![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
nu am auzit de asa ceva dar iti recomand cantarida.:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
haha :)) astea sunt geniale :)) a venit intr-o noapte un prieten cu asa ceva.. s-a imbatat si m-a imbibat in "feromon" am vorbit cu o gramada de fete in noaptea aia... ...dar exista mica posibilitate sa fi fost din cauza faptului ca eram tare bine dispus si le puneam pe toate sa ma miroasa si mai apoi le intrebam daca ma gasesc mai atractiv acum =)) pot sa votez ca a fost partea a 2-a? |
ahah cum sa le pui sa te miroasa si apoi sa le intrebi asta :lol: pai asa le dai impresia ca esti pe caterinca :lol:
oricum geniala chestia cu feromonii sunt curios din ce este extras acest feromon :rolleyes2 |
Quote:
|
15 motive pentru care berea e mai buna ca femeia..o sa sune putin mitocanesc.
Pentru bere nu contează dacă ești prost, urāt sau tāmpit. Berea e īntotdeauna umedă. Pe o bere nu o interesează dacă rāgāi, ba chiar i se pare ceva normal. O bere va accepta cu mare plăcere să vadă meciul cu tine. Ai siguranța că berea nu a fost desfăcută de nimeni īnainte. O bere nu va suferi niciodată de PMS. Poți să īmparți oricānd o bere cu prietenii. Berea trebuie doar băută, nu și satisfăcută. După bere nu ești nevoit să aștepți două ore doar ca să se fardeze. O bere nu se va supăra niciodată că ai lăsat-o pentru alta. Băieții nu te vor acuza niciodată că berea e blondă. Berea are īntotdeauna același gust bun. O bere nu te va face niciodată de rās. Poți să aduci oricānd alte beri acasă, cele din frigider nu se vor supăra. O bere nu va spune niciodată nimic dacă o desfaci, o bei, și apoi o părăsești. Și totuși, ce ne-am face fără femei? |
Quote:
Sunt convins ca daca folosesti un parfum cat de cat ok, nu imitatie, si le-ai zice sa te 'adulmece' ca ai folosit ceva feremoni etc etc povestea anterioara, ai avea ceva mai mult succes. |
Puţin offtopic: ştiu eu pe unu' pe care aş da cu feromoni de căţele, după care să mă aşez deoparte cu popcornu-n braţe să savurez scena. Sau scenele... :lol:
|
O masina tare, manele la maxim si un lant gros la gat....cam asta e standardul majoritatii femeilor din ziua de azi..Nu conteaza ca iti pute gura, ca mai scapi cate o basina sau o ragaitura,important e ca in ziua aia zana e copilot intr-o masina tare chiar daca maine are inscriptionat pe frunte:50 oralul,100 ron numarul,150-200 ora!!!
|
Quote:
Dar pana nu se apuizeaza stocurile, desi stiu efectul feromonilor si chiar ma fascineaza treburile de genul, sa fim seriosi, credeti ca o sticluta cu o chestie puturoasa o sa va aduca o partida? Proabil ca exista cine stie ce astfel de sticlute magice, dar cu siguranta nu se vand la magazinele de totul la 3.99 lei. |
salut baieti. desi nu pot sa zic ca sunt urat sau ca sunt virgin din pacate toate fetele pe care le`am avut pana acum au fost combinate pe mess net sau cunostiinte. cand vine vorba sa ma bag in seama cu o fata pe care nu o cunosc park ma transform si intru intr`o stare in care nu pot sa zic nici un cuvant .. in fine ce vreau de la voi este sa ma ajutati daca se poate cu cateva idei de a ma baga in seama cu o fata in club sau la facultate etc .. sau ce as putea face sa trec peste timiditatea asta .stiu ca am 20 de ani si e aiurea dar mam saturat sa ma uit la alti prieteni de ai mei cum agatza fete in club si eu stau si ma uit si nu fac nimik.
|
Quote:
2-3 replici BUNE si a ta e.replicile difera in functie de caz,dar,ca sa-ti formezi o parere despre ce zic eu aici,incearca sa-ti dai seama ce vroiau fetele cu care ai fost pana acum.e cam acelasi lucru,diferenta e ca atunci cand agati nu stii cum o cheama. |
Quote:
|
sau replici gen "auzi papusa, azi avem apa calda!" sau "cand ai mancat ultima oara?":lol::lol::lol:
|
Ascultati-l pe Sageata ca stie ce spune!!! :lol::lol::lol:
|
@sageata : loooool , prea tari fazele :))))
acu pe bune : daca esti in club e relativ simplu , mergi la ea si o iei la dans..in timpu dansului faci putina conversatie acolo , aflii cum o cheama la la la...si dupa 1 dans 2 o chemi "sa ia putin aer".iti iei frumos geaca cu tine in caz ca i se face frig sa fii pregatit si de acolo aflii nr de tel si ce mai trebuie. iar la facultate : iar , relativ simplu. "din intamplare" iti lipsesc niste cursuri..sau din intamplare va nimeriti la secretariat.sau nu mai ai loc in sala si te asezi langa ea(chiar daca sala e goala :D ). ideea in sine e sa fii tu , sa nu incerci sa pari altfel.sa fii decent , respectabil (nu cocalaur cu..."ce face fetele?te plimbi?" sau chestii de genu ).tragi aer adanc in piept si mergi cu incredere nu cu frica.dupa ce ai deschis discutia, subiecte sunt o gramada de discutat.numa nu-ti fie frica ca nu-ti da nimeni in cap..in cel mai rau caz iti zice ca n-are treaba cu tine..moment in care iti indrepti atentia spre urmatoare "victima".. |
tre sa fii funnyyyyyyyy
fetele zic ca sunt funnyyy deci un zambet aduce multe'n traista :lol: |
Bai baiet... tipu' nostru are o problema cu timiditatea - voi iti dati sfaturi and stuff... dar daca nu poate deschide gura de fata cu ea... sau daca are "tremolo" in voce... gagica-l simte si stiti mai departe cum se intampla.
Fomeile vor sa stie ca el e stapan pe situatie. Acolo e de lucru, stimabile! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Adică poate părinţii noştri să fi agăţat cu treaba asta... Ah, şi īncă o curiozitate, că citeam mai sus: cum "iei la dans" o fată īn club? Că īn club muzica de dans e făcută să dansezi mai mult "mono", dj-ii nu mai pun demult "bluzuri" :lol: |
Quote:
|
si crezi ca o sa stie alea ce e vacheron constantin ? daca nu-i armani si restu nu e fashion, deci nu e important
si cel putin cum baga muzica astia in cluburi aici, sa incerci sa porti o conversatie mai greu. merge sa-i urli in ureche sa inteleaga ceva sau va intelegeti prin semne ... |
Quote:
|
cea mai tare replica de agatat: "nu te supara,m-a pus prietenu meu sa te intreb daca-ti place de mine" :))
|
Quote:
O sa-ti faca din cwr cu ochiul. :lol: Asta va fi primul semn ca te place. |
Atunci cand esti cu fata "la suc" ii spui "ma scuzi, ma duc sa dau mana cu un bun prieten pe care am sa til prezint si tie diseara" work's every time!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ori sunteţi Adonişi ori sunteţi virgini, altfel n-are cum :lol:
|
Astia sunt timizi, d'asta nu agata. Ii agata femeile care stiu ce vor de la ei. :lol::lol::lol:
|
atunci ce dati sfaturi p-aici? :-w
|
Quote:
|
Quote:
:)) |
Bărbaţi accepţi? :lol:
Eu NU mă ofer, eram doar curios la ce virginitate ţi-a mai rămas :lol: |
Quote:
|
Salut,nici nu stiu cum sa incept.Acum 3-4 luni mi-a sarit o fata in ochi prin scoala care mi sa parut draguta,acum o saptamana m-am indragostit de ea si nustiu cum sa ma bag cu ea in seamana eu nefiind din anturaju ei.Nustiu ce sa fac ea nu da nici un semn,sa i fac rost de id-ul de mess,de numarul de telefon???Ajutatima nu stiu ce sa ma mai fac...:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning