![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
salut, sunt nou si am si eu o intrebare: dc nu merge sa downloadez slrr de la semnatura lui maryus?? va rog sa imi raspundeti(multam anticipat):D
|
Quote:
|
stiu ca se vede aiurea grafica si imi cer scuze de asta nici mie nu imi convine cum se vede am sa incerc sa fac ceva in priviintza asta
:peace::peace::peace: |
3 Attachment(s)
am incercat sa redemediez problema cu grafica nasoala dar nu prea stiu cum sa aranjez alea acolo in video options am sa pus si cateva poze ca sa vedeti cum se vede
scz de off topic dar care m-a poate ajuta si pe mn sa aranjez alea acolo ????:sad: |
Quote:
|
Urban Racing
Va astept pe ceea ce va fii Communitatea fanilor Street Legal Romania o gasiti la adresa urban-racers[punct]com sau pentru detalii dati add la radu_coruia :D
va asteptam! |
7 Attachment(s)
VW MK2 VR6 |
Quote:
Cum ai pus finala, ca din cate stiu nu permite alta finala decat cea stock la golf 2 ? |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
@FesnicIlie harta este Monaco...o gasesti pe GOM ATENTIE GARDA!!!!! |
6 Attachment(s)
N-are cum !!
|
WoW Danny Foarte tare nenea
|
3 Attachment(s)
frumos danny:shock: cum vi se pare a mea?:twisted:
|
geobrinelu scz:oops:my bad
|
Eloo sa inventat Edit :P .. nush ce sa zic de masinutza aia :| frumusica
|
1 Attachment(s)
varianta noua:-)
|
Quote:
P.S : Imi place combinatia aceea gri cu galbenul acela . |
Am si eu doua intrebari!
1. De ce nu iese fum in "drifturi" cand fac un asa zis demaraj :-) ? 2.Ce pot sa fac trebuie sa umblu unde la setari sau mai stiu eu ce? |
Quote:
|
Quote:
E dat la maxim si nimic... :sad: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
GOLF V |
3 Attachment(s)
loganu meu
|
2 Attachment(s)
BMW E34 |
4 Attachment(s)
eu am dat delete de mult la joc... din cauza erorilor care apareau tot timpul...
acum am o rugaminte la voi... imi puteti face si mie Golful meu in joc? cat mai apropiat de cel real :D aveati aici niste poze cu el... as prefera totusi suspensia low... in rest, daca puteti cat mai real :D |
salutare....are cineva bmw seria 6 sau seria 5 e60??nu am gasit pana acum...PENTRU 2.3.O LE
si care este diferenta intre ele?voi ce mod folositit? |
kre imi urca si mie folderu si rpk-ul engines k miam stricat jocu...plz le2mwm
|
Quote:
|
Imi poate spune si mie cineva de unde iau jocul? Un link prin PM ar fi de foarte mare ajutor. Ca eu nu gasesc sa iau decat varianta Redline, si din cate stiu la varianta aceea nu merge facut update.
|
Quote:
|
Quote:
|
revin cu intrebarea.....care este diferenta intre le2mwm si 2.3.0le?voi ce mod folositi si de ce?
|
Quote:
|
Salut
Mi'am descarcat si eu slrr dar doar varianta demo si mia placut destul de mult Imi puteti da un link unde sa descarc varianta full si niste link cu patch pentru a se vedea mai bine? Maryus_x90,link'ul de la semnatura ta contine jocul? |
Quote:
|
Salut din nou,nu merge link'ul care mi l'ati dat,descarc acuma de pe megaupload S L R R - v2 2 1 LE2MWM si are in jur de 360 de mb,e bun?O sa trebuiasca sa instalez alte patchuri?
|
pai daca e 2.2.1 LE2MWM o sa ai acolo un ''readme'' si o sa citesti in el si faci ce zice acolo. o sa ai patch-rui pana la 2.2.1
|
Quote:
|
Am rezolvat l-am descarcat,acum e alta problema.Mi-am descarcat un bmw e30 de pe net,totu' a mers bine l-am gasit la Dealaru de masini noi,am mai descarcat si o interga da pe asta nu am mai gasit-o,masinile cand o sa le bag in joc unde o sa imi apara?Cum as putea face sa-mi apara la car lot?
Si imi puteti da niste linkuri cu motoare intregi ,fara sa mai trebuiasca sa cumpar eu toate piesele pentru el. Am un laptop,512 rami, 2,2 ghz,si placa video de 64 :( ar trebui sa imi sacadeze? Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning