![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
Quote:
detalii ne dai? ce putere estimeaza? ce modificari? |
Quote:
PS .. ma cojesc pe spate :D |
Quote:
|
Am mers cu ea de cand avea 15 km la bord...avea tiplele pe ea.Si mergea si pe atunci beton...Acum....e un MIG in transformare...:)). Oricum ...bravo lui ca a facut-o asa si celorlalti posesori pt ca investesc sume enorme de bani in aceasta...pasiune.
|
daca lu psycho ia fost frica sa mearg cu ea....(cel mai nebun om) atunci este un avionnnn...
s-ar mai putea face ceva la ea ? ma refer la cp in plus. |
Masina are f multi cai REALI .Chiar sunt curios ce ar face tenteanu fara nos ....din pct meu de vedere o i-a sigur.....Bravo lu Cosmin ca a facut masina sa traga in felul asta......pur si simplu ramai mut numai cand vezi plecarea de pe loc......
|
Quote:
da ce i`a facut d s-a facut asa rea? |
I-a dat sa manance ovaz stricat....:)
|
bah da niste poze poze ceva aveti?
|
Quote:
eu am facut p mine :) .. sincer m`am speriat ... am condus si mashina lu ery .. am condus odata si subaru lu ceres .. da asta a lu cosmin e ... nava spatiala .. cred k daca ii mai pune si NOS .... tre sa cumpere si un set de parashute ... |
ia uitati ce fac astia...am primit mass pe net, nush dak e adevarat :rolleyes2
Quote:
|
da am am azuto eu :))) si cred ca mai e si in fata la tomis :)) da la tomis nu cred oricum paia de la ss am vazuto si eu :))
|
Quote:
|
incepe big brother pe strazile constantei.bine ca nu baga si pe varianta :))
|
eu m-am plimbat cu BMW M5 SIC SIC SIC .ERY U SA NU ZICI NIMIC :)))))))
|
OK...nu zic...:)
|
Quote:
|
faza fff tare cu politia si camera de pe tomis...eu eram in dreptu la subaru pe trotuar, toti mergeau k pe oo k era un passat de pol in fata si cand trece gaboru pe langa camera zice prin portavocea aia a lui "zambiti de acum k va face poza" :lol: :lol:...ai 'reacu mai fac si misto de soferi :twisted:
|
:)) se plictiseau si ei :)) ce sa le faci :)))) decat sai dai cu capu de toti stalpii :)))
|
salut
vreau sa va intreb si eu poate se pricepe careva am gasit pe net vreo 2 adrese cu difuzoare , amplificatoare cat de cat mai ieftine (parerea mea) dar nu stiu sigur daca imi trimite produsele adevarate prin posta sau o fii teapa ? adresele sunt astea : www.************ si www.********** . Daca este cineva care a facut comanda sa-mi spuna si mie pls |
Quote:
|
Quote:
|
Aha ca vreau sa fac si eu comanda si imi era teama sa nu fie teapa .
Mersi ptr raspuns |
Ma care atzi vazut introducerea de la the fast and the furious tokio drift ? .....cum vi se pare ....asta o sa le intreaca pe toate :peace:
azi am vazut JET`u prin agigea ...ce draq cauta pe acolo? |
am vazut azi dimineatza la tv ca daca te prinde ca ai dat share la un fishier ...muzica joc etc ..shi nu ai drept de autor sau plm ...te baga la parnaie......adica daca io am dat share pe odc la muzica jocuri ...pot sa ma trezesc in orice moment cu politzia la usha????
|
dap si din cate am auzit pot sa sparga usa fara sa mai aiba nevoie de mandat .legea e mai presus de tot
|
ai ma dao in plm ce drak :)) sa fim seriosi cine plm are drepturi de autor :)) sa fim seriosi :)) ar umple astia puscariile cu toti ciutanii :))))
|
pai umple frate cu ciutani de parinti mai saraci,cei de bani gata nu au loc acolo :).asta e tara
|
Quote:
|
pana la urma mergfe cineva din cta la oradea ?
vreau si eu sa merg dar nu am cu cine ... daca e cineva care mai are loc pt unu va rog mult ....pun bani la benzina ......pls nu vreau sa ratez evenimentu asta |
cred k o sa te duci singur ..vezi k mai era un nebun care vroia sa mearga ..
|
am vazut prin ctza lambo ala negru ;)
|
bah ce naspa ca au pus in toata cta..***uri din alea..inaintea treceriilor de pietoni...:(...blvd tomis e plin...
|
Quote:
|
din alea mah cum sunt la intrare in mamaia...sunt ca niste tzatze iesite din asfalt..si sfarcuriile sunt portocalii..si sunt inaintea unei treceri de pietoni...
|
Quote:
Tzate le zic si eu :lol: |
putze au pus ma .. .de cativa centrimetri ... e nasol rau ... sa treci in viteza peste ele ... nasoale ... dar ... lasa ... are balta peste :) ce mai ... :) si .. atentie mare .. radare fixe in constanta ... sunt 3 si sunt puse bine ... pe stalpi .. .pe semafoare .. langa semafoare ... sa ia tot bulevardul. aveti grija in 3 intersectii mai mare ale orasului .... aveti grija cum conduceti ... ca e nasoale rau de tot cu astia .. sunt pusi pe rele rau de tot .. :(
|
da ma trebuia sa zici de tzatze ca si eu tot asa le zic :))))
|
este un radar pe stalp(o cutie alba) pe langa sala sporturiilor..daca nu ma insel...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning