Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

DASCALUGABRIEL 12-03-07 19:01

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 793973)
e vreun capri functzional in bacau? si tunat? inseamna ca acolo e cea mai mare concentratzie de caprari pe metru patrat..... cred ca v-a bagat patriciu ceva in benzina. sau sekelariu. :)

ESTE FUNCTIONAL !ALA E AL MEU!ete na!:twisted:

cosmineloo 13-03-07 12:19

fetelor daca sastra are volanul original atunci inseamna ca este un 2,3 RS veritabil (undeva peste 130CP). iar daca ar avea si carbul original e un tip norocos. ar trebui sa aiba si servodirectzie.

sastra 13-03-07 15:08

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 795519)
fetelor daca sastra are volanul original atunci inseamna ca este un 2,3 RS veritabil (undeva peste 130CP). iar daca ar avea si carbul original e un tip norocos. ar trebui sa aiba si servodirectzie.

Aici nu pot sati spun ca ai dreptate cosmin, e racing si carbul e original si pe laterale are niste embleme originale,si volanul de asemenea este original. Mersi pentru apreciere

codrin44 13-03-07 17:09

dorea sa spuna ca modelul tau de volan(care se prinde de butuc in suruburi) si motorul de 2.3 duc la concluzia ca ai un RS super....sau ai spus ca n-are dreptate in legatura cu servo :?

sastra 13-03-07 17:49

3 Attachment(s)
Ma puteti ajuta si pe mine in doua probleme:
1. Cu ce sau ce sa le fac jantelor k sa le aduc la o culoare mai lucioasa sau macar sa arate mai bine,
2.Cum vin puse arcurile pe spate k eu cand am luato erau sarite si nu stiu cam cum veneau.

sastra 13-03-07 17:54

Si in legatura cu servo are dreptate, si despre masina cel de la care a cumparato taicamiu e zis ca-i serie limitata ,draci ,colaci , cine stie .

cv-03-btf 13-03-07 18:22

jantele ai putea sa le sablezi... apoi sa le dai cu un spray argintiu.... iar referitor la arcuri nus ce nu intelegi... e clar... dar ca sa te lamuresc maine o sa-ti pun o poza... nu de alta dar acum e noapte.....

codrin44 13-03-07 19:49

nu da jantele cu spray! ia-le la smirhel(sau cum io fi zicand) pana le matuiesti bine si sare vopseaua in locurile unde s-a coscovit(daca este cazul). du-le la o vopsitorie unde are cuptor, alege o vopsea argintie(este si speciala ptr. jante la ghiurca-margineni) si apoi lac. nu o sa le recunosti
ai servo frate...!?!?!?! uau....

sastra 13-03-07 20:00

D a asteas din aluminiu nu as putea sa le dau cu o solutie ceva sau sa le bag oare intro baie de nichel?

bil1706 13-03-07 20:06

Pentru Dascalu si nu numai
http://cgi.ebay.co.uk/Mk1-Ford-Capri...QQcmdZViewItem

bil1706 13-03-07 20:08

Aaaaa, oameni buni, cam ce temperatura credeti ca are galeria de evacuare atunci cand motorul are temperatura de mers. ???
Vreau sa imi vopsesc serpishorii si nus ce vopsea sa iau (pt cei care stiu.... in CORA am gasit un spray cu vopsea termorezistenta "maxim 600 de grade celsius" )

sastra 13-03-07 20:14

Maaaaaaaaaaaaaaaaammmma Pai masina asta merita toti banii e super tare frate

codrin44 13-03-07 21:40

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 796405)
Aaaaa, oameni buni, cam ce temperatura credeti ca are galeria de evacuare atunci cand motorul are temperatura de mers. ???
Vreau sa imi vopsesc serpishorii si nus ce vopsea sa iau (pt cei care stiu.... in CORA am gasit un spray cu vopsea termorezistenta "maxim 600 de grade celsius" )

asta de 600 merge pe bloc dar pe galerii?!..merita incercat

florin_cars 14-03-07 02:38

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 796396)

6.800Europeni..mi se pare cam mult..si mai e si seria a doua..>>UGLY BUTT :lol: :lol:

johnny111 14-03-07 13:17

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 796603)
asta de 600 merge pe bloc dar pe galerii?!..merita incercat

Pe galerii se arde si se cojeste. Galeriilor n-ai ce sa le faci, doar sa le faci din inox sau sa le dai cu negreala de sobe (nici aia nu tine mult, insa tine mai mult ca spray-ul ala).

bil1706 14-03-07 14:17

aha...thx Ford'istilor. Gata nu imi mai cumpar nimic :)

panaitescud 15-03-07 18:12

btf :?::?::?::?:

bil1706 15-03-07 20:53

https://www.youtube.com/watch?v=mg1qd570gq4
pt baietii buni

panaitescud 15-03-07 21:58

salve!! luni daca e vremea frumoasa vreau sa demontez toata directia (nu eu )...asa o mica revizie de primavara.vreau sa schimb amortizoarele...si ce mai gasesc pe akolo uzat.ca nu am mai umblat din 2004 :lol:
sa nu ma intrebati cati km am pana acum;)

atunci nu am gasit orig garniturile de la bara stabilizatoare si am facut o tiganie din 2 mosoare de bascula centrala spate dacia..care nu prea au mers ...bine;)

aveti idee care este pretul unui amortizor fata ??

cv-03-btf 16-03-07 11:52

2 Attachment(s)
asa m-am gandit eu... in realitate se vede mult mai bine.. pe intuneric nu apare haloul acela... scuze florine ca e pe "0" cand mai fac poze o sa am grija sa fie full...!!

cv-03-btf 16-03-07 12:01

s..scuze.. e ceasul de benzen cu masca de la cel de apa......

Silencer Power 16-03-07 16:42

... dragut, dar parca nu are nicio treaba cu retro... in caz ca s-a tinut cont de acest amanunt... parerea mea.

cv-03-btf 16-03-07 19:53

nu intentionez sa tin cont..de aceste amanunte... oricum am proiecte mari..motor pe injectie...xenon...gps..gsm..dvd..tuburi sub masina .. flame.....s.a.m.d.daca stau si ma gandesc... nu stiu ce mai ramane original pe masina.... e una din optiuni ..tuning sau retro... deocamdata stiu doar un singur mk1 in bv care se poate spune ca e orignal... in rest cam toate au suferit modificari/adaptari mai mult sau mai putin importante...

codrin44 16-03-07 20:06

imi plac indicatoarele. dau o senzatie reconfortanta. retro!....inseamna si discomfort sau tehnologie depasita....de exeplu indicatorul de presiune la ulei...daca ar tzashni pe tine uleiul :D
ca sa pastrezi totusi o linie retro, ai putea "croma" plasticele

cv-03-btf 16-03-07 20:25

a... si inca o precizare.... toata stima pentru cei care stiu ce vor...indiferent daca opteaza catre retro... sau alte " curente..." si mai ales pentru cei care se incapataneaza sa duca la bun sfarsit ce si-au propus... nu ca mine juma de an la un ceas...

panaitescud 16-03-07 21:42

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 801952)
a... si inca o precizare.... toata stima pentru cei care stiu ce vor...indiferent daca opteaza catre retro... sau alte " curente..." si mai ales pentru cei care se incapataneaza sa duca la bun sfarsit ce si-au propus... nu ca mine juma de an la un ceas...

.si daca ne gandim ca mai ai inca 5 ....;) credeam ca ne vedem anul asta la balaton !!:!:

codrin44 16-03-07 21:49

bah, cand am sa vad eu toate caprele de pe forum aliniate...asa, una langa alta, dau cate o bere la toti. ca nu mai pot, trag ca animalu, pierd 2 zile la alternator ,3 ptr. 2 suporti la servo, o saptamana ca rup un surub, da'poi cand am sa pun mocheta sau alceva!
so, stie cineva cum se regleaza jocul la taketi, cate ture se invarte, etc....

panaitescud 16-03-07 22:01

ce bere ...o canistra de vin rosu...miel la protap...acordeoane...fanfara..;)
POATE NE VEDEM la VARA...la mare....costinesti..eforie..cosminelo...varna

Silencer Power 16-03-07 22:13

Ok, fiecare isi pune ce vrea pe masina, dar daca nu accepti criticile cel putin la fel de usor cum accepti aprecierile, de ce ai mai pus imagini cu ele aici?...

@codrin44 - Misto caterica... suuper tare!

Silencer Power 16-03-07 22:18

Ce zici, din astea oare sare ulei pe fata si inelele din "plastice" s-or crapa daca stau prea mult timp in soare?

florin_cars 17-03-07 01:41

prea faine...si sigur mult prea scumpe..pt motociletele clasice ..faina marfa:D

btf eu ma tot uitam la ceasurile tale knd mi le-ai dat si tot imi venea sa-ti spun dk nu cumva indica temp la apa....da' eram prea zapacit sa-mi dau seama sigur...:oops:

panaitescule...ce are telescopul tau? vrei pereche...sau doar o bucata?
cred k ti l-as putea rezolva eu..dar preferabil per pereche..k le intaresc la cineva :D:D SPORT SUSPENSION :twisted: :twisted:
sa verific intai informatia.si apoi anunt..pe toi..pret promotional oricum.dar sa discut cu sursa direct ;)

sincer codrine..u esti singurul care cred k faci o reconditionare..cat de cat k la carte...avand in vedere cel putin volumul de munca, k de originalitate nu te-ai tinut 100% si nici nu conteaza asta..dar de 2 ani..tot munca, munca..munca.
Sper k va fi o capra intre capre....si-un ciobanas intre ciobanei :oops: :lol: :lol:

cv-03-btf 17-03-07 07:39

##### tocmai de aia am revenit si am precizat ca apreciez munca fiecaruia indiferent de " optica "....la masina mea s-a " lucrat " prea mult si inainte de a o cumpara si dupa... ca sa mai incerc sa revin la original...sa nu crezi ca nu apreciez un capri " original".....ca sa menti un capri original uneori iti trebuie mai multi bani si mai mult timp decat sa-l tunezi..... asta numai daca respecti itrutotul " originalul..." ..la ceasul ala am lucrat jumatate de an...si am avut nenumarate esecuri..dar nu am renuntat pentru ca primul bord l-am promis cuiva... asa ca o polemica legata de retro... sunt extrem de curios ce casetofon...sau ma rog " scula" ai montat pe capri... e..retro..??!!!!..a.. si criticile sunt constructive...ms de link pot sa ma inspir de acolo...uite altul..
http://www.retrofordmagazine.co.uk/index.htm

Silencer Power 17-03-07 10:00

N-am casetofon, am doar un radio care in mod sigur nu este original, adica nu este al masinii, si care, cred eu, este mai vechi decat masina... printre altele nu se opresete niciodata (vb serios) :))

In fine... eu iti apreciez munca si rezultatul, deoarece, intamplator, sunt prieten vechi cu unul din cei mai tari profesionisti de leduri din Bucuresti... si nu numai, si stiu de la el ce inseamna sa faci un asemenea ceas. Doar ca eu nu l-as pune pe Capri MKI si MK II... in schimb III este o alta poveste hibrida.:)

cv-03-btf 17-03-07 10:41

btf eu ma tot uitam la ceasurile tale knd mi le-ai dat si tot imi venea sa-ti spun dk nu cumva indica temp la apa....da' eram prea zapacit sa-mi dau seama sigur...:oops:

apropo... sti ca te-au mai banuit si altii..???

Silencer Power 17-03-07 18:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 802102)
bah, cand am sa vad eu toate caprele de pe forum aliniate...asa, una langa alta, dau cate o bere la toti. ca nu mai pot, trag ca animalu, pierd 2 zile la alternator ,3 ptr. 2 suporti la servo, o saptamana ca rup un surub, da'poi cand am sa pun mocheta sau alceva!
so, stie cineva cum se regleaza jocul la taketi, cate ture se invarte, etc....

... pag 24

codrin44 17-03-07 19:33

merci silencer... ai un manual sa-ti traiasca! sper sa ma pot descurca cu engleza, ca tehnic are tot ce trebuie. danke, prima bere va fi a ta :D

codrin44 17-03-07 19:51

numa ca lipseste de la pg.35- exact de unde incepea ajustarea tachetilor...nu-l ai tot? te rog!

codrin44 17-03-07 23:12

scuza, am gresit eu. e totul o.k. merci inca odata!!!

TZG@ 18-03-07 18:33

1 Attachment(s)
ma uitam pe www.retromobil.ro intr-o zi si am gasit o poza...

Silencer Power 18-03-07 19:10

Codrin, tu ti-ai pus valve de admisie cu diametrul de 44,5?... ca pe mine ma cam bate gandul. In acest sens am observat ca astia de pe oldcars.de nu au valve mai mari decat cele standard - ca sa le cumperi chiulasele:D - spre deosebire de burtonpower.com, care au.:D

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning