![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Maa Evo-ul ala asa pe ultimu raft il ti saracutu:cry:...
Ce ti-a facut el tie?:lol: Faina rau colectia da Lanceru ala:oops:... |
Stiu ca nu e bine sa te gandesti la chestii d-astea, dar nu iti e oarecum frica ca s-ar putea sparge rafturile de sticla ? Intreb asta pentru ca am si eu o mini-vitrina in care imi tin FM-urile, tot cu rafturi de sticla ca ale tale. As putea pune si restul machetelor acolo dar tot timpul ma gandesc sa nu se sparga sau sa se intample ceva rau. Nu se "lasa" putin sticla ?
|
:blahblah::blahblah::blahblah: Felicitarile mele nepoate:!:
|
Probabil cea mai frumoasa colectie de pe forum si cu asta am cam spus tot....:shock::shock::lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Machetele nu sunt in pozitia finala. Urmeaza sa le mai mut unpic si cel mai probabil cele de pe raftul ala se vor muta intr-o noua vitrina ... Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
astea sunt toate? sau mai ai si in cutii ? cu praful cum e? e etansa vitrina ? |
Quote:
Cu praful nu sunt probleme. Primul raft (de sus in jos) e singurul pe care trebuie sters praful mai des. In rest, in mai bine de doua luni nu am simtit nevoie sa sterg praful ... |
frumoasa colectie.....ar mai da bine 2 machete rare la tine acolo
|
figurina The Stig este din sapun sau a fost breloc?
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Chevrolet C10 - Sunstar 1:18
O macheta fara pretentii dar cu un design atragator. |
Chiar ca e macheta fara pretentii, chiar daca are un motor bloc puteau sa-l detalieze mai putin. Imi place culoarea, interesanta si rar o vezi pe un pick-up.
|
24 Attachment(s)
O mica sedinta foto cu 4 pickup-uri din perioade asemanatoare:
1.Ford F100 - Sunstar (1965) 2.Chevrolet C10 - Sunstar 1:18 (1965) 3.Chevrolet Fleetside - Highway61 (1972) 4.Chevrolet Cheyenne - Highway61 (1968 ) |
frumos chevy iar sedinta foto e de 10..
|
Ce machete, ce poze nepoate!!! Bravo, 10 +
Imi seamana foarte bine locul unde ai facut pozele cu cel unde va intalniti de obicei. |
Quote:
|
:shock:bestiale man felicitari,pozele nu pot sa cred......
|
iti lipseste Fordul 1956 care il am eu....
:D sunt Bestiale |
Foarte frumoasa sedinta foto, frumoase si doamnele...cel mai tare imi place ca a fost soare si ai facut niste poze de nota 10, poti lejer sa le confunzi cu niste camionete intr-o parcare.Bravo!
|
Ar merge in colectie si Fordul din "The expendables" (parca Ford era, nu?) daca il va face cineva.
|
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Sunt multe care se pot adauga in colectie insa nu cred ca voi mai lua decat una, mai exact varianta de cheyenne din 69, produsa tot de hw61. @bmw: varianta aceea de f100 este produsa de welly/yatming si ertl insa toate sunt slabe asa ca nu ma grabesc sa le achizitionez. |
Rog un moderator sa inchida acest thread !!!
Multumesc pentru intelegere, dar momentan mi-a pierit tot cheful de a mai prezenta ceva. Spor la colectionat tuturor !!! |
16 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera RSR 2.1 - AutoArt 1:18
O macheta din generatia veche, dar cu detalii foarte bune. Are multe piese finute si in plus vine cu grile perforate si metalice, lucru mai putin intalnit la modelele autoart de generatie noua. Attachment 2008041 Attachment 2008042 Attachment 2008043 Attachment 2008044 Attachment 2008045 Attachment 2008046 Attachment 2008047 Attachment 2008048 Attachment 2008049 Attachment 2008050 Attachment 2008057 Attachment 2008058 Attachment 2008059 Si cate poze in mini echipa "Martini" ... Attachment 2008060 Attachment 2008061 Attachment 2008062 |
aripile spate si jantele...
absolut superba macheta si pozele! |
Asta da echipa competitiva :D
|
ti-a revenit chefu mister ?? :)
|
back on track :)
o revenire in forta, ceva de calitate |
mda, frumos le ai combinat p astea 2...
|
E unul dintre putinele modele de Porsche care imi lipsesc din colectie,sper sa-l iau si eu in curand!:lol:
Chiar daca face parte din generatia veche,se prezinta foarte bine,detaliile fiind incredibile fata de majoritatea modelelor AA normale!:-) |
16 Attachment(s)
BMW M3 (E46) - Kyosho 1:18
Cateva poze alaturi de M3 E93 ... |
frumoase astea 2:) trebuie sa iau si eu e93-u
|
bine ai revenit !;)
De-a dreptul splendid Porsche-ul alaturi de T2 ! Chiar daca cabrioletele nu sunt in vizorul meu, o pereche de BMW-uri nu poate trece cu vederea.:D |
Bine te-am regasit nepoate in minunatul tau topic de prezentari.
Ii don't give a... ca-i generatie mai veche Porsche-ul, arata fenomenal ! Te-ai dat (mai serios) pe BMW? :lol: |
Quote:
|
Bravo, bravo si te felicit! Insa cum de EUUUUUUU nu stiu de el, huh? :poke: :evil_laug
|
Quote:
|
da, ai dreptate. Insa ai foarte multe machete si-mi mai scapa si mie. Merge? M-am scos?! :-P
Foarte misto pozele si machetele BMW, ai fost la o intalnire, pare a fi locul bine cunoscut, consacrat. |
super machetele , in special porschele ! :-) ! pozele la fel !
|
ne pregatesti 430-ul BBR pentru postul #2000 ? :-)
|
Andrei, nu pot decat sa te felicit pentru alegerea facuta de a redeschide threadul:!: Mai avem si noi la ce ne cladi ochii:lol:
Porsche-ul Martini mi se pare fenomenal, realizat super misto, desi e vechiut;) BMW-ul...eu il prefer coupe, sedan, dar merge si cabrio:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning