Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

ERY 29-05-06 21:39

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by peter
daca asta e nava spatiala a lu Seby si a lu andrei cum sunt ? buahah
oricum si alu cosmin e prea tare......

A lui Sebastian este argintie .Cand o sa mergem cu ea (DACA), sau macar sa o vedem, o sa iti spunem.Pana atunci, atat stim, a lui Cosmin este belea. ;)

CT-87-ADY 29-05-06 21:47

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
A lui Sebastian este argintie .Cand o sa mergem cu ea (DACA), sau macar sa o vedem, o sa iti spunem.Pana atunci, atat stim, a lui Cosmin este belea. ;)

detalii ne dai?

ce putere estimeaza? ce modificari?

Psycho 29-05-06 22:09

Quote:

daca asta e nava spatiala a lu Seby si a lu andrei cum sunt ? buahah
oricum si alu cosmin e prea tare......

deocamdata este cea mai puternica mashina pe care am condus`o pana acum si tin sa iti spun k este si singura care cand a accelerat mi`a fost frica .. asi am franat pur si simplu imi tremurau picioarele .. apoi am plecat ushurel cu ea .. si totushi mashina nu este in mintiile ei .. cred k daca era in mintiile ei si mi se intampla faza de mai sus .. o scoteam pe liber si o impingeam ... pana acasa ...

PS .. ma cojesc pe spate :D

Psycho 29-05-06 22:12

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY
detalii ne dai?

ce putere estimeaza? ce modificari?

ery stie mai bine masina , o cunoaste , mergand cu ea .. de n ori .. eu am condus`o doar odata ... si am inebunit .. cat despre putere ... e cea mai puternica pe care am condus`o eu pana la ora actuala ... e nebunie ... nu am cuvinte :) .. apoi m-am suit in cei 75 de cai si am crezut k stau p loc :)

ERY 29-05-06 22:32

Am mers cu ea de cand avea 15 km la bord...avea tiplele pe ea.Si mergea si pe atunci beton...Acum....e un MIG in transformare...:)). Oricum ...bravo lui ca a facut-o asa si celorlalti posesori pt ca investesc sume enorme de bani in aceasta...pasiune.

peter 30-05-06 08:48

daca lu psycho ia fost frica sa mearg cu ea....(cel mai nebun om) atunci este un avionnnn...

s-ar mai putea face ceva la ea ? ma refer la cp in plus.

D_M_X 30-05-06 10:10

Masina are f multi cai REALI .Chiar sunt curios ce ar face tenteanu fara nos ....din pct meu de vedere o i-a sigur.....Bravo lu Cosmin ca a facut masina sa traga in felul asta......pur si simplu ramai mut numai cand vezi plecarea de pe loc......

CT-87-ADY 30-05-06 12:44

Quote:

Originally Posted by D_M_X
Masina are f multi cai REALI .Chiar sunt curios ce ar face tenteanu fara nos ....din pct meu de vedere o i-a sigur.....Bravo lu Cosmin ca a facut masina sa traga in felul asta......pur si simplu ramai mut numai cand vezi plecarea de pe loc......

da ce i`a facut d s-a facut asa rea?

ERY 30-05-06 14:25

I-a dat sa manance ovaz stricat....:)

bogdan C.E.T. 30-05-06 17:01

bah da niste poze poze ceva aveti?

Psycho 30-05-06 20:01

Quote:

daca lu psycho ia fost frica sa mearg cu ea....(cel mai nebun om) atunci este un avionnnn...

s-ar mai putea face ceva la ea ? ma refer la cp in plus.

eu am facut p mine :) .. sincer m`am speriat ... am condus si mashina lu ery .. am condus odata si subaru lu ceres .. da asta a lu cosmin e ... nava spatiala .. cred k daca ii mai pune si NOS .... tre sa cumpere si un set de parashute ...

metal_militia 30-05-06 21:18

ia uitati ce fac astia...am primit mass pe net, nush dak e adevarat :rolleyes2
Quote:

Stire de ultim MOMENT... Camera(RADAR) FIX pe BLD. TOMIS La trecerea de pietoni dintre Sala Sporturilor si POSTA MARE in cutia alba pe care sunt stick-ere cu PLASTY PROD !!! deci.. REDUCETI VITEZA in ZONA.. DA-TI PRIORIATE LA PIETONI si NU TAIATI LINIA!

RasulESanatos 30-05-06 21:46

da am am azuto eu :))) si cred ca mai e si in fata la tomis :)) da la tomis nu cred oricum paia de la ss am vazuto si eu :))

X-Ray-Eyes 31-05-06 00:52

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
I-a dat sa manance ovaz stricat....:)

Si linte strecurata !

GABBY_ 31-05-06 10:21

incepe big brother pe strazile constantei.bine ca nu baga si pe varianta :))

x-28-TRA 31-05-06 10:30

eu m-am plimbat cu BMW M5 SIC SIC SIC .ERY U SA NU ZICI NIMIC :)))))))

ERY 31-05-06 12:07

OK...nu zic...:)

RasulESanatos 31-05-06 22:09

Quote:

Originally Posted by GABBY_
incepe big brother pe strazile constantei.bine ca nu baga si pe varianta :))

bine ca nu au bagat si acolo ca era de tot ***u. :| da la ce minte au astia mica sa nu bage pana la sf verii :|

metal_militia 31-05-06 22:17

faza fff tare cu politia si camera de pe tomis...eu eram in dreptu la subaru pe trotuar, toti mergeau k pe oo k era un passat de pol in fata si cand trece gaboru pe langa camera zice prin portavocea aia a lui "zambiti de acum k va face poza" :lol: :lol:...ai 'reacu mai fac si misto de soferi :twisted:

RasulESanatos 31-05-06 22:22

:)) se plictiseau si ei :)) ce sa le faci :)))) decat sai dai cu capu de toti stalpii :)))

bKd* 31-05-06 22:34

salut
vreau sa va intreb si eu poate se pricepe careva
am gasit pe net vreo 2 adrese cu difuzoare , amplificatoare cat de cat mai ieftine (parerea mea) dar nu stiu sigur daca imi trimite produsele adevarate prin posta sau o fii teapa ? adresele sunt astea : www.************ si www.********** .
Daca este cineva care a facut comanda sa-mi spuna si mie pls

Psycho 31-05-06 23:40

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA
eu m-am plimbat cu BMW M5 SIC SIC SIC .ERY U SA NU ZICI NIMIC :)))))))

pai ce sa`ti zic ... sa`ti zic k azi l`am avut si eu p m`u sub cur .. si am transpirat k un cal din eforie pana in ctza .... sa`ti zic k azi m`am plimbat cu el prin ctza ?! .... nu`ti mai zic si cum trage k e belea ...

13RvR 01-06-06 10:07

Quote:

Originally Posted by bKd*
salut
vreau sa va intreb si eu poate se pricepe careva
am gasit pe net vreo 2 adrese cu difuzoare , amplificatoare cat de cat mai ieftine (parerea mea) dar nu stiu sigur daca imi trimite produsele adevarate prin posta sau o fii teapa ? adresele sunt astea : www.************ si www.********** .
Daca este cineva care a facut comanda sa-mi spuna si mie pls

******** sunt partenerii nostrii si sunt super priceputi ... au magazin in Bucuresti. Ii poti intreba ce sistem s-ar potrivi la masina ta si-ti vor recomanda ei o configuratie. (eu si inca un g5 avem sisteme audio de la ei si suntem ff multumiti).

bKd* 01-06-06 12:14

Aha ca vreau sa fac si eu comanda si imi era teama sa nu fie teapa .
Mersi ptr raspuns

Most_Wanted 01-06-06 22:27

Ma care atzi vazut introducerea de la the fast and the furious tokio drift ? .....cum vi se pare ....asta o sa le intreaca pe toate :peace:
azi am vazut JET`u prin agigea ...ce draq cauta pe acolo?

leonard 02-06-06 10:40

am vazut azi dimineatza la tv ca daca te prinde ca ai dat share la un fishier ...muzica joc etc ..shi nu ai drept de autor sau plm ...te baga la parnaie......adica daca io am dat share pe odc la muzica jocuri ...pot sa ma trezesc in orice moment cu politzia la usha????

GABBY_ 02-06-06 12:36

dap si din cate am auzit pot sa sparga usa fara sa mai aiba nevoie de mandat .legea e mai presus de tot

RasulESanatos 02-06-06 13:02

ai ma dao in plm ce drak :)) sa fim seriosi cine plm are drepturi de autor :)) sa fim seriosi :)) ar umple astia puscariile cu toti ciutanii :))))

GABBY_ 02-06-06 13:17

pai umple frate cu ciutani de parinti mai saraci,cei de bani gata nu au loc acolo :).asta e tara

Psycho 02-06-06 17:10

Quote:

Originally Posted by leonard
am vazut azi dimineatza la tv ca daca te prinde ca ai dat share la un fishier ...muzica joc etc ..shi nu ai drept de autor sau plm ...te baga la parnaie......adica daca io am dat share pe odc la muzica jocuri ...pot sa ma trezesc in orice moment cu politzia la usha????

daca ai share peste 100 de giga ... e posibil sa fii sub observatie .. erau shtiri p net .. nu`ti bate capu ..

GRIGO 02-06-06 18:49

pana la urma mergfe cineva din cta la oradea ?
vreau si eu sa merg dar nu am cu cine ...
daca e cineva care mai are loc pt unu va rog mult ....pun bani la benzina ......pls nu vreau sa ratez evenimentu asta

Psycho 03-06-06 07:34

cred k o sa te duci singur ..vezi k mai era un nebun care vroia sa mearga ..

Psycho 03-06-06 18:53

am vazut prin ctza lambo ala negru ;)

peter 03-06-06 19:40

bah ce naspa ca au pus in toata cta..***uri din alea..inaintea treceriilor de pietoni...:(...blvd tomis e plin...

RasulESanatos 03-06-06 20:05

Quote:

bah ce naspa ca au pus in toata cta..***uri din alea..inaintea treceriilor de pietoni...:(...blvd tomis e plin...

ce ***uri?

peter 03-06-06 20:13

din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...

CT-87-ADY 04-06-06 01:27

Quote:

din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...

aha...
Tzate le zic si eu
:lol:

-=X-Team=-82-MDN 04-06-06 01:28

putze au pus ma .. .de cativa centrimetri ... e nasol rau ... sa treci in viteza peste ele ... nasoale ... dar ... lasa ... are balta peste :) ce mai ... :) si .. atentie mare .. radare fixe in constanta ... sunt 3 si sunt puse bine ... pe stalpi .. .pe semafoare .. langa semafoare ... sa ia tot bulevardul. aveti grija in 3 intersectii mai mare ale orasului .... aveti grija cum conduceti ... ca e nasoale rau de tot cu astia .. sunt pusi pe rele rau de tot .. :(

RasulESanatos 04-06-06 03:55

da ma trebuia sa zici de tzatze ca si eu tot asa le zic :))))

peter 04-06-06 08:02

este un radar pe stalp(o cutie alba) pe langa sala sporturiilor..daca nu ma insel...

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning