![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
P.S. Uite cate posturi au fost facute de cand am postat eu aia...dc tot tu teai simtit nuj cum mai cu mot sa te iei iar de mine? Asa ca nu ma fa pe mine nuj cum...CAUTATI SCANDAL FRATILOR...SI PUNCT Serios...chiar se cauta pe cafeneaua asta scandal in orice post??? Uite...ca sa iti fac pe plac tie si celorlalti...este ultimul post la sectiunea NEAMT...esti multumit acum? P.s2. sony...imi arati odata cum poti sa sari altfel decat in sus? Quote:
|
Ce e aia full throttle ?
|
Quote:
|
Si cine face parte din acest club ? cine e seful ? si ce are diferit de celelalte cluburi ? NSL cand au facut clubul ziceau ca sunt renegati de martalogi din centru si ca nu sunt bagati in seama si au facut ei Renegat Auto Club ..... ce are direcit fata de clubul unu doua lucruri ...... soferi iresponsabili si o mult mai buna organizare ..... noul club ce are in plus de cele 2 ? de trebuia sa apara si el ?
|
|
cafeneaua asta a ajuns la zat...
dispar din nou posturi... am zis ca mai citesc si eu ceva interesant dar no way... |
Quote:
|
Quote:
|
:lol::lol:ma, voi stiti cine sunt eu? ai? ca nici eu nu stiu!:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Va invitam la cununia NSL cu KAMIKAZE participa si nepotzi FULL THROTTLE si KATANA :D
|
Quote:
|
nice one ;) =))
|
Ghici ai omis un club...Race One si asta e proaspat scos din fabrica de cluburi de tuning de la Piatra neamt
|
1. https://forum.4tuning.ro/420-kamikaze-racing-team/48222-welcome-to-kamikaze-racing-team/page-3.html
2. https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/53843-nsl-filiala-piatra-neamt/page-28.html 3. urmeaza comunicat de la Tengu...cel mai probabil chill ;) PS: we love ghici computers :lol: |
4 Attachment(s)
Comunitatea de tuning Neamt din nou in atentia tuning-ului din Romania. ;)
|
asta`i bn..chiar ma bucur..k suntem din ce in ce mai sus!
am auzit si pe la tv ca s`a zis de masina de politie modificata din pn..sper sa fi auzit bn :)) |
multa lume ..ce stia ca sunt din Piatra Neamt ....m-a intrebat de Vento :)
|
Deci sa recapitulam :
-NSL -KAMIKAZE -FULL THROTTLE -KATANA -RACE ONE -LOGAN CLUB -APROZAR GOSTAT si care mai e ? se pune la calcul si parcarea unde vand aia cartofi din dacia papuc sau aia nu au inca club ?:)) |
ghici ...da race one de unde o mai aparut ?...cine l-o infiintat ..k nu am auzit pana acuma d el ?
|
Quote:
|
haha ...ce gluma buna :)
da de unde stii ca e de la noi ? |
Quote:
|
pai din cate stiam eu ...eleron nu a facut parte din NSL ....:)...
|
Era dea vostru nu neaparat membru....
|
pai ...e o diferenta intre ...membru NSL ....si un care sta CU membrii NSL ...
|
Quote:
|
ms buddy_lex....:)
|
Quote:
deci.. calmati`va cu totii si nu mai incepeti atatea discutii..mai lasati de la voi k vba lui GHICI nu sunteti niste fetite ... HAI SA FIM SI NOI O COMUNITATE FRUMOASA FARA CERTURI SI FAZE DIN ASTEA DE TOT R.....L ;) ! |
Da cine se certa......?
|
Quote:
|
Stie cineva un service bun prin piatra neamt? Unu bun cu tester si mecanici priceputi (nu toti copchii de la auto) ... merci!
|
Quote:
|
Pai ... e o problema "generala" .. un Passat din 2002 2.0 4motion .. vreau sa-l duc sa-l vad oleac .. o mini inspectie .. schimb ulei ... tester etc :)
|
Sper ca toate cluburile din Piatra au cate o bulina de aia de lipit pe masina :)) ma gandeam sa iau de la fiecare club cate o emplema de aia ca vreau sa foliez un autobuz :)):))
Servis bun cu meseriasi adevarati si cu scule profesionale si tot ce vrei tu o sa fie in Piatra dar peste 48 de ani :)) |
Hai sa rotunjim 50
|
Am fost la iesirea din Dumbrava la AutoPark Deutch ala ... am facut programare ptr joia viitoare
|
Faza mortala
Se duce azi tata la Primarie sa-si plateasca impozitele ca sa-si inmatriculeze o masina. Si plateste el impozitele lui pe masini , si cum sunt pe aceeasi adresa trebuia sa plateasca si mie... Cand sa plateasca, tanti de la caserie : " 120 ron pt leon-urile baiatului " io avand numai I, si uite asa figurez io la primarie ca proprietar a 2 masini...dar io detin doar una :))
:lol::lol: |
Ar trebui sa te obisnuesti cu gafe de astea! Totusi traim in Romania!
|
Quote:
|
UN NOU CLUB VA LUA FIINTA : CLUBUL CLUBURILOR
Reguli de inscriere : 1.Nu au voie sa se inscrie decat cluburi . 2.Cluburile care doresc sa se inscrie trebuie sa aiba minim un membru . 3.Nu primim cluburi infiintate de femei. Scopul pentru care s-a infiintat CLUBUL CLUBURILOR 1.Invrajbirea cluburilor unu impotriva celuilant 2.Negocierea impacarii cluburilor 3.Medierea conflictelor intre cluburi 4.Organizarea de pariuri in cazul altercatiilor fizice intre cluburi Exculderea membrilor : 1.In cazul in care nr. membrilor unui club scade sub 1 membru , clubul respectiv va fi exclus automat 2.In cazul in care trec 20 de zile in care clubul nu face nici o gluma proasta la dresa altui club va fi sanctionat 3.In cazul in care trece o luna si nu se aduc jicniri altui club va fi sanctionat dublu . 4.In cazul in care un membru al clubului este vazut in compania altui membru de la alt club , amandoua cluburile vor fi penalizate Obligatiile cluburilor membre: 1.Periodic sa aduca jicniri si injurii la adresa altui club. 2.Sa defaimeze periodic sigla altui club. 3.Sa faca tot ce le sta in putintza sa agate femeile membrilor altor cluburi si sa faca poze cu ele. 4.Sa isi planifice intalnirile in asa fel incat sa fie la o distanta de minim 20 km de alta intalnire a altui club si la diferenta de minim 2 ore . ( am vrut sa zic 24 dar nu puteam ca la cate cluburi sunt ar trebui sa fie intrunirile o data la 6 luni :)) ) Astept inscrieri :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning