicii yoga: Sa-ti tragi un cap in gura! Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins. Culmea fizicii: Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic. Culmea ceasului desteptator: Sa sune ocupat... Culmea somnului:Sa visezi ca dormi. Culmea mizeriei: Sa aiba purecii paduchi. Culmea orbului: Sa-si vada moartea cu ochii. Culmea agronomiei: Sa faci sa infloreasca un boboc de rata... Culmea fitness-ului: Sa reuseasca sa slabeasca un ardei gras. Culmea pescuitului: Sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat. Culmea zgarceniei: Sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp. Culmea rasismului: Sa bei whisky "Black & White" din pahare diferite. Culmea timiditatii: Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte... Culmea graviditatii politice: Sa intrerupi o sarcina de partid... Culmea culmilor: Mutul sa-i spuna surdului ca orbul se uita la ei. Culmea zborului: Sa zbori pe cerul gurii. Culmea dresajului: Sa imblanzesti fiare vechi. |
Presedintele Romaniei, Rusiei si SUA se inatalnesc pentru discutii politice. La sfarsit, acestia incep sa discute care are tatl mai inalt.
Presedintele USA: Tatal e atat de amre, incatajunge pana la ultimul etaj de la zgarie nori Presedintele Rusiei: Tatal meu e atat de inalt incat daca se intinde ajunge la stelele de pe cer. Odata s-a intins si a apucat cu mainile 2 stele de pe cer Presedintele ROmaniei: Si erau calde stelele alea? Pres Rusiei: Da Pres Romaniei: SI erau luminoase Pres Rusiei: Da Pres Romaniei: Erau coaiele lui tata |
ceva foarte tare!!!=)))
Pe un stadion, Cam cu ghinion, Iată vine iute, Pfui, ferea că pute, Un cioban gherţoi, Cu-o turmă de oi! Una-i mai pestriţă, Oaia Nicoliţă, Una care zburdă E o oaie Surdă, Iar una peltică Se numeşte Dică. Şi pe la peluză Stānd buză la buză, Mări, se vorbiră, Ei se sfătuiră Printre căcăreze Ca să mi-l lucreze Pe cel antrenor Că-i prea bārfitor Şi are la soare, Un hotel prea mare, Şi maşini prea tari, Şi cam mulţi dolari!... Şi acel cioban, Evident, ţăran, Fără pic de frică L-a demis pe Gică, Şi de-o lună-ncoace Gura nu-i mai tace, Cică el cioban, I-a luat Merţan Şi noaptea la trei Īi ducea femei -Bre patron de paie, Care nu faci baie, De o lună-ncoace Gura nu-ţi mai tace! Ori turma nu-ţi place, Ori eşti bolnăvior, Păstor impostor? -Auzi, hahaleră Cu faţă mizeră, Mare derbedeu, Tu ştii cine-s eu? Eu sunt, ştiu creştinii, Sabia luminii, Sunt Jiji jupānul Şi a tot stăpānul - Stăpāne, stăpāne, Īţi cheamă ş-un cāne Cel mai bărbătesc Şi cel mai frăţesc, Şi la stadion Dă-i un milion, Poate derbedeul Bate CeFeReul. -Bre Jiji la noi Nu există oi, Caută-ţi īn pripă Oaia la echipă, Şi-o să-ţi vezi măiastră, Oaia roş-albastră; Iar īn dosul stānii Mai ascultă-ţi cānii, Zi-le-o vorbă bună, Ca la cap să-ţi pună Fluier ardelean, Al lui Corpodean; Fluierul ca mierea, Al domnului Serea; Fluier cu venin, Al lui Constantin! Vāntul cānd a bate Prin ele-a răzbate, Punctele s-or strānge, Oile vor plānge Cu lacrimi de sānge, Că tu la prostime Le vei da iar prime! Iar de o să pleci La Parchet īn beci, Să le spui curat Că te-ai īnsurat C-o māndră crăiasă, A lumii mireasă; Că la nunta ta A căzut o stea; Iar restul de stele Ţi-au cāntat manele, Vieţaşi şi ocnaşi Ai avut nuntaşi Preoţi iubitori, Doi judecători, Păsărele mii, Şi stele făclii! Iar dacă-i vedea, Pe la DeNeA Unul cu burtică, Pe nume Mitică, Din ochi lăcrimānd, Pe hol alergānd, Pe toţi īntrebānd Şi la toţi zicānd: "Cine-au cunoscut, Cine mi-au văzut Şmecher marinel, Tras printr-un inel? Feţişoara lui, A coniacului; Perişorul lui, Ca al oului; Ochişorii lui, Ca ai x-ului?" Tu, ciobanul meu, Să īi spui mereu Că acel băiat V-a cam īnfundat, Iar la spectatori, Ăia "infractori", Să le spui curat: ”-Gata, v-am lăsat!” |
O tipa buna urca in tramvai, 3-4 smecherasi in spate... Se sfatuiesc ei acolo, si intr-un final pleaca unu spre ea: - Domnisoara, uite 5 RON pentru minunata priveliste pe care ne-ai oferit-o. Tipa ia banii, ii pune in portofel si zice : - Stai, uite 2 RON rest... pentru handicapati am reducere
|
Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: - Baa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale,lipsite de profunzime?! Nevasta face si ea spume: - Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: - Da, ca asa sunteti toate! Nevasta: - Ba nu! Sotul: - Atunci zi-mi ceva profund... ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp! Nevasta, dupa ce se gandeste putin: - Bine... o ai mai mare ca a lu' frate-tu!
|
Micul John intra in camera parintilor si o vede pe maica-sa cu fusta ridicata iar pe taica-sau la spatele ei... Vazandu-l, tatal ii face semn sa plece si sa inchida usa. Dupa ce termina treaba tatal se duce sa vada ce face fiul. Il gaseste in camera cu bunica-sa care avea fusta ridicata
iar el spatele ei. Taica-sau tipa : - John, dar ce naiba faci acolo ? Iar Johnny ii raspunde : - Nu e asa de amuzant cand e vorba de ma-ta, nu? |
Ion sta intins sub un pom, priveste pasarile de deasupra capului sau si vaca care paste in apropierea sa.
- Nu-i bine oranduita lumea asta, gandeste el in sinea sa. Acestei mici pasari i s-a dat o libertate prea mare, pe cand vaca sta legata cu o sfoara. La un moment dat, pasarea ii face drept in cap. - Doamne, esti intelept! Daca era vaca in copac... |
Quote:
|
I: Ce-i zice leprosul unei prostituate?
R: Pastreaza restul... I: Cum se numeste un lepros in cada de baie? R: Tableta solubila... Un oltean si un moldovean: Olteanu' (cantand): pai m-o facut mama oltean maaaaaaaai! Moldoveanu' razand ii zice: da' ce chizda ma-tii voiai sa te faca, ministru? Doi ardeleni stau de vorba: - Auzi, mai Gheo', daca eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem: veri, cumnati, cuscri? - Mai Ioane, eu cred ca se zice ca suntem chit Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba: - Ce faci mai ciobane pe pamantu meu? - Nu vezi? pasc oile... - Vezi ca esti obraznic, poate iti f*t una! La care ciobanul ii raspunde: - Poti sa le f*ti pe toate, eu doar le pazesc... |
Cum se numeste un lepros pe acoperisul casei ?
Pe aripile vantului |
Ma adresez pe aceasta cale membrilor 4tuning! Va informez ca sunt dispus, incepand de azi sa primesc cadourile de craciun 2007,pt ca dvs sa nu fiti obligati sa veniti cu ele in ultimul moment sau sa stati la coada! Accept bani numerar sau cec-uri,bijuterii, parfumuri fine,haine de firma si chiar autoturisme sau apartamente !!!Craciun fericit!!!
|
O fetita o intreaba pe mama sa:
- Mama, de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci! Un student pica la examenul de logica. - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota? - Da, sigur! - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp? Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul. - Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul. - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic. |
Un pici de vreo 6 anişori ce stătea in braţe la tac-su, tot īncerca s-o tragă de păr pe o doamnă din faţă; īn ultima clipă era prins de mīnă.
-Potoleşte-te!Impasibil, puştiul īşi continuă distracţia; după 3-4 tentative eşuate,tatăl exasperat: -Mă, de cīte ori să-ţi spun să nu mai pui mīna, şi tu tot o pui?!! Puştiul se īntoarce calm şi īi dă replica (destul de tare): -Da’ ţie de cīte ori ţi-a zis mama să nu te mai pişi in chiuvetă cīnd vii beat acasă, şi tu tot te pişi! Urmarea: coborīrea rapidă la prima. Două liceene discută despre sinucidere: Fata1: Ce-ai fi făcut acum dacă eu m-aş fi sinucis? Fata2: Aş fi fost la ore, aşa… mergem īn IDM. ))0000 |
Două liceene, una dintre ele avea cāteva foi īn māna, īnvăţa la geometrie.
- “Auzi, fată, asta e raza pătratului?” - “Nu, e diagonala cercului.” Īn pub-ul Genesis, un cuplu. Tipul: Iubi, mie ia-mi un Ursus şi pentru tine o Skol. blondă se urcă īntr-un taxi: -La Gara de Nord pe peron, vă rog! |
Doamne azi una din clasa de la mine la ora de goegrafie ne scotea profa la tabla si ne punea cate o intrebare . A intrebat ce este MORTALITATEA : - FATA RESPECTIVA A RASPUNS : -
NUMARUL MORTILOR CARE SE NASC VII INTRUN AN mia dat 4 ca am facut misto de ea =)))) nu am mai putut de ras |
Anunt: “Angajam vanzatoare”. Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza “fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc…. ii aburim, ii amanam”. Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: "manusi aveti?" V: "Pai, sigur… de care sa fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu 2 cu 5?" "De piele, normale, cu 5 degete" V: "Le purtati la palton sau la jacheta?" "La palton, ca vine iarna!" V: "Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza". Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: "Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acuma-mi dai hartie igienica?"
|
An arab at the airport:
- Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no? I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn?t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast... |
Intr-un forum al natiunilor fiecare reprezentant a inceput sa se laude cu ce are mai semnificativ natia sa.
Americanul zice: - Nimeni din lume nu are viteza noastra la toate categoriile! Germanul spune: - Nimeni de pe glob nu are tactica ca ca noastra! Chinezul,la randul sau: - Covoare de matase ca ale noastre nu pot face nimeni in lume ! Rusul cu mandrie spune: - Femeile noastre sunt cele mai frumoase femei din lume! Vine si randul romanului: - Ba, noi f---m femeile rusesti, pe covoare chinezesti,cu viteza americana si cu tactica germana!Na,de la baiatu! doi politisti patrulau de noapte(garcea si harcea) garcea zice: - cati ba? harcea:-cinci! garcea:-ce cinci? harcea:-ce cati? Un oltean si un moldovean faceau autostopul. La un moment dat, trece o masina pe langa ei cu viteza si, dand intr-o balta, ii stropeste pe amandoi din cap pana-n picioare. Moldoveanul i spune olteanului: -Daca eram in Moldova, asa ceva nu s-ar fi intamplat. Soferul ar fi coborat, si-ar fi cerut scuze, te-ar fi dus acasa, ti-ar fi dat de mancare si te-ar fi rugat sa ramai peste noapte. Olteanul, mirat, intreba: -Ti s-a intamplat tie asa ceva??? Moldoveanul: -Nu mie, nevesti-mii Cum spun moldovenii la corner? Palitura de ungher!! :lol::lol: Merge un moldovean acasa si zice: -Nevasta,treci in dormitor! -De ce?!?intreaba nevasta. -Nu mai pune intrebari si treci in camera! -Bine. In dormintor,Moldoveanu`: -Nevasta,treci in pat! -De ce?!?intreaba speriata nevasta. -Nu mai intreba si baga-te in pat! In Pat: -Nevasta,trage plapuma! -Dar de ce!?! -Ca sa-ti arat cum imi straluceste ceasul meu flosforescent in itunaric. |
Unei tipe i-a murit sotul. Revine acasa de la cimitir si plange de mama focului impreuna cu prietenul de familie. In timp ce se smiorcaie amandoi, el o tot mangaie ca sa-i treaca suferinta si cu timpul, i se scoala:
- Offf, draga mea, ce sa-i faci, asa e viata asta facuta... si cu necazuri si cu bucurii. Acuma, daca tot s-a dus Mitica, hai s-o facem amandoi, asa ... in amintirea lui ... - Stiu si eu Ionele ce sa zic, ... hai s-o facem, ca doar n-o sa ajung pe maini straine - si in acest timp, isi ridica rochia, trage de chiloti in jos si se apleaca. - Dar te rog ceva, ... incet si trist... 1. Numele: Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea. Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): "Grasule", "Prostule", "Testosule", "Cap" sau "Mosule". 2. Achitarea notei de plata: Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest. Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta. 3. Banii: Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar. O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere. 4. Baia si lucrurile personale: Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel. Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Un barbat nu este capabil sa identifice majoritatea acestora. 5. Argumente si discutii: Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii. 6. Pisicile: Femeile iubesc pisicile. Barbatii afirma ca iubesc pisicile, insa le alunga imediat ce femeia nu mai este de fata. 7. Viitorul: O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste. Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste. 8. Succesul: Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa. O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat. 9. Mariajul: O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face. Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face. 10. Vestimentatia ingrijita: O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc. Un barbat va fi aranjat cu ocaziua unei nunti sau a unei inmormantari. 11. Natural: Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat. Femeile, cumva, se "deterioreaza" in timpul noptii. 12. Familia: Ah, copiii... O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse si sperantele si visele. Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti foarte mici. 13. Concluzia: Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile. Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru. Bula era internat intrun spital de nebuni pt k se credea graunte.Peste patru ani veneau doctorii in ispectie -Bula ce esti tu? -Graunte! -Ba esti nebun mai stai patru ani aici... Shi tot asa pana s-a saturat tot spitalu de Bula.Intr-o zi directorul spitalului il ia la el in birou shi ii spune: -Ma Bula cand mai vin astia spunele shi tu ca esti Om. Zis si facut dupa patru ani iar vin aia in inspectie.. -Bula ce esti tu? -Om ! Isi face Bula bagajele isi ia la revedere de la tot spitalul...Iese pe usa dar dupa 5 secunde intra val-vartej in spital iar directorul il intreaba: -Ce ai patzit mai Bula? -E o gaina la poarta ! |
Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia p.... Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca.
|
In padurea cu alune Aveau casa trei pitici Vine pupaza si spune: "Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea...
|
Pe un drum de tara - o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din
cosciug si ramane in mijlocul drumului. Zdrobiti de durere si de niscai vodca, oamenii n-au observat si au mers mai departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat in lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati, braconierii il iau si-l arunca pe fisia de paza a granicerilor. Granicerii, cand l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu!?Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat? S-a-mbatat ca porcu? si o fi adormit pe fisie?Hai sa-l ducem la spital. Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facand un gest obosit din mana: - Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca ! |
Soacra-mea are o singura asigurare: contra focului.
Asta pentru ca stie unde o sa ajunga dupa ce moare. ************************************************** ** Un cortegiu ciudat: dupa dric urma un tip, un caine fioros si, la mare distanta vreo cincizeci de oameni. Un tip se apropie si intreaba: -Cine a murit ? -Soacra-mea, raspunde tipul, a muscat-o cainele asta. -Nu-mi imprumuti si mie cainele? -Ba da, dar aseaza-te la coada... ************************************************** ******* Doi prieteni la o sueta: -Auzi, sotia mea si-a comandat un, BMV iar dupa cateva zile a trosnit-o de un gard de beton de praful s-a ales da masina, dupa aia si-a comandat un Mercedes din clasa sport. Bineanteles ca nici aceasta n-a avut viata lunga. Apoi i-am comandat eu un jaguar, mare putenic si masiv - Sa nu-mi spui ca a lovito si pe asta, zice celalalt. - A, nu, asta a mancat-o... ************************************************** ***** Pilotul unui avion catre turnul de control: - Ma aflu la 700 km de uscat, la 1300 de m deasupra apei si mi se termina combustibilul. Astept instructiuni. Turnul de control catre pilot: Repeta dupa noi: "Tatal nostru carele esti in ceruri...." ************************************************** ***** Un taximetrist moare si ajunge la portile Raiului. Bate si Sf. Petru ii deschide. - Cum te numesti si ce faceai pe Pamant? - Sunt Gheo si am fost 15 ani sofer de taxi. - Bravo, fiule, uite o pelerina de matase si un sceptru de aur, poti intra! Imediat dupa aceea vine la poarta un preot: aceeasi scena. - Ma numesc Ion si am fost preot 25 de ani. - Bravo, fiule, poftim o pelerina de in si un toiag de lemn, poti intra... Preotul se infurie: - Soferul acela de taxi a primit un sceptru de aur si o pelerina de matase, iar eu doar un toiag si un sac, cum vine asta? Sf. Petru raspunde: - Vezi, dragul meu, noi aici in Rai primim pe criterii de performanta. In timp ce tu predicai, ceilalti dormeau, in timp ce soferul conducea, toti din masina se rugau ************************************************** ***** Un tip ishi cumpara o mashina noua, ajunge acasa shi o parcheza in fatza blocului. lasa in geam un anuntz aviz hotilor de mashini pe care scrie urmatoarele "nu spargetzi nu am casetofon" a doua zi ca tot omul se trezeste sa mearga la munca. in locul in care a parcat mashina gaseste o caramida, sub ea un bilet "nu-i bai ca ii punem noi" ************************************************** ***** Bula, impreuna cu trei prieteni, carau pe umeri un sicriu asezat pe cant. Un alt prieten ii intreaba : - Ce s-a intamplat ? Bula : - O inmormantez pe soacra-mea. - Saraca, dumnezeu sa o ierte... Da' de ce nu duceti sicriul cum trebuie ? - Pai daca o duc pe spate incepe sa sforaie ! ************************************************** ******* Un tip pe plaja: -de ce suparat bai? -a venit valul si mi-a luat soacra -ai ce necaz - necaz!!! Necaz ca s-a bagat un destept si mi-a adus-o inapoi ************************************************** ***** Sesiunea de iarna a cursurilor fara frecventa la facultatea de stiinte juridice din Bucuresti. Examinatorul mai pune o antrebare suplimentara candidatului: -Ce pedeapsa se aplica pentru bigamie? -Doua soacre! raspunde senin studentul si-si antinde carnetul... ************************************************** ******** Socrul mare se intoarce obosit de la camp, intra in casa si in capul scarilor isi intalneste ginerele. Fara multe cuvinte socrul ridica mana dreapta, o indoaie sub forma literei "S", roteste palma din incheietura maini si se uita intrebator la ginere. Acesta fara un cuvant ridica ambele brate si gesticuleaza ca si socrul. Si acum traducerea gesturilor: Socru: e acasa vipera ? Ginerele: sunt acasa amandoua. ************************************************** ******* Pe usa unei biserici statea scris : "Daca ai pacate, vino inauntru". Dedesubt, se adaugase cu ruj de buze: "Daca nu, suna la telefon 89.89.999". ************************************************** ******* Care este culmea ghinionului? ...Sa ai o soacra care se numeste "Speranta Moare ultima"... |
Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: "Isus te priveste!" Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: Isus te priveste!" Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice "Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Isus te priveste". Hotul rade si intreaba" Ce tampit isi boteaza papagalul Moise?"
Papagalul: "Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus." |
Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19, si o pereche de chiloti din sec. 21???? La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi curu, iar la cei din sec. 21 , desfaci curu sa vezi snurul |
O tipa din Europa de Vest vine īn Romania pentru ca auzise de virilitatea ciobanilor romāni. Se duce la o stāna si īl roaga pe cioban sa i-o traga o data ca sa se convinga si ea daca ce auzise era adevarat sau nu. Ciobanul īi spune: -Dar tu ai vazut vreodata Ceahlalul la apus. -Nu. -Apai du-te si vezi ca minunatie mai mare greu gasesti. Dupa o luna se īntoarce gagica: -Am vazut Ceahlaul, e īntr-adevar frumos, dar eu am venit aici pentru altceva. -Dar Muntii Apuseni i-ai vazut? -Nu i-am vazut. -Mergi si vezi ca e o priveliste minunata. Dupa ce o plimba ciobanul prin toata Romānia, gagica nervoasa īi spune: -Bai ciobane, am vazut tot ce mi-ai zis si sincera sa fiu m-am plictisit de atātea peisaje. -Apai bine, ca de-acum 3 luni nu o sa vezi decāt tavanul.
|
Un om intra in dormitor, cu o capra in brate. Sotia era intinsa in pat, citind o carte.
Omul spune: - Uite draga asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene. Sotia raspunde: - Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul zambeste: - Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra =)):)):)):)) :lol: |
Cine e ?
- Politia! - Si ce vreti ? - Sa vorbim! - Cati sunteti ? - Doi. - Pai vorbiti intre voi... |
Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: -Da' de cati ani sunteti casatoriti? -Apoi, au trecut 80, raspunde mosul. Judecatorul: -Da' de cati ani nu va mai intelegeti? -Pai de 50, domn judecator Judecatorul: -Si atunci, ce ati asteptat pana acu'? -Sa moara copiii si sa nu sufere, raspunse mosul.
|
O veverita si-o tragea cu o nuca. Vine alta veverita si zice:- ARE YOU FUCKING CRAZY????Veverita raspunde:- NO!! I'M FUCKING NUTS!!!!
|
Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun.
Elvetianul : Din banii de prima imi cumpar o barca. Reporterul : Si cu restu? Elvetianul : Si cu restu imi renovez fatada casei. Englezul : Din banii de prima imi cumpar o masina sport. Reporterul : Si cu restul? Englezul : Si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa Romanul: Din banii de prima imi cumpar un pulover. Reporterul : Si cu restul? Romanul: Restul mi-l da mama |
Culmea manelistilor:
Sa conduci o mashina fara numar...fara numar... fara numar... O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa… A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? - Pana mea! Nu te-am mai recunoscut |
Tipuri de cacat
1.Cacatul fantoma: Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hārtia igienica dar īn WC nu este nici urma de cacat. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci cānd a fost auzit cazānd īn apa din WC... 2.Cacatul teflon: Vine matasos si moale ca nici nu īti dai seama. Pe hārtia igienica nu sunt urme de cacat. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti īn WC... 3.Cacatul cauciucat: Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. De stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este īnca curat. Trebuie sa īti bagi hārtie igienica īn chiloti pentru a nu-i umple de cacat. 4.Cacatul cu aprindere īntārziata: Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat īn picioare...cānd vine tura urmatoare... 5.Cacatul sarpe: Alunecos de grosimea degetuli mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetrii. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "cacat Torpedo"... 6.Cacatul pluta: Mai este cunoscut si sub numele de "īnotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste īnca īn WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai īn propria locuinta nu... 7.Cacatul dorinta: Parca ai avea furnici īn intestine. Transpiri, te basesti, faci totul...īn afara de a te caca...apare de obicei la petreceri cānd te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp īndelungat. 8.Cacatul buci-umede: Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi īnclinat astfel īncāt īti umezeste bucile curului...Cel mai rau la aceasta specie de cacat este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau cacat... 9.Cacatul "bloc de ciment": Ma este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai īnceput sa-l faci īti doresti din tot sufletul sa īti fi facut īn prealabil o anestezie locala. 10.Cacatul King Kong: Mai este cunoscut si sub numele de "cacat elefant". Este asa de mare īncāt refuza sa dispara īn canalizare īnainte de a fi maruntit(se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apre decāt atunci cānd te aflii īntr-un WC strain. 11.Cacatul hemoragie-craniana-interna: Aceasta forma de cacat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi īndelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru. 12.Cacatul bere: Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspāndite forme de cacat. Apare īn ziua urmatoare noptii de dinainte. Īn mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele īnseala. WC-ul este stropit cu el de sus pāna jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi īmprastiat īn atātea directii. Dupa aceea observi ca hārtia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai īn WC-uri straine. |
Copii spun ce stiu......:D
De ce circula singele in corp? Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece.(6 ani) La ce folosesc sprancenele? Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani) De ce ne spalam cu sapun? Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani) Ce sunt amprentele? Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani) Ce este sufletul? Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani) Sufletul are o forma de inima. (8 ani) Ce este tristetea? Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani) De ce se pun potcoave la cai? La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani) Ce inseamna cuvantul "modern"? Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani) Cum se face parfumul? Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani) Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oame nii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem? Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani) Ce este timpul? Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani) Ce sunt buruienile? Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani) Ce este acela un secret? Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani) Ce este zambetul? A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani) A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani) La ce foloseste steagul? Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce taraveneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau. Ce este acela un minister? Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani) Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani) Ce este igiena? Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani) Din ce se face sapunul? Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani) De ce isi fac oamenii cadouri? Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani) De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza? Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani) Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani) De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari? Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani) |
Din seria filmelor cu prosti :
Trebuia sa-i iau pe frate-miu si pe nevasta-sa la 13:30 de la aeroportul baneasa si sa-i duc la gara de nord. Pe la 12 primesc mesaj ca avionul are intarziere si ajunge pe la 16:30 . La ora 16:00 ajung la Baneasa, bag masina in parcare, intru in aeroport si aflu ca a fost redirectionat catre Otopeni si a aterizat deja . Fuga la masina, goana pana la Otopeni , ajung in sala de asteptare nici urma de pasageri ai zborului respectiv. La ora 17:00 primesc mesaj pe mobil : "Vezi ca iese Rusu din cartier,vb cu el si ne vedem dupa aia " . Dupa vreo 10 minute, apar Dl. Rusu :lol: si-mi spune ca trebuie sa mergem pe Calea Floreasca 14a(spital) sa luam masina lui(un VW G4) ca-i lasata la o prietena si nu trebuia sa ii mai duc pe astia la gara ca-i duce el cu masina . Buuun, ajungem la spital, coboara respectiva, ii da lu` asta cheile , intra in masina, porneste motorul si ma cheama si ma intreaba daca eu simt miros de gaze in masina . Se simtea un miros de parca avea o miniraba cu motorul pornit inauntru . Acum pornim spre Otopeni, eu inainte , el sa tinea dupa mine ca nu cunoaste Bucurestiul . Ne oprim la Petromul ala dinainte de Baneasa sa alimenteze . Cat baga asta motorina iau "stergatorul" si ma apuc sa-mi sterg parbrizul, dupa care m-am mutat la luneta lui ca era jegoasa . Cand dau sa pun ala pe luneta vad gauri in luneta. :shock: , luneta avea vreo 3 gauri si in rest numai crapaturi mici . Ajungem la Otopeni,parcam masinile, mergem sa ii luam pe astia(fratemiu,nevasta`sa si prietena Rusului care ramasese cu ei), ajungem la masini si urma sa bage bagajele in portbagaj si sa plece . :lol: Nu intra cheia in yala de la portbagaj :D , scot eu din portbagaj un pulverizator in care aveam spirt si da-i bataie la yala. Nu vroia in ruptul capului sa intre cheia de tot, am incalzit-o cu bricheta, am facut matanii pe langa ea dar n-a vrut. Ehhh, zice el, lasa ca rabatam bancheta si le bagam prin spate . Deschide asta portiera din dreapta spate(spatele soferului) si vezi supriza dracului , de unde venea mirosul . Un fular,mult scrum si un chistoc de tigara, care a provocat un foc mocnit ce a ars fularul, presul si mocheta pana la tabla :shock: . Restul deja nu mai conteaza :rolleyes2 ... |
Sotia, suparata ca sotul e plecat cu zilele de acasa la vanatoare, ii cere insistent acestuia sa o ia si pe ea sa vada ce pasiuni poate naste acest sport sangeros. Sotul o aseaza la locul de panda si-i face instructajul: -Cand vezi vanatul, ridici pusca, iei linia de ochire si tragi. Atentie insa, sa fugi repede la vanat sa nu ti-o ia alt vanator inainte si sa-ti fure trofeul. Zis si facut. Se pune femeia la panda. Nu dupa mult timp sotul aude o impuscatura si apoi zgomot mare si cearta. Fuge repede in directia respectiva si o vede pe sotie certandu-se aprig cu un domn: -Ho, ho doamna. Am inteles! Cerbul e al tau dar macar lasa-ma sa-i scot saua...
|
mos craciun impartea daruri.
ajunge intr-un magazin si vede o fetita dulcica foc, o ia in brate si o intreaba (in timpul asta batand-o cu degetul pe nas): " Fata mosului... ai fost cuminte? " Fetita ii raspunde afirmativ si la cateva secunde... fetita il bate pe mos pe nas cu degetul intrebandu-l " Dar tu mosule... ai fost cuminte? nu de alta dar iti miroase degetul a pi*da". e mai funny bancul daca il zice cineva face-to-face |
Itic si Strul(evrei) se duc la Rabin :
Itic: Rabine, negrul e o culoare? Rabinul: Pai mai Itic, oamenii se imbraca in negru la inmormantare deci da e o culoare... Itic: Dar albul e o culoare? Rabinul : Pai, la o nunta mireasa se imbraca in alb deci si albul e o culoare.. Itic: Vezi bai Strul ca televizorul care ti l-am vandut era color.. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning